Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadro 11 kişi mi? illa her takım kötü kadro mantığı nedir? tüm rakipleri ciddiye alıp en iyi kadroyu kurmalıyız. bu rasyonel düşünceyi engelleyen korumacılık kafası nedir?
Yav şaka misin adamlarin oturmus göbek bozulacak demis yabancı sinirindan dolayi. Josef-atiba yi bozacaklar. Kenan i sola atcaklar vs vs

Sabretmeyi bilmiyorsun, daha maça çıkmadı takım hemen iş bilmezlik falan filan, böyle taraftar profili ile zor başarı gelir

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sabretmeyi ömrümüz boyu cekiyoruz sen ne anlatiyorsun elestirmeye gelince avukat kesilmeyin hemen dogrusu neyse onuda deriz yanlisi neyse onuda, olasi bi yanlis hatada puan kaybinda emin ol herkes benimle bir agiz olur. ayrica aylarca feguliyi kesmissin igrenc futboluyla sansa gol atti diye yerine oyuncu alinmassa transferleride ayrica elestiririm.

sabretmeyi ömrümüz boyu cekiyorsun sen ne anlatiyorsun elestirmeye gelince avukat kesilmeyin hemen dogrusu neyse onuda deriz yanlisi neyse onuda, olasi bi yanlis hatada puan kaybinda emin ol herkes benimle bir agiz olur. ayrica aylarca feguliyi kesmissin igrenc futboluyla sansa gol atti diye yerine oyuncu alinmassa transferleride ayrica elestiririm.
Bunlar yapılmazsa elestirirsin. İşiniz gücünüz ortalığı yangın yerine vermek. Daha 15-20 gün var transferin kapanmasına sağ kanat transferi yapılmazsa diyorsun, olası puan kaybı demişsin ortada fol yok yumurta yok

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ersin
Rosier Wellington Vida Nsakala
Atiba Josef
Ghezzal Alex N'kodou
Batshuai
Daha Larin var yabancı olarak.

Sol beke Rıdvan'i koysalar, vasat oyuncu. Orta sahada Salih/Topal var ikisi de vasat oyuncu. İleride N'kodou yerine Töre'yi koyabilirler bir tek, bir de Kenan Karaman'ı.

Bu sene feci patlayacak bunlar ya, puro yakıp izleyecem patlarken.
Necip stoper oynayacaktır. Böyle yaparlar.

Ersin
Rosier Necip Vida Nsakala
Atiba Josef Salih
Ghezzal - Alex
Batshuai​

Olay sadece transfer değil esasında, dediklerine katılıyorum ama yönetimin şu an için başarılı olduğunu düşünmüyorum açıkçası, birkaç maddeyle sıralayayım

1- Transfer döneminin başından beri en elzem transfer Gedson'du, Gedson da deli gibi bize gelmek istiyorken bir şekilde uzlaşıp çözülmeliydi

2- Lig başladı ama hücum hattımız geçen seneden daha kötü bir halde

3- Luyindama'ya net bir teklif yokken Nelsson'un alınması acil değildi, madem Eylül'e sarkıtacaksın transferi elzem bölgeler tamamlanmalıydı

4- PSV maçına hiçbir transferi yetiştiremedik bu kolay kolay unutulmamalı, St. Johnstone'a bile elenebilirdik son 30-35 dakika çözüldü oyun

5- Falcao - Feg - Babel 3'lüsünden birini göndermek bile çok zor o konuya bir şey diyemem ama Diagne'yi nasıl pazarlayamiyoruz bu durumu anlamıyorum, ligler başladı Diagne hala elde. Üstelik Diagne'yi gönderemezsek bonservisinin bu seneki taksitini gider olarak göstermek durumunda kalacağız

6- Planlama hatasından dolayı son 40 dakika kaleyi 20 yaşındaki çocuğa bıraktık, çocuk heyecandan ne yapacağını bilemedi, kaptırdığı topta golü yesek linçlenecekti bu işin psikolojik olayı da var. Orta düzey bir kaleci almadan Okan'ı veriyoruz kiraya büyük yanlış bu da.

