Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson biyük potansiyel ama ben mi göremiyorum öyle modric performansı da sergilemedi ya da takımı ipten almadı bazı arkadaşlar messi kadar önemli hale getirdiler bu durumu hayal kırıklığına uğrayacaklar

dur rtaş şimdi

Gedsonu bu kadar öven arkadaşlara şaşırıyorum bu adam çok mu ofansif çok mu yaratıcı yada çok mu sert defansı cok mu iyi .
Berkan bence çok iyi bir transfer bize 10 numara oyuncu lazım birde Melo gibi yirtici bir adam .
Cicaldao var ne olduğunu bilmiyoruz eğer yaratıcı bir oyuncu ise bize sert bir orta saha alsak yeter .

Gedsonu bu kadar öven arkadaşlara şaşırıyorum bu adam çok mu ofansif çok mu yaratıcı yada çok mu sert defansı cok mu iyi .
Berkan bence çok iyi bir transfer bize 10 numara oyuncu lazım birde Melo gibi yirtici bir adam .
Cicaldao var ne olduğunu bilmiyoruz eğer yaratıcı bir oyuncu ise bize sert bir orta saha alsak yeter .
Söylediğin 10 numara ve 6 numara işlerini vasat üzerinde hatta iyi sayılabilecek düzeyde yapan 1 futbolcu kendisi. Kendi bölgesinde defansı da iyi yapıyor ofanaı da iyi oynuyor. Günümüz futbolunda tam da merkez orta saha nın istediği tip bir oyuncu. 90 dk aynı tempo ile her iki tarafı da iyi oynayabilen bir oyuncu.

Gedsonda dedigin her sey var. Her topta bitiyor rakibi boguyor, onun kadar 2li mucadeleye giren oyuncu goremezsin. Hatta ortalamanin 2 kati falandir girdigi 2li mucadele. Kazanamasa bile rakibi bozuyor mutlaka. Ayrica yetenekli de cocuk 10a koy siritmaz kanada koy bi sekilde oynar. 2 sene once 50 milyon opsiyonla PL top 6ya kiralanmis bi adam. Kimi alacagiz daha iyi?

gedsonu 1 eylülden sonra alırsak avrupa’ya yazamayız güzel olmaz öyle bir durum bütün transferler 1 e kadar bitmeli
Gedson un tapusu alınsın yeter. En kötü ocak ayında yazarsın listeye. Uzun vadeli planlarda kısa vadedeki sıkıntılar görmezden gelinebilir. Sen 4 5 senelik kontrat yap yeter ki.
Tabiki ne kadar erken o kadar iyi. Ama olayın pozitif şekilde sonuçlanması her ne olursa olsun çok önemli.

Diagne’yi satacağız, son güne kadar bekleyip en iyi fiyata satmaya çalışacağız, oyuncu bedava bile gitse iki senelik maaşı toplamda 4.6 milyon Euro yapıyor, bu para bile Halil’in bonservisinde kullanılabilir ama bence İngiltere ligi takımlarından bonservisi ile talip çakacak Diagne’ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt