Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson eger 10 milyon euroya gelirse bence kanat ve halil transferini unutalım işimiz feghouliye kalırsa o kadar transfer boşa gider yabancı sınırı içinde halil gerekli gedson çok iyi bir oyuncu ama daha ucuz birini bulup kanat ve halili almak daha mantıklı
galiba bugüne kadar bonservis fiyatı üzerinden anlaşamıyorduk ,şuan o hallolmuş bu defada ödeme planları üzerinden anlaşma zemini aranıyor gibi tahmin ediyorum.adamlar büyük ihtimal iki taksitte ödeme isterler ,yani normalde tek seferde isterler ama bize iki taksit kıyağı geçmiş olabilirler ki varsa böyle bi durum gene bize uymuyor malesef.

Gedson işinde büyük bir değişim olduğunu sanmıyorum ben biraz hypelandı mevzu ama transferin sonlarına doğru netleşir gibime geliyor.

................Alex..............
..... Berkan....Gedson....

Arka hattimizda iyi,kanatlari düşünmek istemiyorum.

Oynadığı dakikaların toplamı 54 maça denk geliyor.

54 maç 8 gol 23 asist
Yaş 22
Sakatlık geçmişi yok.

Ben beğendim :ka:

IMG_20210813_234557.jpg

IMG_20210813_234259.jpg

IMG_20210813_234613.jpg

Muhabirlerin Cuma akşamı canı sıkılmış da olabilir ama bugünlerde bi karıncalanma var bu konuda hakkaten

MHK BASKANI SIYAH BEYAZ KRAVATLA SAMPIYONLUK KUTLAMASINA KATILDI

ROSIER DENEN KASABA SERDAR TATLI KORKUSUNDAN HAKEMLER KART DAHI GOSTEREMIYOR

Buyuk yazdim ki durumun vehametini anlayin

Gecen sene serdar tatli tinercileri sampiyon yapti bu adama karsi aksiyon alunmazsa fanatikce yonetmeye devam edecek!

Ve bizde burda bos bos sampiyon olurmuyuz diye tartisacagiz!??!?!?!?!
tr de sadece karga takımı yok.iki hatta üç büyük takım daha var.öyle her zaman papaza pilavı yediremezler yedirtmezler.o kadarda ileri gidemez serdar tatlı değil babası olsa bi yere kadardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt