Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada son nöbetlerde bir kaç kez yazdım. Lopes'i istesek alırız Sevilla gözden çıkardı dedim. Biz almadık Olimpiakos'a gidiyor. Yani kim için kimi alacağız diye kaçırdılar oyuncuyu merak ediyorum.

12 milyon opsiyonu varmış nasıl alacaktık ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burada son nöbetlerde bir kaç kez yazdım. Lopes'i istesek alırız Sevilla gözden çıkardı dedim. Biz almadık Olimpiakos'a gidiyor. Yani kim için kimi alacağız diye kaçırdılar oyuncuyu merak ediyorum.
O bedellere almamamız normal. Maaşı da yüksek.

Luyindama ilk alındığı zaman pek kimsenin laf ettiğini hatırlamıyorum ki EPL'den de ilgi olduğu konuşuluyordu, en kötü maliyetine satılır deniliyordu ki ben de öyle düşünüyordum.Ama sonrasında geçirdiği talihsiz sakatlıklardan belini doğrultamadı.Hala iyi bir sezon geçirirse çok zarar etmeden satılma potansiyeli var.

Feghouli başlı başına fiyasko.
Reis sakatlık konusu abartılıyor. Muhakkak önemli sakatlık. Geri dönüşler zor olur. Ama bu adam sakatlığı atlatalı kaç ay oldu.
Benim düşüncem bu adam zaten bu kadar paraları etmezdi.Yahu adam amatörce hatalar yapıyor. Sakatlıkla alakası olmayan hatalar.Bunları sakatlıkdan öncede yapıyordu.

Sene başı olympiakosla hazırlık maçında skandal,onyekurunun olympiakosa lopesle beraber gidişi falan.Ufukta bir Galatasaray-Olympiakos UEL eşleşmesi var gibi.Futbol sever böyle hikayeleri

tanganga eğer bize gelseydi tek başına yeterdi tüm rakip hücumcularına.Bu adamla ciddi ciddi ilgilendiysek ve olmayınca nelsonnu almışsak adamdan cidden acayip ümitlendim

Hoca bence 4-1-3-2 givi kanatsız orta saha tarzı bi sistemle oymayı düşünüyor gibi gerçekten mantıklı oyuncu yapısı işe oynanabilir aslında

Yerli
Boey Victor Marcao Pwa
Berkan
Gedson Cicaldau
Harit
Mohammed Halil

yerşi kaleci alırsak böyle bi sisteme okey olurum
Elimizdeki bekler bu sistemde hayata küserler.

Bilgim yok o konuda ama bonservisini ödeyemeyeceğimiz bir oyuncunun kiralanmasına karşıyım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Anladım. Benim düşüncem şu idi. Buraya geldiği an piyasası düşer ve biraz daha az bir bedele alabilirdik. Bu usulü kullandık geçmişte hala daha kullanmaya çalışıyoruz örneğin Gedson ve Halil. Birde 12m'yi Oly'de vermez diye tahmin ediyorum. 12m benim gözümde oyuncu çok parlarsa üst limit bu olsun gibi bir maddeden ibaret. Daha azına ayrılır Sevilla'dan yüksek ihtimalle. Farazi tabi biraz bunlar. Kaliteli bir isim gelmesini isterdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt