Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav o değil de bu ifb denen loser oluşum 26 yaşındaki İrfan Can için 11 milyonun üzerine sabunsuz oturdu.

Biz eğer 10 milyona 22 yaşındaki Gedson’u alırsak bunların göt yangınına söndürme uçakları bile yetişemez. Kokusu buraya gelmeye başladı zaten şimdiden. Forum kuş kaynıyor.

Beter olun lan i.neler :dans:

Başka takımda görmek lazım, Bjelica da aynı şekilde. Bu tip liginde rakipsiz takımların hocalarından emin olamıyorum.
sağ kanata yeni bi yabancı koyarsak ki bence olmazsa olmaz. taylan kerem ve ya halil ya berkan oynamış oynayacak. burda sıkıntı yine istikrarsız bi kadro ortaya çıkacak. halil transferi de şart gibi artık
Tüm takımlar yaşayacak bu dediğin sorunu.

Sadece Fener avantajlı bu konuda.

bu dediğin mantıklı hoca bunu düşünüyor olabilir ama kanatsız futbol oynanmasını hiç istemiyorum şahsen
Beklerimizin o dinamizmi var bence. Zaten hocanın oyunu da tam olarak çizgi kanatlı bir oyun değil. O dönem bu dizilişle fena oynamıyorduk ama o takımda Sneijder, Selçuk, Melo, Drogba, Burak ve eleştirilse bile oyuna doğrudan katkı edebilen Hamit vardı.
mohamed çift forvetin altyapısını almamı gibi pek bilmiyor oynamayı yanında biriyle
Kesinlikle katılıyorum, Falcao ile denendiğinde de yazmıştım burada bunu. Ama ligin sonlarına doğru Halil ile oynadığı maçlarda iyi bir görüntü veriyordu. Oyun kurucu özellikleri olan Halil gibi oyuncularla oynayabileceğini düşünüyorum. Halil/Kerem yazarken o yüzden biraz geride bir yere konumlandırdım anlaşılması için. Bakalım 1 ay sonra ne oynayacağımız tam olarak netleşecek. Umarım şampiyonluğu güzel bir oyunla alacak kadroyu kurarız. :hat:

Başka takımda görmek lazım, Bjelica da aynı şekilde. Bu tip liginde rakipsiz takımların hocalarından emin olamıyorum.Tüm takımlar yaşayacak bu dediğin sorunu.

Sadece Fener avantajlı bu konuda.
Bjk'de yerli kaleci olmasına rağmen yine sınıra takılıyor. Defans 4'lusunun 3'u kesin olarak yabancı, hücum hattı komple yabancı, orta saha Josef Atiba olursa, ancak sol bek Rıdvan ve orta sahada Salih olursa kotariyorlar ki bence ikisi de vasat oyuncu.

Bjk'de yerli kaleci olmasına rağmen yine sınıra takılıyor. Defans 4'lusunun 3'u kesin olarak yabancı, hücum hattı komple yabancı, orta saha Josef Atiba olursa, ancak sol bek Rıdvan ve orta sahada Salih olursa kotariyorlar ki bence ikisi de vasat oyuncu.
En kötü yerli rotasyonu Tjkde zaten.

Olur da bu sene patlarlarsa durumları çok vahim zira Tjkye su veren itfaiyenin hortumunu.

Kenani kullanirlar gibi

bizim derdimizi çözebilecek 2 transfer vardı

cengiz ve mert müldür

müldürü bırakmazlardı muhtemelen

ama cengize neden asılmadık bilmiyorum

instada gördüm lequipe haberi diye yazmış biri ,bayern amine adli diye toulouse oyuncusunu almayı düşünüyormuş.klübü 10 istiyormuş galiba ,bayern 5 teklif etmeyi düşünüyormuş.
nedir necidir bu amine hangi bölge oyuncusudur biz sulansak :D

instada gördüm lequipe haberi diye yazmış biri ,bayern amine adli diye toulouse oyuncusunu almayı düşünüyormuş.klübü 10 istiyormuş galiba ,bayern 5 teklif etmeyi düşünüyormuş.
nedir necidir bu amine hangi bölge oyuncusudur biz sulansak :D
Adli mi?

Beklerimizin o dinamizmi var bence. Zaten hocanın oyunu da tam olarak çizgi kanatlı bir oyun değil. O dönem bu dizilişle fena oynamıyorduk ama o takımda Sneijder, Selçuk, Melo, Drogba, Burak ve eleştirilse bile oyuna doğrudan katkı edebilen Hamit vardı.

Kesinlikle katılıyorum, Falcao ile denendiğinde de yazmıştım burada bunu. Ama ligin sonlarına doğru Halil ile oynadığı maçlarda iyi bir görüntü veriyordu. Oyun kurucu özellikleri olan Halil gibi oyuncularla oynayabileceğini düşünüyorum. Halil/Kerem yazarken o yüzden biraz geride bir yere konumlandırdım anlaşılması için. Bakalım 1 ay sonra ne oynayacağımız tam olarak netleşecek. Umarım şampiyonluğu güzel bir oyunla alacak kadroyu kurarız. :hat:

Ondan bir önceki sezon muazzam top oynamıştık üstelik kadro kağıt üzerinde daha zayıf olmasına rağmen.

Orta saha Selçuk Melo Engin Baytar ve Emre Çolak tı Forvet Baros ve Elmander.

Kanatsız 442

Kenani kullanirlar gibi
Yani illa ki birini kullanacaklar ama hangi yetkiyi koyup yabancıdan vazgeçerler ise, o bölgenin kalitesi bayağı düşüyor.

Bu arada birbirinden de alakasız mevkiler yani örneğin, Salih'i çıkarıp bir yabancı orta saha almak istediğinde oyuna, iki değişiklik yapmak zorunda kalacak genelde atçı bey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt