Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Monci 'nin paylaştığı istatistiğe göre Gedson 'un oynadığı 16 maçta 2.25 puan ortalaması almışız. Aslında bu bile başlı başına Gedson 'un ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Şu kadroya sadece Gedson eklense bile mis gibi bir takım olur. 4-3-1-2 gibi bir düzende

1.PNG

Gedson 'la birlikte 1 kanat oyuncusu ve Halil 'i de transfer edebilirsek bu sefer ballı kaymak olur. Böyle olunca 4-2-3-1 gibi bir düzende de oynayabiliriz

2.PNG

İşin açıkçası ben sadece Gedson 'un bonservisiyle gelmesine bile razıyım, sezon başında bile sadece Gedson ve bekler değişse razı mısın diye sorsalar inanın onu da kabul ederdim. Şimdi çok güzel bir yapılanmaya gidildi bu işin ne kadar başarılı olacağını belirleyecek transfer doğrudan Gedson bana kalırsa...

Gedson gelmesini istiyorum ama tepki çekmeyecek isem şöyle bir düşüncem var 1 m.euro dan fazla vermeyelim en azından teklifimiz böyle olsun

Gedson & Halil

Ciddi en büyük iki transferimiz olur

Halil milli takim ile ciddi bir bonservis kazandırabilir bize yillar icinde
Gerçekten potansiyeli çok yüksek, ligimizdeki diğer forvetler gibi sadece golcü değil ne bileyim sadece +1.90 boyuyla fiziğiyle rakiple boğuşan forvetlerden değil işin hücum tarafında çok farklı işleri de yapabiliyor

Monci 'nin paylaştığı istatistiğe göre Gedson 'un oynadığı 16 maçta 2.25 puan ortalaması almışız. Aslında bu bile başlı başına Gedson 'un ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Şu kadroya sadece Gedson eklense bile mis gibi bir takım olur. 4-3-1-2 gibi bir düzende

Gedson 'la birlikte 1 kanat oyuncusu ve Halil 'i de transfer edebilirsek bu sefer ballı kaymak olur. Böyle olunca 4-2-3-1 gibi bir düzende de oynayabiliriz

İşin açıkçası ben sadece Gedson 'un bonservisiyle gelmesine bile razıyım, sezon başında bile sadece Gedson ve bekler değişse razı mısın diye sorsalar inanın onu da kabul ederdim. Şimdi çok güzel bir yapılanmaya gidildi bu işin ne kadar başarılı olacağını belirleyecek transfer doğrudan Gedson bana kalırsa...

ilk gorsel
4-4-2 baklava
FT yi FT yapan sistem
onde baski (bu ligin de bugu)

Bloklar arası kaçış,adam yığma ,3 pasta gol pozisyonu icin, rakibin st jhonson olması gerekiyor.
Modern diye bahsedilen bu futbolda bizdeki beklerle bu oyun ne kadar sürdürülebilir ,muamma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt