Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lincoln saf yetenek bakımından Hagi'den bile öndedir belki. Ha kalan yönlerde onda biri etmez Hagi'nin orası ayrı. Ronaldinho potansiyeli olan bir adamdı. İstikrarsız ve narin bir herif olmasa çok farklı yerlerde olurdu ki Schalke'de oynarken Real Madrid'in falan istediği , takip ettiği söyleniyordu.
Hagi'nin karşısında diz çöker tövbe ister şaka mısın

Mohamedi nasil harciyorsunuz anlamiyorum
Mohamed 'i harcadım mı şimdi ?

İlk sunduğum kadroda Mohamed değil mi takımın forveti ? İkinci bir alternatif sundum sadece Sene boyunca oynadığımız 40-50 maçın tamamında forvet Mohamed olacak değil ya

Zaten aynı fikirdeyiz onu belirttim baştan. Umarım herkesin istediği bir oyuncu gelir yıllardır çektiğimiz oyuncu profiline ulaşırız . Gözlerimizin pası silinsin azıcık.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray olmasa süper ligi imkanı dahilinde değil takip etmem. Ama çocukluğumdan beridir futbolun içindeyim. Hem oynadım amatör olarak hemde yıllardır izliyorum. Çok oyuncu geldi geçti. 99’dan beridir Galatasaray’ı takip ederim. Hayalimizde ki Galatasaray’ı da biliyorum. Ama vasata alışmış taraftarımız. Kimi görseler gelsin. Yok kardeşim gelmesin. Oyuncuların kalitesizliğinden Randers’ı eleyebilir miyiz diyoruz. Alparslan,Aytaç,Yedlin vs. Alayı vasat bile değil.

O nasıl kıyaslama öyle!Daigne daha üç ay önce Halil'in yedeklerden bile oyuna giremediği EPL'de ilk 11 oynuyordu.Transfer etmeyi düşündüğümüz Türkiye liglerinin de halihazırda bir sezonda en çok gol atmış yabancı oyuncusu.Halil'in potansiyeli felan yok, ederi de 3 m euro_Onu da verip Championship kadrosuna bile almayıp Hollanda liginde kiralanmış orda bile performans vermemiş bir oyuncu.Öyleki alt yaş gruplarında Ümit Milli takımda oynamasına rağmen ailecek Trabzonlu oldukları halde önce Trabzon'a önerilmiş ve de begenilmemiş.Ligimizde ise takımımızda yarım sezonda 3 gol atmış, kıyaslandığı Diagne'nin 1/3'ü gol sayısına ancak ulaşmıştır... Türk pasaportu harici başka artısı yok, direkt santrafor oynama becerisi yok;sadece ikinci santrafor olur o da çift santrfor oynayan takım yok.En fazla Trabzon'daki Yunus Mallı'nin bir tık üstü, özünde ikisi de 🎈 (balon).
Bu kadar uzun yazmana gerek yok futboldan anlamiyorum desen yeterdi

Geçen yıl 40 maç 80 gol attık BJK'den sonra en çok gol atan takım bizdik. Çift haneli gol sayısına ulaşan adamımız olmadı biz forvetlerden gol beklemiyoruz, yani beklemiyoruz derken önceliğimiz oyuna katkısı hocanın bu yüzden Halil'i sevmesi Mohamed için ise mesafeli durması normal. Halil tam sezon oynasın 15 civarı atar zaten ama oyuna katkısı, arkadaşlarını oynatması fazlasıyla önemli.

Cassio Lincolnu anarken besmele çekin.
1628946088217.webp

Daramy gibi hayal olan isimlerin adını anmaya son verelim.

Ek olarak hazır oyuncu ile gelişime açık oyuncu arasındaki farkı bilememek 15 senede 10 milyara mal oldu Türk takımları için, "vasata alışmak" da komik bir söylem. Taraftar manyak mı herkes sağda Shaqiri'yi ister ama 30 m euro taahhüt etmen gerekiyor gelirin ne de yapacaksın bu taahhütü.

Brugge 4 ay önce 20ye sattığı Diatta'yı 2 m euroya almıştı, her sene ŞL oynuyorlar, acaba onların taraftarı da bu vasatları niye alıyoruz diyor mudur?

Kısacası vasata alışma diye bir şey yok, euro kurunun sorumlusu taraftar değil, gidin kuru bu hale getirenlere laf edin edecekseniz.

Belhanda’nın problemi fundamental. Karaktersiz, sorumsuz bir herif. Ianis’de boyle birsey var da biz mi bilmiyoruz?

Tabii ki her maçını takip eden bir varsa ciksin aciklasin ama 2 mac seyredip istatistikler bi ise yaramaz demek de oldukca sacma bir arguman. Ha 30 macini seyrettim, soyle soyle problemleri var, olmaz dersin eyvallah.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Yoo, düpedüz yetenekleri ve performansıydı. Hiçbir zaman bizi tatmin etmiyordu. O yüzden beğenilmiyordu. Zaten iyi olsa karakteri sineye çekilirdi.

İstatistik üzerinden yorum yapıyorsun, ben de Belhanda örneğini veriyorum kabul etmiyorsun.
Adamın yetenekleri ve mevcut seviyesi yeterli değil. İşin özü bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt