Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forumda yer alan konuda yazıyorÖyle bir şey demedi
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Demiş aynen. Eee millet niye moralini bozuyor o zamanforumda yer alan konuda yazıyor
Birkaç görüşmemiz var. Onları da açıklamak üzereyiz. Sanıyorum 5-10 gün içinde açıklamalar yapacağız.
Açıklamayı dinledim de o 5 10 gün lafı hiç geçmiyor. Sanırım haberi yapan sallamış onu da.Şu anda aramızdan ayrılacak oyuncular sonucunda, yeni gelecek oyuncuların zamanlamasına karar vereceğiz. Birkaç görüşmemiz var. Onları da açıklamak üzereyiz. Sanıyorum 5-10 gün içinde açıklamalar yapacağız.
![]()
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan transfer müjdesi: "Açıklamak üzereyiz"
Spor gündemini NTV Spor 'dan takip edin!www.ntvspor.net
videoda görmeden inanmam 5-10 gün söylemine. videodaki cümlelerin içine 5-10 günü eklemişler gibi duruyor haber okunduğunda.Şu anda aramızdan ayrılacak oyuncular sonucunda, yeni gelecek oyuncuların zamanlamasına karar vereceğiz. Birkaç görüşmemiz var. Onları da açıklamak üzereyiz. Sanıyorum 5-10 gün içinde açıklamalar yapacağız.
![]()
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan transfer müjdesi: "Açıklamak üzereyiz"
Spor gündemini NTV Spor 'dan takip edin!www.ntvspor.net

Var izledim altta diyor. Ama gidenler için demiş sankivideoda görmeden inanmam 5-10 gün söylemine. videodaki cümlelerin içine 5-10 günü eklemişler gibi duruyor haber okunduğunda.
Açıklamayı dinledim de o 5 10 gün lafı hiç geçmiyor. Sanırım haberi yapan sallamış onu da.
Surilimiydi o ya bunların bütün nufus içimizde geziyor türk statüsünde sayılması lazımAli Adnan Mls’e gitmişti ama bir kaç ay önce kulübü serbest bırakmıştı. Şu an boşta geziyor.