Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.963
- 17.321
- 1.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Xavinin forvet haliHalil'in topla dönüşleri world class zaten ama sinirli bir çocuk; kolay parlıyor. Yetenekli olsa da her yerde tutunamaz, o yüzden ne yapıp edip bize gelmeli.
Nasıl gelişme yok. ŞL dönüşünde bile kadroya almıyorlar belli ki gözden çıkarmışlar artık. Başka bir kulüp devreye girmemiştir inşGala sevgisi Gedson için gelişme yok yazmış millet uçup kaçıyordu ne iş
Helal motzibenfica forumunda bir taraftar kadroya bile giremiyor, isteyeni varken satın demiş
aklı başında bir taraftar
geçen hafta bahsetmsitim bu arakdastan.![]()
Mike Tresor - Oyuncu profili 25/26
Mike Tresor, 26, Belçika ➤ Burnley FC, 2024'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 5.00 mil. € ➤ * 28 May 1999, Antwerpen, Belçikawww.transfermarkt.com.tr
Geçen sene 500 bin euroymuş bu sene 3.5a aldı Genk.
Etebo kiralama parasına alıp 7 katına sattılar.
Bir kaç yıla ismi duyulur. Ndayishimiye'nin hası bu.
Valla adam yok demiş en güvenilir kaynak benim bildiğim yaklaşık yarım saat önce yazmışNasıl gelişme yok. ŞL dönüşünde bile kadroya almıyorlar belli ki gözden çıkarmışlar artık. Başka bir kulüp devreye girmemiştir inş
yahu niye sasirdinizki? Gedsonda bir gelisme olsa, aninda 10 hesap paylasir zaten.
ben bu arkadasa takip ediyorum, gayet guzel duyumlar veriyor.
yahu niye sasirdinizki? Gedsonda bir gelisme olsa, aninda 10 hesap paylasir zaten.
ben bu arkadasa takip ediyorum, gayet guzel duyumlar veriyor.