Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abartıldığı kadar iyi topçu değil, Rangers istatistiklerine güvenmemek lazım.

Ayağı iyi pasları ve şutları iyi ama çalım ve dribbling yönü yok. Playmakerlık da yapamaz.
Ben de beğenmiyorum. Zaten bu herifi sanırım sonradan sağ kanada evirdiler. Oyun tarzı kanattan ziyade 10 numarayı andırıyor çünkü. Hani kanat dediğin illa Bruma gibi çalımcı olacak diye bir şey yok ama pasör kanatların da belirli oranda çalım ve dribbling yönü olur normalde.

Ben de beğenmiyorum. Zaten bu herifi sanırım sonradan sağ kanada evirdiler. Oyun tarzı kanattan ziyade 10 numarayı andırıyor çünkü. Hani kanat dediğin illa Bruma gibi çalımcı olacak diye bir şey yok ama pasör kanatların da belirli oranda çalım ve dribbling yönü olur normalde.
İyi bir takımda katkı verir bir de iki ayağı da var, soldan sağ ayakla sağdan sol ayakla korner kullanıyor :asd:

Uzaktan şutları da çok iyi değil, Rangers yine yedek bırakmaya başladı zaten.

Rangerstaki has topçu Aribo'dur.

Hayal dediğimiz oyuncular bellidir bu Daramy değildir. Veya Daramy değil de X oyuncu diyelim. Biz 3 senelik Falcao’ya kabaca söylüyorum 30 milyon dolar yatırdık. Tabii ki bunda taraftarında suçu var. Benimde var bende çok gelmesini istedim çünkü.

İyi bir takımda katkı verir bir de iki ayağı da var, soldan sağ ayakla sağdan sol ayakla korner kullanıyor :asd:

Bize 1 Ryan Kent, 1 Aribo lazım.

Tavarnier de sağlam topçuydu abi, görmek isterdim onu takımda.

Bize 1 Ryan Kent, 1 Aribo lazım.
Kent de bizde iş yapamayabilir, biraz kırılgan o da hareketli olsa da.

Açıkças şu an en iyi seçenek makul fiyat için uğraşıp Rony Lopes'i almak gibi gözüküyor.

bence randers'a eleneceğiz ama olur da elersek avrupa ligi grupları zor olacak.

avrupa için gerçekçi hedef konferans liginde grup aşamasından sonra 1 tur geçip son 16'ya kalmak olmalı. sonrası eşleşmeye göre

avrupa için gerçekçi hedef konferans liginde grup aşamasından sonra 1 tur geçip son 16'ya kalmak olmalı. sonrası eşleşmeye göre
Hayır sevgili kardeşim, Uefaya kalıp orada oynamak gerekiyor, yeneceğinle değil yenileceğin takımlarla oynayarak gelişirsin.

Slavia'nın son 3 sezondur yaptıklarını incelersek güzel 1 gösterge.

1628947654787.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt