- 6 Eylül 2014
- 94.260
- 65.043
- 4.608
Bu konuşmalardan 2 nizde rahatsizsiniz bence konuyu kapatalim renktaslarSeni ciddi ciddi adam yerine alip laf caktigimi mi düşündün ?
Benim soyledigim kişi Alp memduh Kalyoncuydu zaten onla da yazistik ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuşmalardan 2 nizde rahatsizsiniz bence konuyu kapatalim renktaslarSeni ciddi ciddi adam yerine alip laf caktigimi mi düşündün ?
Benim soyledigim kişi Alp memduh Kalyoncuydu zaten onla da yazistik ..
Senin bir kaynagin var ama duyumculuk oynamak istemiyorsun sanirsam Reisyok yhaw
ahbert
ama giresun maçını müteakip bi sallamada bulunabilirim
Bence de işin aslı o.Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları sırasında kadroyu geniş tutuyorlar, ayan beyan ortada.Sonucta orta sahada 2-3 covid vakası çıksa kaybedecekleri muhtemel Şampiyonlar Ligi geliri Gedson'un bonservisinin beş katı.Yoksa sağ açık denedikleri bir adamı çok çok önceden verirlerdi.Covid 19 diye bir şey var dimi sayın Aykut Arkay ?
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Senin bir kaynagin var ama duyumculuk oynamak istemiyorsun sanirsam Reis
Bu konuşmalardan 2 nizde rahatsizsiniz bence konuyu kapatalim renktaslar
Zaten hocanın Eylül ayı demesi bundan kaynaklı he öncesinden tatmin edici bir teklif giderse bilemem bizdenBence de işin aslı o.Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları sırasında kadroyu geniş tutuyorlar, ayan beyan ortada.Sonucta orta sahada 2-3 covid vakası çıksa kaybedecekleri muhtemel Şampiyonlar Ligi geliri Gedson'un bonservisinin beş katı.Yoksa sağ açık denedikleri bir adamı çok çok önceden verirlerdi.
Son hafta gelirse Avrupa Listesine yazılamıyor maalesef, bu durumda bize kiralamalarının bir anlamı kalmayabilir.E takımın hocası Gedson için olumsuz konuştu transferin son günleri belki olur demedi mi niye beklentiyi yükseltiyorsunuz onu anlamadım olursa son 1 haftada falan olacak işte
Aysal da buna yakındı sankiSonuç olarak ilk defa lig başlamadan neredeyse 10-15 gün önce, ilk onbirin 9'u birlikte antrenman yapmış oldu.
Bir Gedson kaldı bir sağ kanat. Ben GS'i ömrüm boyunca bu kadar erken hazır olarak görmedim.
Son gün gelenlerden aldığımız fayda ortada; haklısın. O sene son gün; Falcao - Lemina (katkı verdi) - Andone - Taylan (o sene hiç oynamadı neredeyse)Sonuç olarak ilk defa lig başlamadan neredeyse 10-15 gün önce, ilk onbirin 9'u birlikte antrenman yapmış oldu.
Bir Gedson kaldı bir sağ kanat. Ben GS'i ömrüm boyunca bu kadar erken hazır olarak görmedim.
Sonuç olarak ilk defa lig başlamadan neredeyse 10-15 gün önce, ilk onbirin 9'u birlikte antrenman yapmış oldu.
Abola which means "The Ball" in English is the most popular Portuguese newspaper for football. They're so popular that they released their own television channel. This newspaper tends to be bias towards Benfica and is considered the most reliable source out of the 3 newspapers. It can be said that 1 out of every 2 stories might be true.
Finally, we come to the last of the big 3 newspaper which is Record. Record is the third-best selling Portuguese newspaper for good reason. This newspaper will print stories that will literally make you say "wtf". It will do anything to get more sales against Ojogo and Abola. They will print stories like "Di Maria to Benfica" or "Falcao to Fatima" that can puzzle people. Unfortunately as a kid, I love reading this newspaper and would buy a copy each morning to read in my grandfather cafe. Why? It was practically similar to a Children's book with made up stories and you can use your imagination to believe Messi will be playing at Porto. I'm not really sure who they're bias to but it can be said between Benfica and Sporting. Be wary of stories from these guys.
Değil mi, ilk Melo Elmander Eboue falan geldiği sezon. O da yarışır aynen.Aysal da buna yakındı sanki