Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar bu takim pres konusunu astigi taktirde 2-2.5 gol ortalamasiyla oynar, Gedson gelmese bile.

Pres konusunu asmak da oyuncularin tek pas kalitesi ve hocanin becerisiyle ilintili. İlk problemi astigimizi dusunuyorum. Gedson ve sag kanat da gelirse kadroda pek eksik de kalmayacak.

Ondan sonrasi Terim’in elinde.

:kırmızıkalp: 🇩🇰
E8xM-VFWUA0upLM
Tereyağından kıl çeker gibi topu kapmış görünüyor

Gol atamayız, üretemeyiz diyenler Malatya maçının kadrosuna baksın.

35 şut attık o gün, 10 tane net pozisyonumuz vardı.

Skor üretmek oyunculara verilen rolle ilişkilidir, koy Gedsonu 10 numaraya bakalım, senede 15 gol+asist katkısı veriyor mu vermiyor mu

Yine de bir tane kilit açan adam şart.

Buna Gedson ve Halil'i de eklersek en potansiyelli kadro bizde olur.

Lig sonunda tekrar konusalim o zaman aradaki farki idrar edip etmediğimizi goruruz ancak benim söylediğim sey cok farkli elestirmekle ezmek aynı sey değildir hocayi istemeyedebilirsin bunda da sıkıntı yok sergeni jose morinho yapmanin da anlami yok
Ya sokayım sergene

Sivasta eskişehirde rezil oldu bu adam

Ama gelip bjkde leş heriflere bile iyi futbol oynatmasını,iyi kondisyon yükleyebilmesini,bitik abuyu ghezzali hatta larini bile futbolcu yapmasını sindiremiyorum arkadaş

Bu adamın geçen seneki geri 5lisinin 4ünü bize bırak geçen sene teklif etmelerini bu sene teklif etselerde istemeyiz ersin,rosier,welinton,nskala hatta rosieride çoğumuz istemedi ismi geçince

Bu hattın şampiyon olmasını kabul edemiyorum ben,bizimkiler dökülürken bu leşlerin oyunu domine edebilmeleri sıkıyo canımı

BJK veya başka bir takımı gözümüzde büyütüyoruz her sene başında. Halbuki sene sonunda biz hata yaptığımız taktirde başkaları şampiyon oluyor. Geçen sene sözde mükemmel oynadılar, ama averajla şans eseri şampiyon oldular, Akbaba Denizli maçında penaltıyı atsa başka şeyler konuşuyor olurduk

4b5f96c1362c4e0eb1fe83875a085a81.jpg

Falcaonun sızan sözleşmesi. Bir çok Galatasaray taraftarı inanmamıştı.

Türkçe'ye çevirirsek şöyle oluyor;

5 Milyon Euro garanti ücret (kapta açıklandığı gibi)

• 5 maça ilk 11 başlarsa 500k Euro
  • 10 maça 11 başlarsa 500k Euro daha
  • 14 maç ilk 11 başlarsa 600k daha
  • (Kırmızı kartla atıldığı maçlar dahil değil). Yani 14 maça çıkarsa 1.6 Milyon Euro alıyor.

• UEFA organizasyonlarında kazanılan her maç başı 55k Euro
  • Süper Ligde kazanılan her maç başı 20k Euro
  • Ziraat Türkiye Kupasında kazanılan her maç başı 8k Euro

• Eğer bu kazanılan maçlarda ilk 11 çıkmışsa bonusların tamamı
  • Sonradan oyuna girmiş ise %50si
  • 18lik kadroda olup oynamamışsa %25

• Lig Şampiyonluğunda 200k bonus
  • Avrupa Ligi şampiyonluğu 700k bonus
  • ŞL son 16sı yapılırsa 200k bonus, Son 8 yapılırsa 300k, Son 4 Yapılırsa 400k, ŞL kazanılırsa 800k

Peki bu maddeler ışığında Falcao'nun vergiler ve menajer ücretleri hariç bize maliyeti ne oldu? Tek tek hesapladım

2019-20 Sezonu: 6.76 milyon Euro (%15 vergi ile 7,8 milyon euro)

2020-21 Sezonu: 6,15 milyon Euro (%15 vergi ile 7,1 milyon euro)

BURAK ELMAS 9.5 MİLYON DOLAR (YANİ 8 MİLYON EURO) AÇIKLAMIŞTI DEMEK Kİ MENAJER ÜCRETLERİ VS. 500K-1 MİLYON ARASINI BULUYOR.

:mad: Dip not: Geçen sezon Falcao Beşiktaş maçıyla 10. kez ilk 11 çıkıyor ve 1 milyon Euro bonusunu garantiliyor. Kalan son 2 maçı sakatlık bahanesiyle atlatıyor çünkü bonusunu çoktan garantiledi. 14 maça ulaşamayacağı için son 2 maçı oynaması için sebep yok kendisi için.

ÖZET: SIZAN BELGE DOĞRU DURUYOR. Düzenlemelerle tekrardan yayında.
Simdi diyelim ilk 5 mac oynadi ve 500 bin aldi
Diger 500 bini 10 mac yine oynarsa mi yoksa 5. mactan sonra 5 mac daha oynayip 10. macinda 500 bin daha mi aliyor? Ne sacma anlasma bu? Mac basi 100 bin euro. Hele 14. macta 600 bin = mac basi 150 bin euro.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt