Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nöbet bir süreliğine giden oyuncu nöbeti olacak. Gelen oyuncularla ilerleme kaydedilmiş ve gidenler bekleniyor anladım. Bence Gedson ve Morutan direkt bu pozisyonda.

İnşallah yapılanmanın tamamlanması için bir sene daha beklemeyiz. Falcao oynadı oynamadı, Feghouli'nin 3 ayları geldi, Diagne'nin keyfi yerine geldi, Babel sağına alıp şut çekti tarzı geçen bir sene daha çok can sıkar.

3 yerlı olayını cok fazla kafaya takan ınsanlar goruyorum;50 kusur mac yapıcak bu takım bence 16-17 kısılık kemık bı kadro olucak ve her mac 3-4 oyuncunun degıstıgı rotasyonlu kadrolar gorucez kalbur ustu oyuncuların 35 cıvarı bı alt oyuncuların 15-20 mac oynadıgı bı sezon gecırıcez bazen kalıte bıraz dusucek ama yapıcak bısey yok;en azından hıc bır oyuncu asırı yorulmıcak!

Bi takım bi oyuncuya sadece bağlı kalmamalı .elinizde farklı karakterde oyuncular olmalı.mustafa lewandowski bile olsa halil tarzındada oyuncunuz ne bileyim sörlot gibide oyuncunuz olmalı.ben istiyorum mustafa kasıp kavursun halil gelsin o da kasıp kavursun ,mustafayı dillendirme sebebim hoca bianda hop diye kesip bıraktı çocuğu.sanki aldığı babeller felan leblebi gibi gol atıp attırıyorda mustafa yapamıyor gibi.bi haksızlık var diye mustafayı çok yazıyorum.genç oyuncu mısırdan gelmiş İngilizce öğrenmeye çalışıyor sen onu oynatacaksın hoca olan sensin eğiteceksin yanlışta yapar eksikte bişey yapabilir çünkü adam mısırdan gelmiş ,kalkıp tehditle oyuncu kazanmaya çalışırsan kusura bakma faydalanamazsın ve bişey bekleme hakkında olmaz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mustafa yerine diagne girmesinin sebebi diagne nin değerini arttırmak için olabilir. Ben Mustafa nın yüzünde lyundama nın yüzündeki gibi bir motivasyon düşüklüğü görmüyorum. Belki hoca Mustafa ile konuşmuş bile olabilir.

mostafanın mental sıkıntıları var.

maç içinde kaybolmadığı an neredeyse yok. bunları geliştirmek de pek kolay olmasa gerek. ayrıca teknik konusunda da çok iyi sayılmaz. mesela adam eksiltemez yada çok kritik pas atamaz. yeri gelir çok şaşırtan bir pas atar yeri gelir pası rakip defansa atar. şimdi halille kıyaslayınca nasıl mostafa daha kullanışlı oluyor ben bunu anlamadım.

eve mostafa mohammed zımba gibi bir forvet güçlü toplara sert vuran kafa toplarına çıkabilen bir forvet fakat hiçbir işi tam yapabilen bir forvet değil. sakar tabiri kullandığımız maç içinde nerede ne yapacağı kestirilemeyen bir forvet. halil gibi topu alınca şimdi adamı geçecek ve pası yerine atacak diyebileceğin bir özelliği yok bu da bize fazlasıyla zaman kaybettirir. iş yapan yerli halil varken üstüne emek harcanacak bir futbolcuyu istemek düpedüz umut tacirliğidir.

Mustafayla oyuncular top oynamıyor adama top atmıyorlar onunla oynamıyorlar hocanın istediği oyunu oynayabilmesi için hücum merkezinde o olmalı ,bunu yapmalarını bırak adama orta açab bile yok sanki adam forvet değil hatta sahada bile yok gibi davranılıyor .adam koşmuyor diyor terim yahu adam orta sahada görüyorum defalarca ,marcao luyindama onları geçtim kalecimize verilen pasın yüzde 10 u mustafaya verilmiyor.bu oyuncudan ne bekleyecen.hücumda oynayan bi allah kulu mustafayla iletişimde değil anca al topu sür ya kaptır ya dağa taşa orta aç ya da dön geriye.böyle saçma bi oyun düzeniyle mustafa napabilsin.

Ne taktınız Mustafa'ya yav, Halil gelecek dertler bitecek Mustafa kardeşim Mısır'a geri dönecek işte.

beyler öyle bir mostafa anlatıyorsunuz ki sanki geldiğinde izlediğimiz adam değil

fener maçında adam oynadığı her dakika dövdü rakip stoperleri

nasıl oyunda kayboluyor bu adam

bazen oyuncunun kaybolması ile takımın kopukluğunu karıştırıyor olabilirsiniz bence
Hoca oynatmiyorsa yorumlarin bu yöne dogru evrilmesi normaldir. Formayi geri verirse yorumlar normale döner

Mustafa yerine diagne girmesinin sebebi diagne nin değerini arttırmak için olabilir. Ben Mustafa nın yüzünde lyundama nın yüzündeki gibi bir motivasyon düşüklüğü görmüyorum. Belki hoca Mustafa ile konuşmuş bile olabilir.

Konuşmuşssa bile hoca yalan konuşmuştur.bi insan oyuncusuna bonservisi ile tehdit ediyorsa kafasındaki düşünce bellidir.çocuğu silmiş o parayı başkasına yedirmeye çalışıyor.

Mustafa'nin asıl sözleşmeyi çok merak ediyorum ben. Bu opsiyonla muhtemelen %30unu falan alıyoruzdur çocuğun. Beklerim böyle bi fiyasko

Mustafayla oyuncular top oynamıyor adama top atmıyorlar onunla oynamıyorlar hocanın istediği oyunu oynayabilmesi için hücum merkezinde o olmalı ,bunu yapmalarını bırak adama orta açab bile yok sanki adam forvet değil hatta sahada bile yok gibi davranılıyor .adam koşmuyor diyor terim yahu adam orta sahada görüyorum defalarca ,marcao luyindama onları geçtim kalecimize verilen pasın yüzde 10 u mustafaya verilmiyor.bu oyuncudan ne bekleyecen.hücumda oynayan bi allah kulu mustafayla iletişimde değil anca al topu sür ya kaptır ya dağa taşa orta aç ya da dön geriye.böyle saçma bi oyun düzeniyle mustafa napabilsin.

Oyunu doğru yorumlayan renkdaşları görünce ümidim kaybolmuyor. Sağolun varolun

beyler öyle bir mostafa anlatıyorsunuz ki sanki geldiğinde izlediğimiz adam değil

fener maçında adam oynadığı her dakika dövdü rakip stoperleri

nasıl oyunda kayboluyor bu adam

bazen oyuncunun kaybolması ile takımın kopukluğunu karıştırıyor olabilirsiniz bence

alanya deplasmanı daha iyiyid.

Konuşmuşssa bile hoca yalan konuşmuştur.bi insan oyuncusuna bonservisi ile tehdit ediyorsa kafasındaki düşünce bellidir.çocuğu silmiş o parayı başkasına yedirmeye çalışıyor.

Tehdit mi sence bu? Opsiyonlu adam alıyorsan opsiyonu kullanıp/kullanmayacağıni tabi ki oyuncunun performansı belirler. Bunu basına karşı da diyebilirsin çok normal neye göre alacan başka, oyuncu zaten bu söylemle psikolojik olarak etkileniyorsa futbol oynamasın bi zahmet.

Tehdit mi sence bu? Opsiyonlu adam alıyorsan opsiyonu kullanıp/kullanmayacağıni tabi ki oyuncunun performansı belirler. Bunu basına karşı da diyebilirsin çok normal neye göre alacan başka, oyuncu zaten bu söylemle psikolojik olarak etkileniyorsa futbol oynamasın bi zahmet.

Arda naptıda sözleşme uzatıldı veya ömer emre taşdemir felan.niye sezon içinde bunlar adınada aynı açıklamayı yapmadı?kendi diyor mustafa harika giriş yaptı,herkeste diyor mustafaya gerekli top atılmıyor diye ,niye hoca o lafları söyleyeceğine mustafa üzerinden oyun oynatmıyor takıma.hücum oyunumuz mustafa üzerine değil sadece ve sadece mustaya biçilen görev stoperleri oyalasında kanat oyuncuları içeri girip goller atsın .

Ocampo dillenmişti, sağ kanatta iş yapar gibi. Orta yapma özelliği üst düzey. Sözleşmesinde son 6 ay (TM doğru ise)

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt