Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
jozwiak mostafa morutan
gedson cicaldau
berkan
pva tanganga nelsson boey
uefada baya ilerleriz
gedson cicaldau
berkan
uefada baya ilerleriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem sag kanat hem sol kanat gelmez en fazla bi sag kanat bi orta saha yerli kaleci ve halil olur diye düşünüyorumjozwiak mostafa morutan
gedson cicaldau
berkan
uefada baya ilerleriz
Biz bence ligde orta sıralarda falan bitirelim Avrupada bizi yerler nasılsa.Randersa elenip biz konferanstan devam direk Avrupa Ligi'nde bizi yerler
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha hazır değiliz puan toplamamiz lazım 4. Torba takımı olmaktan kurtulamak lazım ilk işBiz bence ligde orta sıralarda falan bitirelim Avrupada bizi yerler nasılsa.
Gruplara kalır isek hazır oluruz.Yabanci oyuncuları da kadroya yazacağız.Abartmayalim artık.Daha hazır değiliz puan toplamamiz lazım 4. Torba takımı olmaktan kurtulamak lazım ilk iş
Galatasarayın vizyonu elenip konferans ligine gitmek değildir. Avrupa ligi daha da cazibe kazandı takım kalitesi arttı. Burası artık daha iyi bir vitrin olacak, bu seviyelerde ne kadar çok oynarsan takımdaki her futbolcun da gelişir. Daha çok göz önünde olur, daha çok para kazanırsınBunlar nasıl torba yav. Şöyle bir gruba düştüğümüzü düşünsenize. ŞL gibi
Napoli
Psv
Marsilya
GS
Eğer normal uefa ile konferans ligindeki galibiyetlere aynı puan veriliyorsa elenip konferansa gitmek çok daha mantıklı. Nispeten kek takımlar olur 2. torbadan falan da girersek puan kasabiliriz orda. Uefa’nın ciddi bir getirisi yok zaten maddi olarak.
500bin euro dan 1+1+1, uzatma hakki kulube ait olacak. Isine gelirse
Valla ben grup sonrasına kalınacak mıyız ona bakıyorum. Gruplardan çıkamamak başarısızlık benim için. Hedef küçltmeyelim mümkünse.Daha hazır değiliz puan toplamamiz lazım 4. Torba takımı olmaktan kurtulamak lazım ilk iş
500bin euro dan 1+1+1, uzatma hakki kulube ait olacak. Isine gelirse
Konferans'ta da 1.torbadan sakat bir takim gelirse 2. olup Uefa'dan gelenlerle eleme oynamak zorunda kalacagiz. Uefa'da 3. olursak konferans'a dusuyoruz zaten. Ben uefa'da sonuncu olacagimizi dusunmuyorum uefa daha mantikli.İyi de modum şu olası Avrupa Ligi torbalarından bizim torbadakiler dışında hangi takımı kesin yeneriz diyebiliriz?
Mevcut halimizle Avrupa Ligi grubundan dahi çıkamayız. Çünkü grup ikincisi olan takım CL'den gelen bir grup ikincisi ile ara eleme oynayıp üst tura geçecek. Konferans Ligi'nde önümüz daha açık. Alacağımız galibiyet ve liderlik primleri buradaki farkı kapatır.
Ben artık Mart'ta Avrupa Kupası maçı izlemek istiyorum. O yüzden Randers'a elenmeye çok da kafamı takmam. Bizim sıkletimiz maalesef Konferans Ligi.
Haydi inşallah diyelim, Gedson + Doğan Alemdar gelirse çok fena bir yapılandırmaya gitmiş oluruz
Doğan(18)İlk 11'in yaş ortalaması 22-23 filan oluyor herhalde...
Boey(20)-Nelsson(22)-Marcao(25)-PvA(30)
Taylan(26)
Gedson(22)-Berkan(23)
Cicaldau(24)
Mohamed(23)-Kerem(22)