- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Babel bizim ligden bi takimla görüsüyormus kim acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaleci de lazım ama bu sene yine muslera ile gideceği için iyi kaleciyi getirip yedek oturtamayızEn önemlisi kaleci, senin 1 kalecin böyle görüntü veriyorsa digerlerden ne beklersin.
Kaleci antrenörüde almak lazim iyisinden.
o maaşı kim karşılar yavBabel bizim ligden bi takimla görüsüyormus kim acaba
Maç izlerken "Messi PSG'ye gitmemiş miydi, İskoçya'da ne işi var" dediğim doğrudur.ben keremi biraz fakir messi si olarak görüyorum, 11 oynar kesin, oynasın da
Başakşehir dendi bir yayında ama kesin değilBabel bizim ligden bi takimla görüsüyormus kim acaba
Agbi keramettin abi grlyo,kactum benads mal blulmuş mağribi gibi herkese saldırıyor. maaşının tamamını karşılayacaklarsa fırsat varken babel'i kakalarsak iyi olur.
Kerem'i bence de solda oynaması lazım.Özellikle açıkların arkalarındaki bekle birbirini tamamlıyor olması lazım.Van Anhold deneyimli, pasör bir oyuncu.Önünde Kerem ile pas, hız kombinasyonu sağlanabilir.Ancak sağ bekte ne Boye ne de Yedlin pasör.O yüzden eğer topun bizde kalmasını istiyorsak pasör bir sağ açık şart (Rosier-Gezzal gibi)...Kerem'in solda oynaması için sağda top kullanacak oyun kurucu özellikli biri lazım. O zaman Kerem soldan kaça kaça oynar

Kasımpaşa - Karagümrük - Başak falandır. İstanbul dışına çıkmazBabel bizim ligden bi takimla görüsüyormus kim acaba
Başka türlü vermiyor zaten benficagedsonu alırsak bonservisliyle alacağız bence
Taylan ile Berkan 4-2-3-1'de yan yana verimli olurlar. Bizim 4-1-4-1 formasyonunda biraz görevleri çakışıyor gibi geliyor. Berkan ve Taylan bence birbirine ikame oyuncular. Gedson geldikten sonra ikisini yan yana çok izleyeceğimizi düşünmüyorum.taylan berkandan daha iyi oyuncu bence.. 11de yeri garanti. ( yabancı sınırı)
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
TaylanGedson-Berkan-Cicaldau
—-———Halil———
———MM——Kerem
olmalı. MM’nin yapamadığını Halil yapar, Kerem ile de iyi anlaşıyor. Halil transferi çok kritik.
Kanat transferine ek. 1-2 opsiyon şart.
Donk Karagümrük'e gittiğine göre Babel de oraya gider!Babel bizim ligden bi takimla görüsüyormus kim acaba