Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelssonun lisansi cikmamis daha. Belki yetismez. Baris yerine babel cikar diye dusunuyorum
Görüntü kalitesinden yorumcusuna, applicationundan spikerine her anlamda yerlerde sürünüyorlar.Hikmet karaman bile bein de yorumcu olmus
Yayinci kurulus gün gectikce kücülmeye gidiyor galiba
Shaqiri oynama garantisi istiyormuş![]()
tesekkurlerlike istemeyen arkadaşları listeden çıkartıyorum.
like etkinliğimiz isteyen arkadaşlarca devam edecektir.![]()
Kesinlikle. Ligde bu sezon ki şampiyonluk çok kritik bir anahtar gelecek dönemler için. Aldığımız oyunculardan birkaçını parlatabilirsek bu dönem o da mükemmel olur.Bu arada gönderilmesi düşünülen yüksek maaşlı topçulardan (Falcao, Feghouli, Babel, Diagne) en kötü ihtimalle bu sezon sonu kurtuluyoruz. Hatta bence Diagne ve Falcao bu dönem gider. Seneye resmen bütün takımın toplam maaşı belki de 20-25 milyon Euro'yu geçmeyecek. Muazzam planlama. Yayın geliri ve Avrupa maçlarından kazandığın para her şeyi rahat rahat ödüyor. Bu takım başarılı olursa, ekonomik olarak da şaha kalkarız.
Adam 18.01.2020'den beri topa vurmamış.Jetro williems free agent olmuş. 3-30 paraya bir sene kontrat versek mi acaba, iyiyken bayağı iyiydi. Yedek sol bek Ömer olacağına o olsun.
Yuh, son halini bilmiyordum hiç.Adam 18.01.2020'den beri topa vurmamış.
Kobenhag'da üç maça çıkmış hazır geldi oynar bence.lisansı yetişse bile oynamaz bence.
Neye vurmuş renkdaşAdam 18.01.2020'den beri topa vurmamış.
Kerem daha çelsi'ye transfer olmadıŞimdi biz Cicaldau'yu da izlemedik de, GS'in ilk onbirinin 9'u belli gibi. Tamam iyi oyuncular ama, maç başlamadan "şu oyuncu gol atar" diyebileceğimiz bir oyuncu yok malesef. Buna en yakın MM vardı, hoca onu küstürdü gibi biraz. Şimdi şaka gibi olacak ama tabelaya en yakın oyuncumuz Diagne resmen. Takımı genel hatlarıyla beğeniyorum, iyi de top oynayacağız gibi, tempolu vs ama iş bitirici adam yok resmen. Bu yüzden bence Gedson dışında bir değil iki hücumcu lazım derim. Öyle Morutan falan da değil, çat çat katkı verecek isimler. Bir as bir alternatif. Visca'yi da o yüzden yazdım zaten.
Neye vurmuş renkdaş
Birini önerirken az da olsa istatistiklerine bakmakta fayda var.Jetro williems free agent olmuş. 3-30 paraya bir sene kontrat versek mi acaba, iyiyken bayağı iyiydi. Yedek sol bek Ömer olacağına o olsun.