- 11 Haziran 2015
- 39.715
- 28.165
- 2.193
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
jedson için anlaşma ok, gidenleri bekliyoruz demiş h.o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocamın kafasının gidik olduğu zamanlar idi...
Sanki bana bazı transferlerin devre arasına kayma durumu olabilir gibi geldiGelecek oyuncuların zamanlaması derken neyi kastetmiş olabilir başkan?
Ben de öyle algıladım. Konuşmanın tamamını dinlemek gerekir. Belki de oyuncu göndermeden gelmesini beklemeyin minvalinde birşeyler anlatmaya çalışıyor. Anlamadım.Sanki bana bazı transferlerin devre arasına kayma durumu olabilir gibi geldi
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İstediğiniz fiyat aralıklarına geldiler mi özellikle Benfica ve Brendtford kulüpleri demiş.Muhabirin sorduğu, başkanımızın da "Görüştüğümüzü kim söyledi ki?" şeklinde cevap verdiği isimler kim?
2937262 kere dinledim ama sizin anladığınız gibi anlayamadım .Ben de öyle algıladım. Konuşmanın tamamını dinlemek gerekir. Belki de oyuncu göndermeden gelmesini beklemeyin minvalinde birşeyler anlatmaya çalışıyor. Anlamadım.
bende öyle anladım,anlaşılan oyuncular var ayrılanları kurallara uygun şekilde yolladığımız an getirecezGelecek oyuncuların zamanlamasını karar verecegiz demek; oyuncularla anlaştık, limitin açılmasını bekliyoruz demek mi acaba?