Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğan Alemdar için 3.5m€ istiyormuş Kayseri

Kaynak:Erinç-Tansel
3,5 mil.€ çok Doğan Alemdar için ama Berkan Kutlu için de çoktu ödediğimiz bonservis

Maalesef yabancı sınırlaması bizi yerli oyunculara milyon € bonservis ödemeye zorluyor

Ben yine de Doğan Alemdar için şansımızı sonuna kadar zorlanmasından yanayım 18 yaşındaki hali bile bence Ersin 'den İrfanCan 'dan çok daha iyiydi Kayseri gibi kalesinde çok fazla pozisyon veren bir takımda bile bence sapasağlam durdu

2020/2021 yılı itibariyle Uğurcan sonrası sezonun en iyi yerli kalecisi desem abartmış olmam herhalde

Bunu gerçekten defalarca izlediğim için söylüyorum, 18 yaşında bir kaleciden bahsediyoruz belki Uğurcan 'ın Altay 'ın yaşına geldiğinde onların çok daha ilerisinde olabilir

3,5 mil.€ çok Doğan Alemdar için ama Berkan Kutlu için de çoktu ödediğimiz bonservis

Maalesef yabancı sınırlaması bizi yerli oyunculara milyon € bonservis ödemeye zorluyor

Ben yine de Doğan Alemdar için şansımızı sonuna kadar zorlanmasından yanayım 18 yaşındaki hali bile bence Ersin 'den İrfanCan 'dan çok daha iyiydi Kayseri gibi kalesinde çok fazla pozisyon veren bir takımda bile bence sapasağlam durdu

2020/2021 yılı itibariyle Uğurcan sonrası sezonun en iyi yerli kalecisi desem abartmış olmam herhalde

Bunu gerçekten defalarca izlediğim için söylüyorum, 18 yaşında bir kaleciden bahsediyoruz belki Uğurcan 'ın Altay 'ın yaşına geldiğinde onların çok daha ilerisinde olabilir
Alip cekinmeden oynatacan.

Tansel abi yayında transferle ilgili biseler dedi.mi? @Doğukan Döndür
Son 10 dakika izleyebildim; Sağ Kanat ismini vermeyelim muhabirler versin dedi; adı basında çıktı diye laf arasında söyledi.

Gedson yerine başka oyuncu düşünülmüyor. Gedson'un alternatifi Gedson dedi

Doğan Alemdar'a 3.5milyon avro isteniyor dedi.

Yardımcı konusunda gelişme var dedi.

Son 10 dakika izleyebildim; Sağ Kanat ismini vermeyelim muhabirler versin dedi; adı basında çıktı diye laf arasında söyledi.

Morutan konusu hocam?

Doğan Alemdar için 3.5m€ istiyormuş Kayseri

Kaynak:Erinç-Tansel
Kayseri'nin 18 yasindaki potansiyelli Turk kaleci icin istedigi parayi normal buluyorum. Alacaksak eger 2 yil kiralik olarak Kayseri'de devam etmesi lazim sonra 20 yasinda tam tecrube kazanmis hali ile bize gelmesi gerekir. Suan gelse birsey kazanamayiz cunku zaten yedek kalir ve gelisimi durur.

Verin lan iste 3milyon, berkana verdiniz kaleci dahada önemli.

Alip cekinmeden oynatacan.
Yani büyük ihtimalle bu sene de Muslera ile devam ederiz ama gelecek sene yabancı sınırının yediye sonra altıya düşeceğini biliyoruz. Böyle bir durumda tutup 24 yaşında Cicaldau 'dan 23 yaşında Mohamed 'den vazgeçmem işin açıkçası

35 yaşındaki Muslera ve 31 yaşındaki PvA var, yabancı sınırını düşündüğümde ilk vazgeçebileceğimiz oyuncular bu ikili olması lazım

3,5 mil.€ bonservis ödeyecek bütçemiz var mı bilmiyorum ama bugün transfer edilip yeniden sene sonuna kadar Kayseri'ye kiralarım 1 sene daha gelişimini takip ederim Doğan 'ın

Doğan Alemdar 2 sene sonra 10 m euro üzeri rakamları çok rahat görecektir muhtemelen 3 sene sonra ülkemizin en iyi kalecisi olacak.
O zaman şimdiden alıp adamın kariyerinin içine etmeyelim. Bizim yedek kalecilerin son 30 yıldır hali ortada. Allah herkese Galatasarayda 2. Kaleci olma şansı gibi şans versin.

O zaman şimdiden alıp adamın kariyerinin içine etmeyelim. Bizim yedek kalecilerin son 30 yıldır hali ortada. Allah herkese Galatasarayda 2. Kaleci olma şansı gibi şans versin.
Bu çocuk kalede dururken kale küçücük kalıyor bu adamı alırsak 20 sene kaleci transferi bile yapmayız çok rahat şekilde 20 sene emanet ederim ilk sene başta büyük takıma alışır sonrasında seni üst seviyelere taşır ilerleyen süreçte de kaleci transferinin nasıl bir şey olduğunu bize unutturur. :asd:

Yani büyük ihtimalle bu sene de Muslera ile devam ederiz ama gelecek sene yabancı sınırının yediye sonra altıya düşeceğini biliyoruz. Böyle bir durumda tutup 24 yaşında Cicaldau 'dan 23 yaşında Mohamed 'den vazgeçmem işin açıkçası

35 yaşındaki Muslera ve 31 yaşındaki PvA var, yabancı sınırını düşündüğümde ilk vazgeçebileceğimiz oyuncular bu ikili olması lazım

3,5 mil.€ bonservis ödeyecek bütçemiz var mı bilmiyorum ama bugün transfer edilip yeniden sene sonuna kadar Kayseri'ye kiralarım 1 sene daha gelişimini takip ederim Doğan 'ın
Valla kaleci iyise 18 yasindada bile birinci kaleci yaparim. Zamanda Bunu schalkenin antrenörü slomka yapti ve neueri kazandi.
Hatta herkes durumu sorgularken o dik durdu.

Bir oyuncunun türk olması neden bonservisi çok olarak algılanıyor. Normalde berkan gibi bir oyuncuyu avrupa dan bu paralara gelir zaten ya da doğan gibi potansiyelli bir kaleciyi bu fiyata bulmak da zorlanırsın. Ama türk olunca hemen bonservisler çok algısı oluşuyor herkesde. Bu sene berkan senin ana kadronda ana oyunculardan olacak yabancı sınırı olmasa da. O yüzden berkan'a verilen bonservis fazla değil hatta idealin altında bile denebilir.

Aslı varsa eğer Doğan için istenen bedel bana makul geldi. Bu transferi de 4-5 yıl vadeyle zorlamak lazım. :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt