Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.459
- 2.261
- 1.198
Berkan'ın böyle iyi oynayacağını düşünmüyordum. Şaşırttı yani bunun iyi topçu olduğunu düşünüyorum.Stil Elano'ya benziyor. Sonu benzemesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan'ın böyle iyi oynayacağını düşünmüyordum. Şaşırttı yani bunun iyi topçu olduğunu düşünüyorum.Stil Elano'ya benziyor. Sonu benzemesin.
ne dersiniz iş görür mü bizde bu adam?
Listeye yazamıyoruz avrupadaGedson gelir 10 güne gibi, Halil yüksek ihtimal son günlere doğru gelir
Bence geri kalan günlerde; beklentimizde daha fazla transfer yapılacak. Hepimiz 1 Eylül ya da 8 Eylül'de baya mutlu olacağız
Kaleye bu arkadaş gelecek bence. Bekletme nedenimiz ise; 2.5 Milyon TL yetiştirme bedeli var. Zaman aşımı bekleniyor olmalı
her gelen yabancı 40-50 maçın hepsinde ilk 11'de oynayacak diye bir kaide mi var arkadaslar? yarın biri sakatlansa nolacak. gedson gelirse diğer transferleri unutacakmışız 8 yabancı bilmem ne... bunun sakatlığı var, rotasyonu var, formsuzluğu var, cezası var.. var da var.
geçen sezon bakın bakalım kaç hafta art arda ideal 11'le veya aynı 11'le mücadele edebilmişiz? Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Hayır.
Biz olabildiğince kaliteli ayakları toplayalım, gerisi onların form grafiklerine-isteklerine kalmış 3 türk 3 suriyeli bilmem ne o kriterler boş, illa ki bi 3lü çıkar oynar takmaya gerek yok bu kadar.
3.5m€ isteniyormuşDoğan Alemdar yeterli o gelsin yeter.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de öyle düşünüyorum ama bu zamana kadar bir yere gitmemesi vs. sanki gelecekmiş gibi
olimpiyat bitti mi lan?
Okan koçuk kramponu > databerkBen de öyle düşünüyorum ama bu zamana kadar bir yere gitmemesi vs. sanki gelecekmiş gibi
kim kazandı?
Ne alınır?