7- Mustafa bir gol kaçırdığı için kesik yiyor, 1 hafta önce takımdan gönderilmesi için oyuncularla konuştuğunu söylediğin adamlar ertesi hafta 11 başlıyor. Yarın lig maçına çıkıyoruz forvet kim o bile belirsiz. Açıkçası benim bile moralim bozuldu Mustafa'ya yapılandan dolayı, böyle bir durumda Mustafa'nın psikolojisi hiç mi düşünülmez anlayamiyorum

8- PSV maçında ilk 11 başlatılan Barış diğer maçlarda 1 dakika dahi süre alamadı, yanlış planlamalardan biri bu da. Sonradan oyuna girse yine eleştirmeyeceğim ama büyük bir yanlış var burada

9- PSV maçına kadar 30 günlük bir kampa girdik, bu 30 günlük süre içinde sadece 2 hazırlık maçı yapabildik, ayni şekilde Fenerbahçe mesela sezonu hala açmamasına rağmen 30 günlük kampta 7 hazırlık maçı yaptı. Tamam Perreira'nin topcuları tanıması lazım bu rakamın yüksek olmasının nedeni bu ama sen şampiyonlar ligi elemesine çıkıyorsun 30 günde 2 hazırlık maçıyla yola çıkmak nedir. PSV bizim maça kadar 11 günde 4 hazırlık maçı yaptı.

Bir de son olarak eleştirilmez belki sonuçta TFF'nin i.neligi var ama Oğulcan olayını şeffaf bir şekilde aydınlatıp çözüme kavuşturmak gerekiyor artık, çocuğa da yazık bize de yazık

Ha yönetim ve teknik ekip bunca eleştirinin yanında hiç mi olumlu bir şey yapmadı yaptı tabi, onları da sıralayayım

1- Ben dahil çoğu taraftar Ghezzal'i deli gibi istesek de belli bir planlamanın içerisine girdikleri için buna sadık kaldılar. Bu da olumlu bir adım

2- Takım müthiş bir gençleşme içerisine girdi, tam olarak hesaplamadım ama Gedson ve bir sağ açık da gelirse ligdeki en genç ilk 3 takımdan biri oluruz diye tahmin ediyorum, son hesapladığımda olası ilk 11'imizin yaş ortalaması 24,6 gibi bir şeydi sanırım

Bu planlama tutar tutmaz bilemiyorum, tutarsa zaten lige 3-4 yıl ambargo koyarız. Ama her şeyi polyanna olarak görmekten bıktım iyice Fenerbahçe taraftarına döndük. Yapılan teknik planlamanın eleştirilmesi lazım, başkanın verdiği sözlere vs. hiç girmiyorum bile zaten

1. Gedson'u Benfica vermediği, Jesus okey demediği sürece alamazsın. Devam eden sezonda elinden Onyekuru'yu aldıklarını unutma.

2. PSV maçı ile mazbata arasında 15 gün vardı neredeyse, satıcılar da bunu bilerek yüksek fiyat çektiler, Aanholt'un imza parası talebinden vazgeçmesi gibi

3. Barış Alper oynayacak, o bir yatırım, PSV maçında oynadı sonra oynamadı diye eleştiri mi olur?

4. MM de oynayacak, son 3 ayda ciddi sakatlıklar ve covid yaşadı, yeni geldiği yerde yönetim değişti, Albayrakla araları iyidi, afallama olur. MM'yi Terim bitird gibi sözler ezbere yorum başka bir şey değil.

5. Luyi'yi istedğin bedele satamazsın, elini güçlendirmen gerekiyor. Her maçta top Luyi'ye geldiğnde kendi dahil olmak üzere tedirgnlik oluyor, Nelson veya başkası, stoper lazımdı. Alpaslan hamlesi yanlış desen neyse. Mevzu paraysa benim görüşüm belli o konuda.

