Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani büyük ihtimalle bu sene de Muslera ile devam ederiz ama gelecek sene yabancı sınırının yediye sonra altıya düşeceğini biliyoruz. Böyle bir durumda tutup 24 yaşında Cicaldau 'dan 23 yaşında Mohamed 'den vazgeçmem işin açıkçası

35 yaşındaki Muslera ve 31 yaşındaki PvA var, yabancı sınırını düşündüğümde ilk vazgeçebileceğimiz oyuncular bu ikili olması lazım

3,5 mil.€ bonservis ödeyecek bütçemiz var mı bilmiyorum ama bugün transfer edilip yeniden sene sonuna kadar Kayseri'ye kiralarım 1 sene daha gelişimini takip ederim Doğan 'ın
Ligden hatırladığım çizgide çok iyi
Ceza sahasına hakimiyeti nasıl ?
En önemlisi ayağı nasıl topla ilişkisi nasıl? Malum en çok pası kaleciye veriyoruz

Tespit içerir.

2021-08-13.webp

Maçı 90dk izledim kerem olmasa işimiz zordu.Çok beğendim üstüne gidilip geliştirilmeli bu çocuk.Luyindama ve marcao gene canlı bomba gibiydiler.Boey Van Anholt güven verdi ama van biraz kilolu geldi bana ağır kalıyor.Taylan Berkan iyidi.Arda yürüyerek oynadı.Feghouli çok çabaladı eğer gönderemiyorsak faydalanmalıyız.Arda yürüyerek top oynadı ona rağmen 1 asist yaptı.Diagne iyidi ama ben bu adama ısınamadım.

Takıma kerem gibi yetenekli bi adam daha lazım.Yoksa maçları kazanmakta zorlanırız.

Marcao o bölge için aşırı ağır bir oyuncu. Stoperde bile bazen ağırlığını hissediyorken orada oynadığı ilk maçta oynatanı da oyuncuyu da linç ederler. Hız, hızlanma, çeviklik ve pozisyon bilgisi ortalama üstü ya da iyi seviyede olmadan sadece sol ayağıyla orada oynayamaz. En azından ben böyle düşünüyorum.

Maçı 90dk izledim kerem olmasa işimiz zordu.Çok beğendim üstüne gidilip geliştirilmeli bu çocuk.Luyindama ve marcao gene canlı bomba gibiydiler.Boey Van Anholt güven verdi ama van biraz kilolu geldi bana ağır kalıyor.Taylan Berkan iyidi.Arda yürüyerek oynadı.Feghouli çok çabaladı eğer gönderemiyorsak faydalanmalıyız.Arda yürüyerek top oynadı ona rağmen 1 asist yaptı.Diagne iyidi ama ben bu adama ısınamadım.

Takıma kerem gibi yetenekli bi adam daha lazım.Yoksa maçları kazanmakta zorlanırız.
Diagne'ye kimseye ısınamıyor ama lige koyuyorsun atıyor, avrupaya koyuyorsun atıyor bir şekilde atıyor adam.

Bizim ilk olarak planlamayi dogru yapmamiz gerekiyor

Senelerdir 4-1-4-1 diye birseyler tutturduk ve olmuyor ne yazik ki olmayacak ta

Ikinci yariyi örnek vermek gerekirse sistem degisikligi hemen rakip ceza sahasinda 4 oyuncu ile etkili olmamizi sagladi

4-2-4 gibi öndeki 4lü den feghouli’nin Orta saha özelligi olmasi ile gezgin oyuncularla birseyler yapabiliriz mesela Bunu ikinci psv macinda denemistik Ama bugun feghouli nin ikinci yari yaptigi görevi Kerem yapmaya calismisti

Fatih hoca Cicaldau ile ilgili barella gibi kullanmak istiyorum demis muhabirler ile yaptigi kahvalti da yani 4-2-4’te Orta saha özelligi olan oyuncu görevi Cicaldau ile mumkun gibi görünüyor

————Berkan Gedson
Kerem Cicaldau Mohammed Harit

Hucum da alinan pozisyonlar bunlar yani tabiki normalde 4-2-3-1 olur dizilis

Dogan icin 1 milyon + Sedika verelim ama 2 sene kiralayalim. Eger sezon sonu alirsak 1 milyon daha verelim

Marcao o bölge için aşırı ağır bir oyuncu. Stoperde bile bazen ağırlığını hissediyorken orada oynadığı ilk maçta oynatanı da oyuncuyu da linç ederler. Hız, hızlanma, çeviklik ve pozisyon bilgisi ortalama üstü ya da iyi seviyede olmadan sadece sol ayağıyla orada oynayamaz. En azından ben böyle düşünüyorum.
Nzonziden seriden hatta fernandodan daha mı ağır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt