Arif Emre Dere
Sarı Üye
- 28 Haziran 2010
- 611
- 521
- 2.163
Günaydınlar. Derin bir sessizlik..... Gelecekler için beklemeye değer umarım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gidecekler belliplanlama yanlisligindan bahsediyorum admirim
Lig başladı hala giden yok, kadroda düsünmedigin adamin lisansini iptal etsen nelsson icin bu sefer bonservis alamayacaksin kolay kolay
tinerci fatgirl den topcu alınmamalıGalatasaray, Doğan Alemdar transferi için Kayserispor ile görüşmelere başladı.(A Spor)![]()
Admin su takıma kreatif sağ kanat mi daha elzemdi yoksa yabancı stoper mi?Gidecekler belli
Diğer 4lüyü ise yollamak zor,dünyada transfer frekansı da düşük.
Ozorn, Sekidika gibi adamları göndermekte bir şey yok.
Falcao, Feg, Babel ve Diagne'yi gönderebilmek de düşündüğünüzden daha zor; aldıkları maaşın yarısı teklif ediliyor bu adamlardan bonservis beklentisi de yok, yönetim ne yapabilir bu durumda?
PSG messiyi aldı dünkü maçta oynatmadi. Bı durun ya bı bismillah diyin. Giresunu da marcao ve luyi ile yenebilelim bı zahmetgercekten planlama cok kötü yeni oyuncu aliyorsun lig icin ve o oyuncuyu oynatamiyorsun, nezaman hatasiz bir yönetim görcez. kaldik yine luyindamanin sacma sapan gereksiz yerde adam gecme denemelerine.
Bu durum beni endiselendiriyor. Geçenlerde Salihamidzic canli yayinda Bu konuya deginmisti. Gelecek sezon çok farkli olabilir ama Bu sezon piyasa böyle kalir. Yine transferin en hareketli takimlarindan biri biziz benceGidecekler belli
Diğer 4lüyü ise yollamak zor,dünyada transfer frekansı da düşük.
yeni transferlerin olmamasinin sebebi copa america, messi di maria neymar ramos sakatdi zaten hakimi alindi o oynamaya basladi, ayni sey degil.PSG messiyi aldı dünkü maçta oynatmadi. Bı durun ya bı bismillah diyin. Giresunu da marcao ve luyi ile yenebilelim bı zahmet
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İrfan Can'ı tercih ederdim ben Berna'dan bağımsız.tinerci fatgirl den topcu alınmamalı
O teknik bir karar, bir şey diyemem.Admin su takıma kreatif sağ kanat mi daha elzemdi yoksa yabancı stoper mi?
Dün rezalet oynamış ya. Halı saha kalecisi gibi bakmış izlemiş hep ilginç bir performansO teknik bir karar, bir şey diyemem.
Bana kalsa stoper ve kaleciyi Türk yapar öndekileri yabancı kullanırım zaten.
Ama öncelikten ziyade teklifi kabul edeni alıyorlar gibi gözüküyor.
Btw sorum genele bu Doğan Alemdar'ın iyi kaleci olduğuna emin miyiz? Dünkü özette hem yer tutmaları hem de hareketleri çok amatör gözüküyor ve çizgi kalecisi gibi.
Öyle bi algı oluştu ki sanki 29 yaşından sonra futbolcular bastonla geziyo anlamak çok güçAdam daha 30 yaşında yahu
Galatasaray, Doğan Alemdar transferi için Kayserispor ile görüşmelere başladı.(A Spor)![]()
35 yaşındaki Muslera ile 3 senelik sözleşme yapılarak her şeyin içine edildi. Fener Altay ile, BJK Ersin ile, TS Uğurcan ile kafaları rahat oynuyorlar hem de yabancı sınırını aşıyorlar.
Doğan gibi aynı kalibreye gelebilecek bir oyuncuyu alamıyoruz çünkü yedek olmayı kabul etmeyecektir. Kaleci işini yerli olarak çözsek elimiz inanılmaz rahatlardı ama 2.5 milyon eurodan 3 sene sözleşme. Yapabileceğimiz bir şey yok.