6. Diagne manyağını araştıran almaz, ruh hastasının teki. Instagramdaki manyaklıklarnı görüp almayana bile niye almadı demem, bana hikaye anlatmayın ya. EPLde 2 gol attı diye kral yaptınız, öyle olsa 10 kağıt verirlerdi gözlerini kırpmadan.

Daha da uzatırım da neyse, o 4lü gitmeden alanımız da çok dar, Tjk gibi havadan 30 kağıt gelmeyecek ya da Fb gibi para babası yok başımızda, TS gibi siyaseten de kollanmıyoruz. Hocaya düşman TFF ortamında mücadele etmeye çalışıyoruz, şartlar eşit sanki.

Muslera konusunda da o varken kimse gelmez bu kulübe, Okan da kendi gitmek istedi ki hakkıdır. Sen 4 m eurodan 3 sene sözleşme verirken düşünecektin onu.

bu kadro lig için gayet yeterli ve oturmuş bir kadro. daha ne olacaktı. lig geçen seneden farklı olmayacak gibi.. yine 3-4 takım harici iyi çıkmazsa rahat puan toplarlar. Ama Cl bence paspas olurlar. Cldeki tempo bunları bozarsa lige de yansır ama tüm kadroları hafife almaktan vazgeçin artık.. Bu bakış açısıyla şampiyon olunmuyor. Bizim gedson, halil, sağ kanat on numara oynayan bir oyuncu hatta onyekuruya ihtiyacımız vardı.
Zaten yorum yaparken bir takımın bütün sezon oynama ihtimali üzerinden yorum yapılır rengo. Ligi ayrı Cl'yi ayrı mı yorumlamayacagiz elbet. Bittabi CL'in lige etkisini de baz alarak konuşuyoruz.

Bir tane yedek stoper yok. Sağ bek yedeği yok. Yerli oyuncuları bayağı bayağı vasat. İlk onbir ile pozisyonlarının muadili oyuncuları arasında bariz kalite farkı var.

Yabancı sınırı geçen sene yoktu, bu sene bu sebeple oturmuş bölgelerini de bozacaklar gibi.

Göreceğiz zaten bu sene mejekemi. Aboubakar geçen seneki takımın yarisiydi resmen. Bu sene onun yerini dolduramadilar. Ben bir tek bu Alex Teixeira'dan cekinceliyim. O adam düzgün adapte olamazsa ligde ilk 3'e giremeyeceğini düşünüyorum BJK'in.

GS, FB ve TS olur ilk üç.

35 yaşındaki Muslera ile 3 senelik sözleşme yapılarak her şeyin içine edildi. Fener Altay ile, BJK Ersin ile, TS Uğurcan ile kafaları rahat oynuyorlar hem de yabancı sınırını aşıyorlar.

Doğan gibi aynı kalibreye gelebilecek bir oyuncuyu alamıyoruz çünkü yedek olmayı kabul etmeyecektir. Kaleci işini yerli olarak çözsek elimiz inanılmaz rahatlardı ama 2.5 milyon eurodan 3 sene sözleşme. Yapabileceğimiz bir şey yok.

Biz 5 yabancı ile oynanırken bile Muslera ile oynadık. O saydığınız kaleciler Muslera'nın tırnağı etmez.

Her şeyden önce kulüp hafızası denilen bir şey vardır. 11 tane yeni oyuncuyu bir araya getirerek başarılı olamazsın.

Necip stoper oynayacaktır. Böyle yaparlar.

Ersin
Rosier Necip Vida Nsakala
Atiba Josef Salih
Ghezzal - Alex
Batshuai​
Yani bence bu cikabilecekleri en iyi olasiliklardan biri ve stoperinde necip var. Hücum hattı 0 savunmacı, orta sahada Atiba (40) ve Josef var.

Bir de mesela josef'in 2 maç olmadığını düşün, yerine Topal oynayacak mesela, ya da bir mucize oldu da Rosier olmadı bir maç, yerine bildiğin sağ bek yok.

Şimdi y gibi kadro değil de nedir bu?

Bizim Luyindama BJK'in vida hariç bütün stoperlerini keser mesela.

Neyse bjk konuşup başlığın içine etmeyelim boşver :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt