Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
35 yaşındaki Muslera ile 3 senelik sözleşme yapılarak her şeyin içine edildi. Fener Altay ile, BJK Ersin ile, TS Uğurcan ile kafaları rahat oynuyorlar hem de yabancı sınırını aşıyorlar.

Doğan gibi aynı kalibreye gelebilecek bir oyuncuyu alamıyoruz çünkü yedek olmayı kabul etmeyecektir. Kaleci işini yerli olarak çözsek elimiz inanılmaz rahatlardı ama 2.5 milyon eurodan 3 sene sözleşme. Yapabileceğimiz bir şey yok.
Yerli kaleci konusunda ben de katılıyorum da, bir parantez açayım, BJK kalede yerli oyuncu oynatmasına rağmen, yine problem yaşayacak gibi saha içinde. Özelikle Alex ve Batshuai geldikten sonra.

Ersin
Rosier Wellington Vida Nsakala
Atiba Josef
Ghezzal Alex N'kodou
Batshuai
Daha Larin var yabancı olarak.

Sol beke Rıdvan'i koysalar, vasat oyuncu. Orta sahada Salih/Topal var ikisi de vasat oyuncu. İleride N'kodou yerine Töre'yi koyabilirler bir tek, bir de Kenan Karaman'ı.

Bu sene feci patlayacak bunlar ya, puro yakıp izleyecem patlarken.

O teknik bir karar, bir şey diyemem.

Bana kalsa stoper ve kaleciyi Türk yapar öndekileri yabancı kullanırım zaten.

Ama öncelikten ziyade teklifi kabul edeni alıyorlar gibi gözüküyor.

Btw sorum genele bu Doğan Alemdar'ın iyi kaleci olduğuna emin miyiz? Dünkü özette hem yer tutmaları hem de hareketleri çok amatör gözüküyor ve çizgi kalecisi gibi.
Normalde fena degil, 2-3 seneye iyice piser o zamanda cok pahali olur. Simdi alip 1-2 sene kiralamak lazim fiyati tavan yamamisken.

E8z2IBiX0AEICMb

35 yaşındaki Muslera ile 3 senelik sözleşme yapılarak her şeyin içine edildi. Fener Altay ile, BJK Ersin ile, TS Uğurcan ile kafaları rahat oynuyorlar hem de yabancı sınırını aşıyorlar.

Doğan gibi aynı kalibreye gelebilecek bir oyuncuyu alamıyoruz çünkü yedek olmayı kabul etmeyecektir. Kaleci işini yerli olarak çözsek elimiz inanılmaz rahatlardı ama 2.5 milyon eurodan 3 sene sözleşme. Yapabileceğimiz bir şey yok.
Yerli kaleci konusunda katılıyorum ama ersin kumbaradan hallice.
Neredeyse maç ortalaması 2.
Sezon geçmez onunla ama mecburen oynuyor.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ersin
Rosier Wellington Vida Nsakala
Atiba Josef
Ghezzal Alex N'kodou
Batshuai
Daha Larin var yabancı olarak.

Sol beke Rıdvan'i koysalar, vasat oyuncu. Orta sahada Salih/Topal var ikisi de vasat oyuncu. İleride N'kodou yerine Töre'yi koyabilirler bir tek, bir de Kenan Karaman'ı.

Bu sene feci patlayacak bunlar ya, puro yakıp izleyecem patlarken.
bu kadro lig için gayet yeterli ve oturmuş bir kadro. daha ne olacaktı. lig geçen seneden farklı olmayacak gibi.. yine 3-4 takım harici iyi çıkmazsa rahat puan toplarlar. Ama Cl bence paspas olurlar. Cldeki tempo bunları bozarsa lige de yansır ama tüm kadroları hafife almaktan vazgeçin artık.. Bu bakış açısıyla şampiyon olunmuyor. Bizim gedson, halil, sağ kanat on numara oynayan bir oyuncu hatta onyekuruya ihtiyacımız vardı.

bu kadro lig için gayet yeterli ve oturmuş bir kadro. daha ne olacaktı. lig geçen seneden farklı olmayacak gibi.. yine 3-4 takım harici iyi çıkmazsa rahat puan toplarlar. Ama Cl bence paspas olurlar. Cldeki tempo bunları bozarsa lige de yansır ama tüm kadroları hafife almaktan vazgeçin artık.. Bu bakış açısıyla şampiyon olunmuyor. Bizim gedson, halil, sağ kanat on numara oynayan bir oyuncu hatta onyekuruya ihtiyacımız vardı.
Ligde bu oyuncularin hepsi bir anda sahada olamiyor.

Bu kadro ile lige çıkamıyorlar adam bundan bahsediyor tabi sen illa bize geçirmeye yer aradigin için anlayamamissin

Gidecekler belli

Diğer 4lüyü ise yollamak zor,dünyada transfer frekansı da düşük.

Ozorn, Sekidika gibi adamları göndermekte bir şey yok.

