Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Yok bu çocuğu kendisi benden 2-3 yıl önce bulmuştur(Yani öyle olmalı), bilinmeyen bir yetenek değil.
Luyi Nelsson'u getirende ne database vardır be. Katilmamak elde değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok bu çocuğu kendisi benden 2-3 yıl önce bulmuştur(Yani öyle olmalı), bilinmeyen bir yetenek değil.
Lincoln Snejder den de Keitadan da daha yeteneliydi Sut atmak yetenek dıyorsan farklı Keita güclüydü Lincoln futbolu ipleseydi cok farklı yerlerde olurdu Sneijder den daha iyi ara pas atardı ondan yüzde yüz eminim daha teknikdi kabul edersıniz etmezsiniz yetenek konusuyoruz.Keita,Sneijder bu ikisi ondan daha yetenekliydi.
İki çalım atınca çok yetenekli zannediyorsunuz değil mi futbolcuları ?
Sneijder'den daha iyi şut yeteneği mi vardı ?
Daha iyi ara pası mı atıyordu ?
Daha iyi uzun pas mı atıyordu ?
Daha iyi oyun görüşü mü vardı ?
Sadece daha iyi çalım atar bu kadar .
İyi güzel de. Bizim lig de zaten önemli bir lig değil ki. Gayet iş yapar burada. Yaşı da uygun. Olur yani. Bence BJK öyle denildiği kadar yaşlı takım kurmadı. İki sene rahat götürür bu takım bunları. Tabi Alex nasıl onu bilmiyorum. Aynı zamanda Atiba ver Josef hem Ligi hem Avrupa’yı nasıl kaldırırlar orası da soru işareti. Ama gücüm hattı kağıt üzerinde yedekten de Kenan ve Larin’in geleceğini düşünürsek baya sağlam duruyor.Batshuayi biraz abartılıyor mu, ben mi yanlış düşünüyorum...
Önemli liglerdeki gol sayılarını işaretledim.
İyi bir asistçi kanat transferi yaparsak Mustafa bu rakamları havada karada yapar.
Üstelik bu Şuayip 2020-2021 sezonunda 20 maçta 2 gol atmış....
Rahat olun, böyle geçmişine yatırım transferlerinin hüsranla bittiğini geçmişte çok gördük. Hatta bir tanesi hala bizde
Ekli dosyayı görüntüle 134582
7 transferden aşağı yapılmayacak diye düşünüyorum. 1-7 Eylül arası en az 2-3 tane fırsat transferi bekliyorum.Gedson şart... Halil yerli kontenjanı için şart. Kaleci acil şart. Oyun kurucu kanat bu kadronun vazgeçilmezi. Yani 4 transfer. İkisi Gedson - Halil... Şu ana kadar yaptıkları dolayısıyla ben yönetimimize güveniyorum. Biraz daha sabır... Az kaldı...
Luyi, hocanın sisteminde oynayacak bir stoper değil(severim Luyiyi Marcao'dan çok) o yüzden olur veren eğer scout ekibiyse hatalı karar. Nelsson tam hocanın isteyeceği tipte o yüzden bulandan çok alıp getiren yöneticilerin başarısı.Luyi Nelsson'u getirende ne database vardır be. Katilmamak elde değil
Batshuayi geçmişi pek parlak olmayabilir ama Ghezzal in de öyleydi; Sergen kullanabilir bunu da. Hayırsız olsun.
ihtiyacı olmayan İrfan'a girip 11m verdi bu adam. Şu anda klübe para aktarıyor. Beklerim o itten.
Ülkeyi tekeline almış bir kaç aileden biri, para suyunu çekmez be renktaş.Parası suyunu çeker inşallah. Dımdızlak kalır da diğer aile üyelerinden para dilenir. Onlar da "futbola yatırırken bize mi sordun, hıyar ağası" diyip s.ktiri çekerler.
Reis resmen çöpsüz üzüm kadro yapmışsın. Bu olursa 2-3 sene boyunca senede bir transfer bile yapsak yeter. Uzun vadeli bayağı iyi bir kadro olmuş.Benim fikrim ve olmasını tahmin ettiğim...
Avrupa Liginde 11 :
Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Aliou Dieng, Gedson, Cicaldau, Morutan, Kerem, Mustafa
Türkiye liginde 11 :
İrfancan, Sacha Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Gedson, Cicaldau, Morutan, Kerem, Mustafa
Kadrodakiler : Yedlin, Lyundama, Alparslan, Emre Taşdemir, Taylan, Aytaç, Emre Kılınç, Oğulcan, Diagne,Halil, Emre Akbaba, Babel( 3 farklı opsiyonda kullanılabilir ve hoca istiyor)
Gönderilecekler:
Fegoulli, Falcao, Ozanwafor, Sekidika, Ömer Bayram,
Luyi, hocanın sisteminde oynayacak bir stoper değil(severim Luyiyi Marcao'dan çok) o yüzden olur veren eğer scout ekibiyse hatalı karar. Nelsson tam hocanın isteyeceği tipte o yüzden bulandan çok alıp getiren yöneticilerin başarısı.
Scout ekibinin başarısı: Kerem, Sacha, BAY ve Cicaldau(çok ümitliyim).
3 maç mıEğer Muslera 3 maç sonra harika performans sergilemeye başlarsa, muslerayı boklayanlar övmeye başlarmı kendisini

cok yaslı kadro kurdular ben besıktasın patlayacagını dusunuyorum.Onumuzdeki iki senenin sampiyonluk favorisi net besiktastir neden mi ?
Kurduklari kadro bizim belhanda gomis li kadro gibi kisa vade basari icin kuruluyor ve iyi kuruluyor transferleri isi bilen biri yapiyor tepelerinde iyi bir teknik direktor var hakemlerde destek oluyor bu sartlar altinda CL maclarinda cok yipranmadan cikarlarsa
Ghezal Vida Josef uclusunu sakatliksiz tum sezon sahada tutarlarsa cok rahat sampiyon olurlar ama o 2 seneden sonra Cebi gidiyor sergende gidecek cebi ve sergen istedigini almis olacak sonrasi ?
Iste orasi yok essek gibi kontratlar 35 yaz uzeri essekler ve satacak tek topcu olmamasi tanidik geldimi ? Belhanda Feghouli gibi
Biz o riski aldik 2 sene sampiyon olduk CL gelirlerini aldik bir sekilde bu cendereden ciktik peki bunlar 2 sene diyelim ki sampiyon oldu 2 elemeyide gecip guruplara kalamazsa Gecmis olun Klubun kapisina kepenk cekilir
Iyi kaleci mi buKaleye bu arkadaş gelecek bence. Bekletme nedenimiz ise; 2.5 Milyon TL yetiştirme bedeli var. Zaman aşımı bekleniyor olmalı
Ataberk Dadakdeniz - Oyuncu profili