- 18 Temmuz 2009
- 82.222
- 240.408
- 5.263
Bir yatırım firmasına ciddi borçları var ya firma kulübü ele geçirecekti ya da küçüleceklerdi.Bu İnter napıyor yav şampiyon olup zirvede bıraktılar herhalde
Lautaro da satılabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir yatırım firmasına ciddi borçları var ya firma kulübü ele geçirecekti ya da küçüleceklerdi.Bu İnter napıyor yav şampiyon olup zirvede bıraktılar herhalde
Normal zaten bu. 1 eylüle kadar satılacak oyuncu için başka teklifler de beklenir. Baktılar daha iyi bir teklif yok oyuncudan da çıkmak istiyorlar talep ettiklerinden daha düşük bir rakama oyuncuyu bırakabilirler. Ya da takımları için aynı bölgeye bir fırsat transferi çıkar ve değerlendirilir satmak için kararsız kaldıkları oyuncuyu bir anda satmaya karar verebilirler.Şu Halil ve Gedson için ay sonunu bekleme muhabbetine ayrı kıl oluyorum. Biten transfer yarın da biter kardeşim, illa 1 Eylül olunca mı adam AA dur satayım adamı diyecek. Allah akıl fikir versin. Bu 2 oyuncu zaten kadroya giremiyor, para ver yarın bile gelir.
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocanın yunusu tek kalemde hemde hiç şans vermeden silmesi düşündürücü faydalanmaliydik bence yunustan
Nerede demiş?Rony Lopes'i istemişiz, olmamış.
Gedson 1 hafta içersinden bitmez, son günler gelir, gelirse. (via:galasevgisi)
bitmedi 10 yıldır derdin aglaman kardeşim ya dizi mi izlioruzNe beter gunler,hayatımda hiç boyle olmadim
Ne beter gunler,hayatımda hiç boyle olmadim
Nerede demiş?
Silinmiş yazılan mesaj..ama zaten diğer arkadaş ekran görüntüsünü paylaşmış buradaNe diyor?
Madem gedson alınacaktı cicaldau neden alındı ? Onun yerine bütçe hücumcu kanata ayrılsa daha iyi olmaz mıydı ?