Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.943
- 21.025
- 2.233
Gedson'a it gibi ileri geri kosmana, her rakibe kene gibi yapismana gerek yok derlerse gol de atar, asist de yapar. Ayrica so maclarda hucuma da yeterince katki verdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lig olduğunu belirttim renktaş. tek golü o evet.lig istatistiğidir o. fener'e atmıştı 5-1 yendiğimiz kupa final maçında.
Vatandaşlığı da Portekiz yani.Bunlar Modricide beğenmez istatistiğe bakarsak
Fenerin elif bile kaça gitti yav. Gedson hele hele gider Sakatlanmazsa iyi paraya da satarız benceVatandaşlığı da Portekiz yani.
Dünyada en aktif pazarların başında.
Gedsonu beğenmeyen yoktur yavFenerin elif bile kaça gitti yav. Gedson hele hele gider Sakatlanmazsa iyi paraya da satarız bence
Var neyazikki BURDA. Gol atmıyor diye eleştiriliyor ki bence gol de atabilir serbestlik verilirse. Benim için önemli olan orta sahada köprü görevi gormesi.Gedsonu beğenmeyen yoktur yav
Bence gelirse 1m€ altına gelecektir, yoksa yanaşmayız bile diye düşünüyorum. Geçen yıldan bilgim yok maalesefSeri yorumlar alayim. Gecen seneyi nasil gecirdi? Yasi kac oldu? Gelse is yaparmi? Tabi bedava ve maasi 1.3u gecmeyecek sekilde
Şunlara verilen paranın yandaşa ihale vermekten farkı yok. Yazık günah
iste bu
şaka gibi yav kaç para verdiler acaba
şaka gibi yav kaç para verdiler acaba
kaynak?Gedson için 5m peşin 3+3 taksit şeklinde toplam 11 m önerilecekmiş![]()