Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün GS'mız olması gerekeni yaptı. ilk maçta da benzer bir skor yakalanabilirdi, olsun.

akşamın olayı bence KEREM AKTÜRKOĞLU'nun performansı oldu. kendisinin sezona iyi başlaması çok çok çok önemli GS adına. zaten kısıtlı olan hücum rotasyonumuzda, yabancı sınırlaması da eklenince, Kerem daha fazla süre alacak, hatta bir nevi hücumda bütün yük Kerem'in sırtına binecekti.

daha bir sezon önce 4. lig seviyesinde oynayan bir oyuncu ne kadar yetenekli olursa olsun, bu mental yükü nasıl kaldırabilecekti? Bu çok önemliydi.

İyi başladı, inşallah devamı daha da iyi gelir. artık net bir ilk onbir oyuncusu oldu. her iyi oynadığı maç, üzerindeki mental yük daha da azalacak, üzerine koymaya devam edecek. yeter ki ben oldum havasına girmesin ve bir sene öncesi ile şu an bulunduğu konumu hiç unutmayarak çalışmalarına devam etsin.

Feghouli,Diagne ve Falcao öyle veya böyle gitmeli. Üçüde bu saatten sonra bize hayır gelmez. Bunların yanında Jesse,Ozorn,Yedlin,Alparslan ve Aytaç’ta gönderilmeli. Kalecileri de söylemeye gerek yok. İsmail Çipe kaleciliği bırakıp döner işine filan girsin.

1.5 milyon euro sanırım, tutmama ihtimali yüksek olduğu için riskli bir bedel olur.
Performans bazlı sözleşmeyle anca.
orta doğuya gidiyor sanırım bu çocuk..

elimizi çabuk tutsaydık 1-1.2 ye alabilirdik sanki çok golcü nerdeyse tüm skill videoları gol üzerine , keremi solda kullanırdık böylece.ama oyun kurucu değil gibi aynı zamanda morutan bu çocuğa göre oyunu daha fazla taşıyan bir karakter gibi geldi daha da potansiyelli.

muric bence fırsat transferi ama orta doğuya gidiyorsa bu biraz karakterini ele verir.

Kerem bu sene de böyle giderse minimum 10m euroya satilir avrupaya

Berkan keza öyle, minimum 7-8m euro olur gibi

Taylan da biraz kıpırdasa bu sezon 8-9m euroya cikar

Boey 2 maçtır takımın en iyilerinden o da bu sezon değerini 3-4 kat arttirir bence, min 5-6m euro’ya ulasir bonservisi

Marcao’nun zaten TM değeri şu an bile 12m, bu sene de ayni ivmeyle gitse 13-14m euroya cikar

Nelsson ayni sekilde o yasta o tecrübe, daha goremedik ama bu sezon sampiyon olursak en az 10m euroya yükselir değeri

Cica’yi daha goremedik ama aldigimiz fiyatin altina düsecegini zannetmiyorum, 6-7m euro olur bonservisi

Gedson’u da alabilsek takimda neredeyse ilk 11’de 6-7m euro altında bonservisi olan 2-3 kisi kalacak

Mo biraz kipirdasaydi ona da 8-9m euro diyorduk başlarda gerçi ama simdi bonservisini bile almayi düsünmüyoruz, bu isler belli olmuyor ama yukarıda soylediklerim tamamen sampiyon olmamız kosuluyla gecerli

Bu sene es kaza sampiyon olup CL’ye gidebilirsek acayip bi kadro degerine ulasiriz 2 seneye
YABANCI kuralı kına yaksın şimdi.

Yerli oynatma zorunluluğu varken keremi nasıl satalım yerini nasıl yerliyle dolduralım?

Yerli futbolcuların satışını zorlaştıracak takımları ikilemde bırakacak...

Rtaş öyle deme ya bu sezon 50’ye yakin mac yapacagiz belki daha fazla
Ayda 6-6.5 maça tekabul ediyor
Hemen hemen 4-5 günde bir maç demek
Genis kadro onemli ogulcan lazim bize bence

Orda yüzde yüz haklısın bu sezon çok maç var ama bana göre bizde oynayacak kapasite yok futbolunu beğenmiyorum hiç beğenenlere kesinlikle birşey demem saygı duyarım…

Gurrpegi: Gedson'un muhtemel transferi nedeniyle sağ kanat transferinden vazgeçilip Feghouliyi kazanma yoluna gidilebilir

Tansel & Erinç (Kazan Dairesinden): Babel Türkiye'den bir takımla görüşüyor. Anlaşırsa ilk giden kendisi olur. Sağ kanat adayı basında geçenlerden mi sorusuna, muhabirlerden çıkması lazım daha doğru olur dediler bunu da basına düşmemiş bir isim olarak yorumluyorum.

ilk onbire herkesin malumu gedson+bir sağ kanat hücumcu olması gündemde. ancak takımın belli başlı noktalarındaki yedek oyuncular oldukça zayıf.

kesinlikle yerli kaleci ve yerli bir sol bek çözmemiz gerekiyor. emre taşdemir beğendiğim bir oyuncu olsa da devamlılığı yok, pva'nın yedeği şu noktada direkt ömer bayram olarak görünüyor. keza okan koçuk da gidince yedek kaleci olayımız da bayağı önemli bir konu haline geldi.

son olarak da yerli/yabancı karışık olmak üzere yaklaşık 10-11 oyuncunun gönderilmesi gerekiyor. bu nasıl olacak hiç aklım almıyor.

Maaş ne kadar istiyor bonservisi 1 e düşmüş , ben çok beğenmiştim tam kanat forvet

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bazı sosyal medya hesaplarının Galatasaray’a yazdığı Robert Muric’in kaderi belli oldu. Sergei Rebrov’un çalıştırdığı Al Ain’in, Hırvat kanat oyuncusuyla anlaştığı açıklandı.

Germanijak gazetesinin haberine göre; Robert Murić dün akşam Rijeka formasıyla son maçını Hibernian'a karşı oynadı. Hırvat ekibinin yönetimi Al Ain ile 1 milyon euro’luk tazminat karşılığında anlaştı. 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu 1,4 milyon euro civarında bir maaşla 4 yıllık sözleşme aldı.

Robert Murić’in sözleşmesi, aslında bu yıl Haziran ayında sona eriyordu. Ancak Rijeka opsiyon hakkını kullandı. Maaş artışıyla uzattı. O zamana kadar Murić ayda yaklaşık 10 bin euro’ya oynuyordu. Rijeka’da yılda 120 bin euro’ya oynayan Muric yeni takımıAl Ain'de 1.4 milyon euro kazanacak. Murić, Hibernian ile oynanan maçtan sonra takım arkadaşlarına veda etti. Sergiy Rebrov’un yanına Al Ain’e gittiğini açıkladı.

Kaynak: Fotospor

Halil gelirse mohamed iyice kulubeye cekilir.

Biri de demiyor ki aga bu herif ne yaptı ki taktın. 1.6M verdin aldın, herif cok iyi maclar cikardi burada. Gecen senenin o vasat kadrosunda parlıyordu eleman. Noldu ki diagnenin arkasinda kalmaya basladi

Biri de demiyor ki aga bu herif ne yaptı ki taktın. 1.6M verdin aldın, herif cok iyi maclar cikardi burada. Gecen senenin o vasat kadrosunda parlıyordu eleman. Noldu ki diagnenin arkasinda kalmaya basladi
Lig de mohamed başlar 11 de hem pazartesi maç oldugu için hem de diagneye piyasa yaptırmak için dünkü maçın tercihini doğru buluyorum

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futbolcuyu kadro dışı bırakarak yada git kendine takım bul diyerek satamıyorsun. Bu sene farklı bir yol deniyoruz Diagne'yi satmak için.

Mustafa ya gelince kendisini çok seviyoruz ama inanılmaz form düşüklüğü var, kendisini toparlaması lazım. Halil gelirse ikisi aynı anda oynayabilir.

Gurrpegi: Gedson'un muhtemel transferi nedeniyle sağ kanat transferinden vazgeçilip Feghouliyi kazanma yoluna gidilebilir

Tansel & Erinç (Kazan Dairesinden): Babel Türkiye'den bir takımla görüşüyor. Anlaşırsa ilk giden kendisi olur. Sağ kanat adayı basında geçenlerden mi sorusuna, muhabirlerden çıkması lazım daha doğru olur dediler bunu da basına düşmemiş bir isim olarak yorumluyorum.
Gurrpeginin bildiği hiçbir şey yok. Sağ kanat net olarak alınır. Feg’i hoca oynatsa bile artık kanatta oynatmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt