Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noly
icon_lol.gif

Gedson kiralikken bile iyiydi. Simdi bize 5 senelik 1.2'den imzalasa 6 milyonu garanti ve kafasi rahat olacak.
Bugun oynamasi iyi, risksiz oynar.

Covid 19 diye bir şey var dimi sayın Aykut Arkay ?

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence de işin aslı o.Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları sırasında kadroyu geniş tutuyorlar, ayan beyan ortada.Sonucta orta sahada 2-3 covid vakası çıksa kaybedecekleri muhtemel Şampiyonlar Ligi geliri Gedson'un bonservisinin beş katı.Yoksa sağ açık denedikleri bir adamı çok çok önceden verirlerdi.

Uefa kadrosu gibi kadro amacımız varsa öncelikle Hagi gibi bir 10 lazım hem sağ kanat oynayacak hem de 442 geçişlerinde forvet arkası, mesela Halil-Kerem yaparsan ön tarafı arkalarında böyle bir kalite ihtiyacı olacak

Bence de işin aslı o.Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları sırasında kadroyu geniş tutuyorlar, ayan beyan ortada.Sonucta orta sahada 2-3 covid vakası çıksa kaybedecekleri muhtemel Şampiyonlar Ligi geliri Gedson'un bonservisinin beş katı.Yoksa sağ açık denedikleri bir adamı çok çok önceden verirlerdi.
Zaten hocanın Eylül ayı demesi bundan kaynaklı he öncesinden tatmin edici bir teklif giderse bilemem bizden

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

E takımın hocası Gedson için olumsuz konuştu transferin son günleri belki olur demedi mi niye beklentiyi yükseltiyorsunuz onu anlamadım olursa son 1 haftada falan olacak işte
Son hafta gelirse Avrupa Listesine yazılamıyor maalesef, bu durumda bize kiralamalarının bir anlamı kalmayabilir.

Sonuç olarak ilk defa lig başlamadan neredeyse 10-15 gün önce, ilk onbirin 9'u birlikte antrenman yapmış oldu.

Bir Gedson kaldı bir sağ kanat. Ben GS'i ömrüm boyunca bu kadar erken hazır olarak görmedim.
Son gün gelenlerden aldığımız fayda ortada; haklısın. O sene son gün; Falcao - Lemina (katkı verdi) - Andone - Taylan (o sene hiç oynamadı neredeyse)

Sonuç olarak ilk defa lig başlamadan neredeyse 10-15 gün önce, ilk onbirin 9'u birlikte antrenman yapmış oldu.

Bir Gedson kaldı bir sağ kanat. Ben GS'i ömrüm boyunca bu kadar erken hazır olarak görmedim.

%100 katılıyorum bilhassa son yillara göre oldukça başarılıyiz bu donem

Reddit'ten alinti

Abola which means "The Ball" in English is the most popular Portuguese newspaper for football. They're so popular that they released their own television channel. This newspaper tends to be bias towards Benfica and is considered the most reliable source out of the 3 newspapers. It can be said that 1 out of every 2 stories might be true.

Finally, we come to the last of the big 3 newspaper which is Record. Record is the third-best selling Portuguese newspaper for good reason. This newspaper will print stories that will literally make you say "wtf". It will do anything to get more sales against Ojogo and Abola. They will print stories like "Di Maria to Benfica" or "Falcao to Fatima" that can puzzle people. Unfortunately as a kid, I love reading this newspaper and would buy a copy each morning to read in my grandfather cafe. Why? It was practically similar to a Children's book with made up stories and you can use your imagination to believe Messi will be playing at Porto. I'm not really sure who they're bias to but it can be said between Benfica and Sporting. Be wary of stories from these guys.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt