Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim ilk olarak 4-1-4-1 den kurtulmamiz gerekiyor

Nezaman ki ikinci yari 4 hucum oyuncusu ile oynadik ozaman rakibi topsuz kosularla zorlamaya basladik goller geldi pozisyon ürettik
İkinci yarı Berkan'ı Taylan'in yanına alıp 4-2-3_1'e dönünce daha iyi top çıkarıp daha sağlam yerleştik sahaya.

Yönetimin transferlerini (alınan) çok beğeniyorum.
Sanırım bu yönetim önceki yönetim gibi gönderilecek oyuncuları değersizleştirmek yerine değerlendirerek pazarlamayı hedefliyor.
Şimdi düşünsenize Diagne ve Feghouli transferi için pazarlık masasındayız.
Şuan alacak kulüpler elimizi çabuk tutalım yoksa Galatasaray bu adamları bırakmayabilir diyecektir...
Örnek Gedson son maçta oynasa ve gol atsa eyvah derdik....

İkinci yarı Berkan'ı Taylan'in yanına alıp 4-2-3_1'e dönünce daha iyi top çıkarıp daha sağlam yerleştik sahaya.

Aynen öyle gecmiste selcuk ve melo ile napiyorsak o sisteme döndük taylan 6 Berkan ise bir adim önde 8 oynadi

Öndeki 4lu ise serbest oynadi feghouli’nin attigi goldeki gibi mesela önde 4lu bir yerlesim vardi topsuz kosularla böyle dogal olarak rakibi daha cok zorluyoruz

Ne yazik ki 4-1-4-1 ile rakip ceza sahasinda cogalamiyoruz

Kerem'in solda oynaması için sağda top kullanacak oyun kurucu özellikli biri lazım. O zaman Kerem soldan kaça kaça oynar

Ne yani yillarca bizi kandirdilar.mi Kalecinin dokunulmazligi var diye?
Bundesligada yok öyle birsey.

Burda eski alman hakem ve DFB hakem hocasi Lutz Wagner o 5 metre olayinin bir mitos/efsane oldugunu söylüyor.

Babel gidişi magnificent olur. Madem Feghouli zorluk çıkarıyor. 2.5'luk rahatlarız en azından

elde ne varsa gedson'a gömmekte bir beis görmüyorum

1-gedson
2-kanat
3-halil

bana göre öncelik sırası böyle

aslında kanadı daha öncelikli görüyordum ama orta sahamızın görüntüsü ve sahip olduğumuz oyuncu profilleri fikrimi değiştirdi.
En önemlisi kaleci, senin 1 kalecin böyle görüntü veriyorsa digerlerden ne beklersin.
Kaleci antrenörüde almak lazim iyisinden.

fegholuinin gitme ihtimali düştü bu maçtan sonra maalesef sözleşmesi bitene kadar kalır sonra yenilernirsede şaşırmam hatta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt