Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmaili kesemeyen berk bence futbolu bıraksın.Daha yaşı genç, başka bir mesleğe yönelsin, futboldan ekmek yiyemez.Bu kalecileri görunce altyapıda ciddi torpil olduğu belli bence.
A takımında torpil olmadığından eminsek sorun yok da!..Bizdeki evlatlardan değilde mesala Başakşehir'den örnek vereyim.Aykut Kocaman sırf egosundanFener'de iken takımda yedek kaleci olarak kalmayı kabul etmeyen Mert Günok'u değilde yerine kaleci bile olduğu şüpheli Volkan Babacan'ı oynatıyor.

Feghouli'den kurtulamıyorsak sağ açığa Robert Muric gibi bir velet alıp düşük maliyet ya nasip diyebiliriz sağ kanada :(

Kaleciyi cikartmiyor bunu yapamazsin yaw Kaleciyle hic temasa girmeyeceksin.

Öyle bir kural yok ama. O 5 metre disinda da foul verilecek pozisyonlar tek foul caliniyor normalde. Ama bizim ligde hakemler kaleciye minik dokundugun an bile foul caliyor diye, öyle düsünmen bormal.

Fifa nin rule handbookunda, kaleciyi dokunma yasagi diye bir kelime gecmiyor diye hatirliyorum.

Feghouli yle konusarak isler yoluna girebiliyorsa sayet bu adam gecen sezonun son maclarinda niye oynatilmadi diye hocaya sormak gerek
Maalesef hocanın egosu mu takıntısı mi bilmem ama net bir şampiyonluktan olduk.
feghouli nin her şeyi tartışılır ama kalitesi asla
ligimizin üstünde oyun aklı var adamin.ustune para verip göndereceğine dursun kulübede

elde ne varsa gedson'a gömmekte bir beis görmüyorum

1-gedson
2-kanat
3-halil

bana göre öncelik sırası böyle

aslında kanadı daha öncelikli görüyordum ama orta sahamızın görüntüsü ve sahip olduğumuz oyuncu profilleri fikrimi değiştirdi.

Öyle bir kural yok ama. O 5 metre disinda da foul verilecek pozisyonlar tek foul caliniyor normalde. Ama bizim ligde hakemler kaleciye minik dokundugun an bile foul caliyor diye, öyle düsünmen bormal.

Fifa nin rule handbookunda, kaleciyi dokunma yasagi diye bir kelime gecmiyor diye hatirliyorum.
Ne yani yillarca bizi kandirdilar.mi Kalecinin dokunulmazligi var diye?

1628803947053.webp

Yaşları aynı ama yıldız sayıları değil.

Kapalı rakibi açmanın anahtarı bellidir. Amerika'yı yeniden keşfetmelik bir durum yok. Fark yaratacak oyuncu sayın bu kadar kısıtlı olursa ıkınır durursun bugünki gibi.
Bize pasör ama aynı zamanda skorer bir sağ kanat + daha top ayağına gelmeden nereye atacağını düşünebilecek bir orta saha lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt