Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.168
- 5.683
- 1.983
3.olan da konferans ligine gidiyor 4.olmamak cok önemliGruptan cikamayiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3.olan da konferans ligine gidiyor 4.olmamak cok önemliGruptan cikamayiz.
Harcama degil ama olacak olan o.Mohamedi nasil harciyorsunuz anlamiyorum
Ben de beğenmiyorum. Zaten bu herifi sanırım sonradan sağ kanada evirdiler. Oyun tarzı kanattan ziyade 10 numarayı andırıyor çünkü. Hani kanat dediğin illa Bruma gibi çalımcı olacak diye bir şey yok ama pasör kanatların da belirli oranda çalım ve dribbling yönü olur normalde.Abartıldığı kadar iyi topçu değil, Rangers istatistiklerine güvenmemek lazım.
Ayağı iyi pasları ve şutları iyi ama çalım ve dribbling yönü yok. Playmakerlık da yapamaz.
gruplara kalamayızGruptan cikamayiz.
İyi bir takımda katkı verir bir de iki ayağı da var, soldan sağ ayakla sağdan sol ayakla korner kullanıyorBen de beğenmiyorum. Zaten bu herifi sanırım sonradan sağ kanada evirdiler. Oyun tarzı kanattan ziyade 10 numarayı andırıyor çünkü. Hani kanat dediğin illa Bruma gibi çalımcı olacak diye bir şey yok ama pasör kanatların da belirli oranda çalım ve dribbling yönü olur normalde.

Bize 1 Ryan Kent, 1 Aribo lazım.İyi bir takımda katkı verir bir de iki ayağı da var, soldan sağ ayakla sağdan sol ayakla korner kullanıyor
Uzaktan şutları da çok iyi değil, Rangers yine yedek bırakmaya başladı zaten.
Rangerstaki has topçu Aribo'dur.
Tavarnier de sağlam topçuydu abi, görmek isterdim onu takımda.İyi bir takımda katkı verir bir de iki ayağı da var, soldan sağ ayakla sağdan sol ayakla korner kullanıyor
Uzaktan şutları da çok iyi değil, Rangers yine yedek bırakmaya başladı zaten.
Rangerstaki has topçu Aribo'dur.
Kent de bizde iş yapamayabilir, biraz kırılgan o da hareketli olsa da.Bize 1 Ryan Kent, 1 Aribo lazım.
Hayır sevgili kardeşim, Uefaya kalıp orada oynamak gerekiyor, yeneceğinle değil yenileceğin takımlarla oynayarak gelişirsin.bence randers'a eleneceğiz ama olur da elersek avrupa ligi grupları zor olacak.
avrupa için gerçekçi hedef konferans liginde grup aşamasından sonra 1 tur geçip son 16'ya kalmak olmalı. sonrası eşleşmeye göre
bence randers'a eleneceğiz ama olur da elersek avrupa ligi grupları zor olacak.
avrupa için gerçekçi hedef konferans liginde grup aşamasından sonra 1 tur geçip son 16'ya kalmak olmalı. sonrası eşleşmeye göre