Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1628943124721.webp

nöbetin 11. edisyonunda Sıddık hakkındaki gerçekleri öğreneceksiniz rtaşlar

Onlar üzerine para verecekse olur da yoksa Diagne kalsın,Halil'den çok daha iyi bir forvet.Turk pasaportu var diye Diagne gibi net golcü santraforu çöp ilan etmeye gerek yok.Rakiplerimizde Diagne gibi forvet olsa göbek atarlar.
21 yaşındaki potansiyeli cok ucuklarda olan halilin 30 yasindaki sorunlu ara sira golden baska bi ise yaramayan diagneden daha az edecegini dusunmek komik olmus. Halil bu yasinda bile cok daha iyi oyuncu diagneden

Bir futbolcu her maç iyi oynayacak diye bisey yok. İstatistik dedigin sey genel resmi gosterir. 2 maç ise hic bisey gostermez. Kanat oyuncusundan ne beklenir? Gol ve asist. Yapmis mi? Fazlasiyla. 2 tane de super oynadigi maca bakalim, bu adam yeni Maradona diyelim o zaman.
Belhanda da çift haneleri görüyordu bir şekilde, bu mu kıstasın?

Ben adam hakkında alınmalı ya da alınmamalı gibi bir yorum yapmadım bir analizim olsa senin gibi işkembeden sallamam evet seni dinliyoruz Halit neden çöp dedin adama açıklamak zor olmasa gerek

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması
Bugüne kadar kaç kere benimle muhabbet ettinde işkembeden filan sallama diyorsun. Ne ayaksın sen.? Şimdi bide seninle istatistik mi kasacaz.? Ben video göre beğenmedim sen beğenirsin bakış açısına göre.

Belhanda da çift haneleri görüyordu bir şekilde, bu mu kıstasın?

Belhanda’nın problemi fundamental. Karaktersiz, sorumsuz bir herif. Ianis’de boyle birsey var da biz mi bilmiyoruz?

Tabii ki her maçını takip eden bir varsa ciksin aciklasin ama 2 mac seyredip istatistikler bi ise yaramaz demek de oldukca sacma bir arguman. Ha 30 macini seyrettim, soyle soyle problemleri var, olmaz dersin eyvallah.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Monci 'nin paylaştığı istatistiğe göre Gedson 'un oynadığı 16 maçta 2.25 puan ortalaması almışız. Aslında bu bile başlı başına Gedson 'un ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Şu kadroya sadece Gedson eklense bile mis gibi bir takım olur. 4-3-1-2 gibi bir düzende

Gedson 'la birlikte 1 kanat oyuncusu ve Halil 'i de transfer edebilirsek bu sefer ballı kaymak olur. Böyle olunca 4-2-3-1 gibi bir düzende de oynayabiliriz

İşin açıkçası ben sadece Gedson 'un bonservisiyle gelmesine bile razıyım, sezon başında bile sadece Gedson ve bekler değişse razı mısın diye sorsalar inanın onu da kabul ederdim. Şimdi çok güzel bir yapılanmaya gidildi bu işin ne kadar başarılı olacağını belirleyecek transfer doğrudan Gedson bana kalırsa...

Mohamedi nasil harciyorsunuz anlamiyorum

Ocampo filan çöp oğlu çöp. Bizimle anılan kanat oyuncularının çok büyük bölümü leş. İzlediğim kadarı ile gerçekten potansiyeli olan 3 futbolcu var,BANA GÖRE tabi. Daramy,Morutan ve Buik. Morutan hariç diğerleri ile bir ilgimiz var mı bilmiyorum.

Ben de morutana ısınamadım bir türlü yetenekli olduğu belli de böyle transfer spekulasyonuyla dip yapan adamlardan çekinmek lazım becali bile diline doladi

Bugüne kadar kaç kere benimle muhabbet ettinde işkembeden filan sallama diyorsun. Ne ayaksın sen.? Şimdi bide seninle istatistik mi kasacaz.? Ben video göre beğenmedim sen beğenirsin bakış açısına göre.
Bilader bende üstte bi ben mi beğenmedim dedim de çöp oğlu çöp felan demekte neyin nesi ? Beğenmedim diyebilirsin bize söyle tarz lazım diyebilirsin ama ergen kelimesi çöp nedemektir.

Şu cop kelimesi kadar boş bir kelime yoktur. Üslubun hoş değil tepki bu yüzden. Ben güzelce sorayim sen neyini beğenmedin adamın videolardan ? Ben mesela çok düz oyuncu gibi geldi sadece fiziği ile oynayan gibi geldi.

Birde klupler bu oyuncuları videolar ile almıyorlar takip ediyorlar adam gondertip izletiyor rapora gore sıralamaya sokup hangisi daha potansiyelli ve bizim lige uygun onu seçmeye çalışıyorlar.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben de morutana ısınamadım bir türlü yetenekli olduğu belli de böyle transfer spekulasyonuyla dip yapan adamlardan çekinmek lazım becali bile diline doladi
Bana da çok klas geliyor,yine diyorum videolara göre. Yetenekli oyuncular kendini belli ediyor. Ama bizde fark yaratacak Daramy kardeşimiz. Ama baya pahalı diyorlar. Keşke O’nu da Nelsson gibi 60 ay vade ile alabilsek.

Videolardan zamanında bizle adı geçen Wamangituka en istediğim adamdı. At gibi bişeydi. Forvetti gerçi ama olsun. Onun gibi ata benziyor bu Daramy

Bilader bende üstte bi ben mi beğenmedim dedim de çöp oğlu çöp felan demekte neyin nesi ? Beğenmedim diyebilirsin bize söyle tarz lazım diyebilirsin ama ergen kelimesi çöp nedemektir.

Şu cop kelimesi kadar boş bir kelime yoktur. Üslubun hoş değil tepki bu yüzden. Ben güzelce sorayim sen neyini beğenmedin adamın videolardan ? Ben mesela çok düz oyuncu gibi geldi sadece fiziği ile oynayan gibi geldi.

Birde klupler bu oyuncuları videolar ile almıyorlar takip ediyorlar adam gondertip izletiyor rapora gore sıralamaya sokup hangisi daha potansiyelli ve bizim lige uygun onu seçmeye çalışıyorlar.

Ergen kelimesi.? Şöyle açıkliyim forumun geneli ben dahil fark yaratacak oyuncular istiyor. Bende diyorum ki bize Gedson kalitesinde açık oyuncusu lazım. Ocampo videolar da izlediğim kadarı ile taraftara cevap verecek,bizi sürükleyecek, heyecanlandıracak maç alacak bir oyuncu değil. Bizim kalibre de bir takımda oynayacan oyuncu değil. Drbling yapacak,oyuncu eksiltecek,gol ve asist yapacak, minimum 10 gol 10 asist yapacak bir oyuncu lazım. Çöp oğlu çöp işin kaba kısmı. Çok takılmayın.

21 yaşındaki potansiyeli cok ucuklarda olan halilin 30 yasindaki sorunlu ara sira golden baska bi ise yaramayan diagneden daha az edecegini dusunmek komik olmus. Halil bu yasinda bile cok daha iyi oyuncu diagneden
O nasıl kıyaslama öyle!Daigne daha üç ay önce Halil'in yedeklerden bile oyuna giremediği EPL'de ilk 11 oynuyordu.Transfer etmeyi düşündüğümüz Türkiye liglerinin de halihazırda bir sezonda en çok gol atmış yabancı oyuncusu.Halil'in potansiyeli felan yok, ederi de 3 m euro.Onu da verip Championship kadrosuna bile almayıp Hollanda liginde kiralanmış orda bile performans vermemiş bir oyuncu.Öyleki alt yaş gruplarında Ümit Milli takımda oynamasına rağmen ailecek Trabzonlu oldukları halde önce Trabzon'a önerilmiş ve de begenilmemiş.Ligimizde ise takımımızda yarım sezonda 3 gol atmış, kıyaslandığı Diagne'nin 1/3'ü gol sayısına ancak ulaşmıştır... Türk pasaportu harici başka artısı yok, direkt santrafor oynama becerisi yok;sadece ikinci santrafor olur o da çift santrfor oynayan takım yok.En fazla Trabzon'daki Yunus Mallı'nin bir tık üstü, özünde ikisi de 🎈 (balon).

Ergen kelimesi.? Şöyle açıkliyim forumun geneli ben dahil fark yaratacak oyuncular istiyor. Bende diyorum ki bize Gedson kalitesinde açık oyuncusu lazım. Ocampo videolar da izlediğim kadarı ile taraftara cevap verecek,bizi sürükleyecek, heyecanlandıracak maç alacak bir oyuncu değil. Bizim kalibre de bir takımda oynayacan oyuncu değil. Drbling yapacak,oyuncu eksiltecek,gol ve asist yapacak, minimum 10 gol 10 asist yapacak bir oyuncu lazım. Çöp oğlu çöp işin kaba kısmı. Çok takılmayın.
Zaten aynı fikirdeyiz onu belirttim baştan. Umarım herkesin istediği bir oyuncu gelir yıllardır çektiğimiz oyuncu profiline ulaşırız . Gözlerimizin pası silinsin azıcık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt