Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.623
- 8.069
- 1.428
araplara 1.4 tür biz alsak 1 e gelirdi.Senelik 1.4 m euro maaş vermişler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
araplara 1.4 tür biz alsak 1 e gelirdi.Senelik 1.4 m euro maaş vermişler
3,5 mil.€ çok Doğan Alemdar için ama Berkan Kutlu için de çoktu ödediğimiz bonservisDoğan Alemdar için 3.5m€ istiyormuş Kayseri
Kaynak:Erinç-Tansel
Alip cekinmeden oynatacan.3,5 mil.€ çok Doğan Alemdar için ama Berkan Kutlu için de çoktu ödediğimiz bonservis
Maalesef yabancı sınırlaması bizi yerli oyunculara milyon € bonservis ödemeye zorluyor
Ben yine de Doğan Alemdar için şansımızı sonuna kadar zorlanmasından yanayım 18 yaşındaki hali bile bence Ersin 'den İrfanCan 'dan çok daha iyiydi Kayseri gibi kalesinde çok fazla pozisyon veren bir takımda bile bence sapasağlam durdu
2020/2021 yılı itibariyle Uğurcan sonrası sezonun en iyi yerli kalecisi desem abartmış olmam herhalde
Bunu gerçekten defalarca izlediğim için söylüyorum, 18 yaşında bir kaleciden bahsediyoruz belki Uğurcan 'ın Altay 'ın yaşına geldiğinde onların çok daha ilerisinde olabilir
Taraftar 2 hatalı golünde adamı yiyip bitirir böylesi gençleşirken o da çok iyi hamle olur ama sabretmekte gerekebilirAlip cekinmeden oynatacan.
Son 10 dakika izleyebildim; Sağ Kanat ismini vermeyelim muhabirler versin dedi; adı basında çıktı diye laf arasında söyledi.Tansel abi yayında transferle ilgili biseler dedi.mi? @Doğukan Döndür
Morutan konusu hocam?Son 10 dakika izleyebildim; Sağ Kanat ismini vermeyelim muhabirler versin dedi; adı basında çıktı diye laf arasında söyledi.
Gedson yerine başka oyuncu düşünülmüyor. Gedson'un alternatifi Gedson dedi
Doğan Alemdar'a 3.5milyon avro isteniyor dedi.
Yardımcı konusunda gelişme var dedi.
Kayseri'nin 18 yasindaki potansiyelli Turk kaleci icin istedigi parayi normal buluyorum. Alacaksak eger 2 yil kiralik olarak Kayseri'de devam etmesi lazim sonra 20 yasinda tam tecrube kazanmis hali ile bize gelmesi gerekir. Suan gelse birsey kazanamayiz cunku zaten yedek kalir ve gelisimi durur.Doğan Alemdar için 3.5m€ istiyormuş Kayseri
Kaynak:Erinç-Tansel
Verin lan iste 3milyon, berkana verdiniz kaleci dahada önemli.Son 10 dakika izleyebildim; Sağ Kanat ismini vermeyelim muhabirler versin dedi; adı basında çıktı diye laf arasında söyledi.
Gedson yerine başka oyuncu düşünülmüyor. Gedson'un alternatifi Gedson dedi
Doğan Alemdar'a 3.5milyon avro isteniyor dedi.
Yardımcı konusunda gelişme var dedi.
Yani büyük ihtimalle bu sene de Muslera ile devam ederiz ama gelecek sene yabancı sınırının yediye sonra altıya düşeceğini biliyoruz. Böyle bir durumda tutup 24 yaşında Cicaldau 'dan 23 yaşında Mohamed 'den vazgeçmem işin açıkçasıAlip cekinmeden oynatacan.
O zaman şimdiden alıp adamın kariyerinin içine etmeyelim. Bizim yedek kalecilerin son 30 yıldır hali ortada. Allah herkese Galatasarayda 2. Kaleci olma şansı gibi şans versin.Doğan Alemdar 2 sene sonra 10 m euro üzeri rakamları çok rahat görecektir muhtemelen 3 sene sonra ülkemizin en iyi kalecisi olacak.
Bu çocuk kalede dururken kale küçücük kalıyor bu adamı alırsak 20 sene kaleci transferi bile yapmayız çok rahat şekilde 20 sene emanet ederim ilk sene başta büyük takıma alışır sonrasında seni üst seviyelere taşır ilerleyen süreçte de kaleci transferinin nasıl bir şey olduğunu bize unutturur.O zaman şimdiden alıp adamın kariyerinin içine etmeyelim. Bizim yedek kalecilerin son 30 yıldır hali ortada. Allah herkese Galatasarayda 2. Kaleci olma şansı gibi şans versin.

Valla kaleci iyise 18 yasindada bile birinci kaleci yaparim. Zamanda Bunu schalkenin antrenörü slomka yapti ve neueri kazandi.Yani büyük ihtimalle bu sene de Muslera ile devam ederiz ama gelecek sene yabancı sınırının yediye sonra altıya düşeceğini biliyoruz. Böyle bir durumda tutup 24 yaşında Cicaldau 'dan 23 yaşında Mohamed 'den vazgeçmem işin açıkçası
35 yaşındaki Muslera ve 31 yaşındaki PvA var, yabancı sınırını düşündüğümde ilk vazgeçebileceğimiz oyuncular bu ikili olması lazım
3,5 mil.€ bonservis ödeyecek bütçemiz var mı bilmiyorum ama bugün transfer edilip yeniden sene sonuna kadar Kayseri'ye kiralarım 1 sene daha gelişimini takip ederim Doğan 'ın
Cicaldau ve Nelsson %99 oynayacaktır.hapı yuttuk fatih hoca giresun macında kesın aynı kadroyla malum var böyle takıntıları
Bence daha elzemşu kreatif kanat işi Gedson kadar elzem.Takimda herkes düz oyuncu. 15 dakikalık feg performansı bile çölde su gibi geliyor.
Çok mu zor iyi bir kreatif oyuncu anlayamiyorum
Bir oyuncunun türk olması neden bonservisi çok olarak algılanıyor. Normalde berkan gibi bir oyuncuyu avrupa dan bu paralara gelir zaten ya da doğan gibi potansiyelli bir kaleciyi bu fiyata bulmak da zorlanırsın. Ama türk olunca hemen bonservisler çok algısı oluşuyor herkesde. Bu sene berkan senin ana kadronda ana oyunculardan olacak yabancı sınırı olmasa da. O yüzden berkan'a verilen bonservis fazla değil hatta idealin altında bile denebilir.3,5 mil.€ çok Doğan Alemdar için ama Berkan Kutlu için de çoktu ödediğimiz bonservis
Maalesef yabancı sınırlaması bizi yerli oyunculara milyon € bonservis ödemeye zorluyor
Ben yine de Doğan Alemdar için şansımızı sonuna kadar zorlanmasından yanayım 18 yaşındaki hali bile bence Ersin 'den İrfanCan 'dan çok daha iyiydi Kayseri gibi kalesinde çok fazla pozisyon veren bir takımda bile bence sapasağlam durdu
2020/2021 yılı itibariyle Uğurcan sonrası sezonun en iyi yerli kalecisi desem abartmış olmam herhalde
Bunu gerçekten defalarca izlediğim için söylüyorum, 18 yaşında bir kaleciden bahsediyoruz belki Uğurcan 'ın Altay 'ın yaşına geldiğinde onların çok daha ilerisinde olabilir