Falcao, Feg, Babel ve Diagne'yi gönderebilmek de düşündüğünüzden daha zor; aldıkları maaşın yarısı teklif ediliyor bu adamlardan bonservis beklentisi de yok, yönetim ne yapabilir bu durumda?

Olay sadece transfer değil esasında, dediklerine katılıyorum ama yönetimin şu an için başarılı olduğunu düşünmüyorum açıkçası, birkaç maddeyle sıralayayım

1- Transfer döneminin başından beri en elzem transfer Gedson'du, Gedson da deli gibi bize gelmek istiyorken bir şekilde uzlaşıp çözülmeliydi

2- Lig başladı ama hücum hattımız geçen seneden daha kötü bir halde

3- Luyindama'ya net bir teklif yokken Nelsson'un alınması acil değildi, madem Eylül'e sarkıtacaksın transferi elzem bölgeler tamamlanmalıydı

4- PSV maçına hiçbir transferi yetiştiremedik bu kolay kolay unutulmamalı, St. Johnstone'a bile elenebilirdik son 30-35 dakika çözüldü oyun

5- Falcao - Feg - Babel 3'lüsünden birini göndermek bile çok zor o konuya bir şey diyemem ama Diagne'yi nasıl pazarlayamiyoruz bu durumu anlamıyorum, ligler başladı Diagne hala elde. Üstelik Diagne'yi gönderemezsek bonservisinin bu seneki taksitini gider olarak göstermek durumunda kalacağız

6- Planlama hatasından dolayı son 40 dakika kaleyi 20 yaşındaki çocuğa bıraktık, çocuk heyecandan ne yapacağını bilemedi, kaptırdığı topta golü yesek linçlenecekti bu işin psikolojik olayı da var. Orta düzey bir kaleci almadan Okan'ı veriyoruz kiraya büyük yanlış bu da.

7- Mustafa bir gol kaçırdığı için kesik yiyor, 1 hafta önce takımdan gönderilmesi için oyuncularla konuştuğunu söylediğin adamlar ertesi hafta 11 başlıyor. Yarın lig maçına çıkıyoruz forvet kim o bile belirsiz. Açıkçası benim bile moralim bozuldu Mustafa'ya yapılandan dolayı, böyle bir durumda Mustafa'nın psikolojisi hiç mi düşünülmez anlayamiyorum

8- PSV maçında ilk 11 başlatılan Barış diğer maçlarda 1 dakika dahi süre alamadı, yanlış planlamalardan biri bu da. Sonradan oyuna girse yine eleştirmeyeceğim ama büyük bir yanlış var burada

9- PSV maçına kadar 30 günlük bir kampa girdik, bu 30 günlük süre içinde sadece 2 hazırlık maçı yapabildik, ayni şekilde Fenerbahçe mesela sezonu hala açmamasına rağmen 30 günlük kampta 7 hazırlık maçı yaptı. Tamam Perreira'nin topcuları tanıması lazım bu rakamın yüksek olmasının nedeni bu ama sen şampiyonlar ligi elemesine çıkıyorsun 30 günde 2 hazırlık maçıyla yola çıkmak nedir. PSV bizim maça kadar 11 günde 4 hazırlık maçı yaptı.

Bir de son olarak eleştirilmez belki sonuçta TFF'nin i.neligi var ama Oğulcan olayını şeffaf bir şekilde aydınlatıp çözüme kavuşturmak gerekiyor artık, çocuğa da yazık bize de yazık

Ha yönetim ve teknik ekip bunca eleştirinin yanında hiç mi olumlu bir şey yapmadı yaptı tabi, onları da sıralayayım

1- Ben dahil çoğu taraftar Ghezzal'i deli gibi istesek de belli bir planlamanın içerisine girdikleri için buna sadık kaldılar. Bu da olumlu bir adım

2- Takım müthiş bir gençleşme içerisine girdi, tam olarak hesaplamadım ama Gedson ve bir sağ açık da gelirse ligdeki en genç ilk 3 takımdan biri oluruz diye tahmin ediyorum, son hesapladığımda olası ilk 11'imizin yaş ortalaması 24,6 gibi bir şeydi sanırım

Bu planlama tutar tutmaz bilemiyorum, tutarsa zaten lige 3-4 yıl ambargo koyarız. Ama her şeyi polyanna olarak görmekten bıktım iyice Fenerbahçe taraftarına döndük. Yapılan teknik planlamanın eleştirilmesi lazım, başkanın verdiği sözlere vs. hiç girmiyorum bile zaten

Bu kadro ile lige çıkamıyorlar adam bundan bahsediyor tabi sen illa bize geçirmeye yer aradigin için anlayamamissin
kadro 11 kişi mi? illa her takım kötü kadro mantığı nedir? tüm rakipleri ciddiye alıp en iyi kadroyu kurmalıyız. bu rasyonel düşünceyi engelleyen korumacılık kafası nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt