Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.827
- 73.335
- 5.188
Shaqiri oynama garantisi istiyormuş 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylan ve risk yan yana gelmemesi gereken 2 kelime.Bize aslında ön libero da lazım
Tek başına Taylan riskli oluyor, cezası var Allah göstermesin sakatlığı var
Daha yeni 18 oldu. Turnuvada süre aldı. Inşallah Çelil kadar çıkar iyi çıkarsa geri alma opsiyonu vardır umarimYav ne yeteneği u19'da bile doğru düzgün oynatılmıyordu. Olup olacağı Celil Yüksel olur.
Gariban Etoboyu beğenmeseniz birde
Cicaldu yarın gol ve goller atar buraya yazdım.Şimdi biz Cicaldau'yu da izlemedik de, GS'in ilk onbirinin 9'u belli gibi. Tamam iyi oyuncular ama, maç başlamadan "şu oyuncu gol atar" diyebileceğimiz bir oyuncu yok malesef. Buna en yakın MM vardı, hoca onu küstürdü gibi biraz. Şimdi şaka gibi olacak ama tabelaya en yakın oyuncumuz Diagne resmen. Takımı genel hatlarıyla beğeniyorum, iyi de top oynayacağız gibi, tempolu vs ama iş bitirici adam yok resmen. Bu yüzden bence Gedson dışında bir değil iki hücumcu lazım derim. Öyle Morutan falan da değil, çat çat katkı verecek isimler. Bir as bir alternatif. Visca'yi da o yüzden yazdım zaten.
Son gunler dedigi 2eylul den önce olmali. Aksi taktirde uefa listesine ekleyemiyoruz. Kötu olurRony Lopes'i istemişiz, olmamış.
Gedson 1 hafta içersinden bitmez, son günler gelir, gelirse. (via:galasevgisi)
Zaten ondan tabela katkısı alamazsak işimiz var demektir.Cicaldu yarın gol ve goller atar buraya yazdım.
Kerem durmadan oynarsa çift haneyi bulur bana gore Sağ açıkta lazım skorerZaten ondan tabela katkısı alamazsak işimiz var demektir.
MM 15-20, Cic 7-8, Kerem de bir 8-10 gol atmalı.
GelecekGedson gelmiyor mu şimdi Musap Yine mi gol degil
Keşke sağ kanada 2 oyuncu alsak.Kerem durmadan oynarsa çift haneyi bulur bana gore Sağ açıkta lazım skorer
Nelssonun lisansi cikmamis daha. Belki yetismez. Baris yerine babel cikar diye dusunuyorumBarış dışında böyle çıkıcaz.
Blu Blu BluCaz yapma Jesus
Gönder bizim adamı
28 adam varmış da 18'i çok iyiymiş
Bildiğin hakaret ediyor futbolcularına