Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
İlk 11e tecrübeli topçu da şart sol bek ve kale dışında tüm pozisyonlar 26 yaş altı olacak gibi. Bakalım nasıl bir şey ortaya çıkacak çok merak ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 m euro istiyorlar.Gökdeniz Bayrakdar’ın adı kimseyle anılmaması ilginç .
Bence büyük potansiyeli var ama biraz çıt kırıldım sanki kariyeri sakatlıklar yüzünden dibe vuracak gibi bir havası var , fiziğini geliştirmesi lazım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taffarel den önce 1 sene yanlış hatırlamıyorsam.Fatih hoca Galatasaray kariyeri boyunca ilk 11 icin yerli kaleciden yana tercih kullandi mi hic lan
gol atan isim düzeltildi...2.golü atan lemina değil hichem boudaoui diye biri..Lemina sik bi gol atmis
Bu Lille birinci torbada olacak, kesin Beşiktaşa bunlar düşer
Lemina tek başına tokatladı.
Ben istemiştim gelmesini ama dünyada bir o yokki yerine bulacaklardiçok bilmiş sosyal medya şımarıkları doğru ama burda kimsede istemedi adamı yalan yok şimdi herkes karşı çıktı adam bize koşa koşa gelicekti
Bende katılıyorum yetenek olarak ülkeye gelen en iyi futbolcuydu lincolnHagi'nin karşısında diz çöker tövbe ister şaka mısın
Zeki hediye etmiş Leminaya
Değilmiş, her yer Lemina yazdı gol için, sonradan düzeltmişler, yıl 2021 hala futbolcuları karıştırıyolarBu Lemina mı?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğan çok daha iyi benceDoğan'ın nesini bu kadar beğeniyorsunuz yahu? İlla yerli kaleciye ayılıp bayılacaksak İrfan Can çok daha iyi.
verin lan bize davarlarVlachodimos, Gilberto, Otamendi, Morato, Gil Dias, Meïté, João Mário, Pizzi, Everton, Waldschmidt e Yaremchuk
gedson 11'de yok
22-23 de tecrübeli oluyor gayet genç dediğin 17-18 dir nelsson mesela 22 yaşında 180 pro maçı var adamınİlk 11e tecrübeli topçu da şart sol bek ve kale dışında tüm pozisyonlar 26 yaş altı olacak gibi. Bakalım nasıl bir şey ortaya çıkacak çok merak ediyorum
Hangi özellikleri daha iyi?Doğan çok daha iyi bence