Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne'den kurtulup drimplink yapma, kendine pozisyon yaratma gibi ozelliklerine sahip bir forvet almamiz lazim.Santrafor alınmaz şuan, Mohamed'i napcaz?
Diagne'nin kalıp kalmayacaği muamma.
YokMarcao orta saha oynamazmi ?
aynen pivot st yi besleyemiyoruz yaratıcı forvet lazım malesef.Diagne'den kurtulup drimplink yapma, kendine pozisyon yaratma gibi ozelliklerine sahip bir forvet almamiz lazim.
Ozornwaforuda verelim.sekidika+para verelim doğan için
Ligden hatırladığım çizgide çok iyiYani büyük ihtimalle bu sene de Muslera ile devam ederiz ama gelecek sene yabancı sınırının yediye sonra altıya düşeceğini biliyoruz. Böyle bir durumda tutup 24 yaşında Cicaldau 'dan 23 yaşında Mohamed 'den vazgeçmem işin açıkçası
35 yaşındaki Muslera ve 31 yaşındaki PvA var, yabancı sınırını düşündüğümde ilk vazgeçebileceğimiz oyuncular bu ikili olması lazım
3,5 mil.€ bonservis ödeyecek bütçemiz var mı bilmiyorum ama bugün transfer edilip yeniden sene sonuna kadar Kayseri'ye kiralarım 1 sene daha gelişimini takip ederim Doğan 'ın
onu almazlarOzornwaforuda verelim.![]()

Çipeyi övmüş
Beli zor dönen oyuncular 6'da oynayamaz.
Marcao o bölge için aşırı ağır bir oyuncu. Stoperde bile bazen ağırlığını hissediyorken orada oynadığı ilk maçta oynatanı da oyuncuyu da linç ederler. Hız, hızlanma, çeviklik ve pozisyon bilgisi ortalama üstü ya da iyi seviyede olmadan sadece sol ayağıyla orada oynayamaz. En azından ben böyle düşünüyorum.
Diagne'ye kimseye ısınamıyor ama lige koyuyorsun atıyor, avrupaya koyuyorsun atıyor bir şekilde atıyor adam.Maçı 90dk izledim kerem olmasa işimiz zordu.Çok beğendim üstüne gidilip geliştirilmeli bu çocuk.Luyindama ve marcao gene canlı bomba gibiydiler.Boey Van Anholt güven verdi ama van biraz kilolu geldi bana ağır kalıyor.Taylan Berkan iyidi.Arda yürüyerek oynadı.Feghouli çok çabaladı eğer gönderemiyorsak faydalanmalıyız.Arda yürüyerek top oynadı ona rağmen 1 asist yaptı.Diagne iyidi ama ben bu adama ısınamadım.
Takıma kerem gibi yetenekli bi adam daha lazım.Yoksa maçları kazanmakta zorlanırız.
Marcao daha ileride riskin az oldugu noktada oynasa daha etkili olur hem sol ayak hemde iyi pas dağıtıyor maç içi 3 stoperede donulurBeli zor dönen oyuncular 6'da oynayamaz.
Nzonziden seriden hatta fernandodan daha mı ağır ?Marcao o bölge için aşırı ağır bir oyuncu. Stoperde bile bazen ağırlığını hissediyorken orada oynadığı ilk maçta oynatanı da oyuncuyu da linç ederler. Hız, hızlanma, çeviklik ve pozisyon bilgisi ortalama üstü ya da iyi seviyede olmadan sadece sol ayağıyla orada oynayamaz. En azından ben böyle düşünüyorum.