Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görüşünüze saygı duymakla birlikte geçen sene tüm maçları izledim aklımda kalan gedson ile anlattığıniz gedson arasında farklar var .Söylediğin 10 numara ve 6 numara işlerini vasat üzerinde hatta iyi sayılabilecek düzeyde yapan 1 futbolcu kendisi. Kendi bölgesinde defansı da iyi yapıyor ofanaı da iyi oynuyor. Günümüz futbolunda tam da merkez orta saha nın istediği tip bir oyuncu. 90 dk aynı tempo ile her iki tarafı da iyi oynayabilen bir oyuncu.
Muhtemelen Danimarkalı Semihi pek çok maçta ön libero oynatacagiz sezon icerisinde
Yazık lan adamlara Luyindama ve Muslera'dan daha kötüleri de varmis dünyada
Real Madrid maçınca ceza sahasında Semih'ten fazla kafa topu almıştı. Belki de Semih ve Dany'nin toplamından fazla bile almış olabilir.Aynen bu takıma melo gibi hem on libero hem merkez de oynayabilecek savaşçı hırslı rakibin sinirlerini zıplatan bir adam lazım. Valla melo bizdeyken derbilere başağımızı yayarak çıkıyorduk. Real juve maçlarına eleriz bunları dediğimiz donemlerdi melo harbiden çok etkiliydi orta sahada. Semih dany tandeminin bile siritmamasini sağlıyordu. Şart oğlu şart melo gibi bir topçu.
Düzeltme: Maçta Dany oynamamış. G.Zan oynamış.Real Madrid maçınca ceza sahasında Semih'ten fazla kafa topu almıştı. Belki de Semih ve Dany'nin toplamından fazla bile almış olabilir.
Yarın Cicaldinho'yu izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Çok merak ediyorum.Nelsson’un lisansi hala cikmadi mi? Yaw bir isi de düzgün yapin utanmasalar yarin cica’yi da kadroya almayacaklar 1 aydir maca cikmiyor diye