Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Matheus Pereira zu Al Hilal, takip edip 1-2 sezona getiririz istesek

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Doğan Alemdar için 4 milyon konuşuluyor gereksiz bir risk olur üstüne az daha koyarsın irfancan alınır ..Gerçi bana kaleci işi hikaye gibi geliyor daha kanat oyuncusuna para yok diyorlar..

Bu sene olmasada seneye kaleyi saglam bir yerli ile doldurmak zorundayız muslera her ne kadar sezona kötü başlasada büyük kaleci ama yeni kuralda kaleye yabancı isim koyma lüksümüz yok

Bu Oğulcan ısrarımız nedir yahu? Taşdemir'le zamlı sözleşme imzalanıp sırf bunun için Rize'ye göndermeye çalışmak, potansiyel vaad eden Yunus'u bunun için harcamak akıl işi mi? Olay çözümlenecekse fesh edin sözleşmesini, yol alsın. 1 senedir bitmedi şu çöp için yapılan tantana.

Bu Oğulcan ısrarımız nedir yahu? Taşdemir'le zamlı sözleşme imzalanıp sırf bunun için Rize'ye göndermeye çalışmak, potansiyel vaad eden Yunus'u bunun için harcamak akıl işi mi? Olay çözümlenecekse fesh edin sözleşmesini, yol alsın. 1 senedir bitmedi şu çöp için yapılan tantana.

herifi göndermekle çözülmez ki

hocanın aklında böyle bir kadro ve diziliş olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 127
Bu Murat Akcayi nezaman izlesem begeniyorum.Bana mi denk geliyor iyi oyunu acaba

Jk Batshuayi'yi bitirmiş. Muhabirlerine göre cüzi kiralama bedeli+maaşının tamamı (3 milyon € üstü). Kiralama bedelinin 2 milyon olduğu söyleniyor ama jk muhabirleri cüzi yazıyor. 2 milyon doğru olabilir gibi, daha önce yarım sezon için 1,15 ve 1 sezon için 3 milyona kiralamışlar.

Jk Batshuayi'yi bitirmiş. Muhabirlerine göre cüzi kiralama bedeli+maaşının tamamı (3 milyon € üstü). Kiralama bedelinin 2 milyon olduğu söyleniyor ama jk muhabirleri cüzi yazıyor. 2 milyon doğru olabilir gibi, daha önce yarım sezon için 1,15 ve 1 sezon için 3 milyona kiralamışlar.
Bir tiner parasi renkdas cuzzi fiyat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt