Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen seneki kötü performansı, fiyatı ve yaşı sebebiyle transfer politikamız dışında. Bir önceki sene olsaydı olurdu. Farkındaysan kimse talip değil.
İlk cumlendeki tesbitler sebebiyle belki maliyet olarak da çok uyguna gelebilir bize. Oyuncu + 1 m EUR falan bonservis, ya da kafa kafaya takas gibi. kendisine de 800k-1m arası 2+1 sözleşme gibi mesela.

İyi maddi koşullarla alınmasını isterim, aksine karşıyım zaten.

Yani sonuçta hücum çeşitliligi olsun, tabela yapacak oyuncu sayısı artsın. Bir de ben geçen sene komple Başakşehir takımında problem olduğundan Visca'nin da motivasyonunun bozulduğunu ve bu yüzden performansının düşük olduğunu düşünüyorum. Yoksa Cl dönemi falan bayağı iyiydi yine.
Yine lig ortalamasını yakalayacaktır bence.

Bize aslında ön libero da lazım
Tek başına Taylan riskli oluyor, cezası var Allah göstermesin sakatlığı var
Ön libero takviyesi yapılmaz bence bundan sonra. Taylan-Berkan son olarak Aytaç dönüşümlü takılırlar orda sakatlık vs durumlarında

Hadi bakalım,gecenin sallama haberi Ertem Şener'den geldi.İşitan Gün Şhakiri menejeri ile iki defa görüştü ve maaşında indirim yapılması halinde transfer gerçekleşecek diyor.Hakan Yakın da bu transferi yürütüyor diyor (menejerlik felan mı yapıyor acaba?)

Aynen bu takıma melo gibi hem on libero hem merkez de oynayabilecek savaşçı hırslı rakibin sinirlerini zıplatan bir adam lazım. Valla melo bizdeyken derbilere başağımızı yayarak çıkıyorduk. Real juve maçlarına eleriz bunları dediğimiz donemlerdi melo harbiden çok etkiliydi orta sahada. Semih dany tandeminin bile siritmamasini sağlıyordu. Şart oğlu şart melo gibi bir topçu.

Hadi bakalım,gecenin sallama haberi Ertem Şener'den geldi.İşitan Gün Şhakiri menejeri ile iki defa görüştü ve maaşında indirim yapılması halinde transfer gerçekleşecek diyor.Hakan Yakın da bu transferi yürütüyor diyor (menejerlik felan mı yapıyor acaba?)
En son yabancı basındaki ciddi kaynaklarda Lyonun ilgisi olduğu yazılıyodu,bize geleceğini sanmıyorum. Erteme düşene kadar çoktan yabancı basına düşerdi bizle ilgili gelişme olsaydı

En son yabancı basındaki ciddi kaynaklarda Lyonun ilgisi olduğu yazılıyodu,bize geleceğini sanmıyorum. Erteme düşene kadar çoktan yabancı basına düşerdi bizle ilgili gelişme olsaydı
Yine Bajrami haberleri çıkmıştı yakın zamanda, aynı menejerlik şirketi oyuncuları imiş.Yine gündeme meşhur bir isim atıp daha genç bir profil peşinde de olabiliriz.

Bize aslında ön libero da lazım
Tek başına Taylan riskli oluyor, cezası var Allah göstermesin sakatlığı var
Ah işte gedson olsa o eksikliği de giderir.
Bu arada kendime şaşırmıyor değilim. İlk defa birinin transferini de bu kadar istediğimi görüyorum.
Tamam bundan sonra gedson demiyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt