Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Taylan/Berkan
Cicaldau Gedson
Morutan Halil/Mostafa Kerem

Müthiş (y)

Morutan berbat top oynuyor onun yerine 50 kere Amine Harit tercih ederim birazda gozumuzun pasini silecek adam lazim.

Becali 3M dediyse belki bizim gerçek teklifimiz 3M dir.
Siz 3M verityordunuz işte ölü hali 3M eder gibilerinden dalga geçmiştir.

Ekli dosyalar

• tapatalk_1628912551364~2.webp
    tapatalk_1628912551364~2.webp
    9 KB · Görüntüleme: 80
Hocanın kafa yapısı değişmezse hiçbir kadroda başarılı olamayacağımız gerçeği beni düşündürüyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocanın kafa yapısı bence değişti yani bu transfer politikasından onu anlamak istiyorum en azından. Yaşlı ve yüksek maliyetli oyunculardan sıyrılma düşüncesi var şimdi son maçta Feghouli,Arda falan oynadı diyebilirsin ama bilmiyorum tüm takım oturduktan sonra oluşturacağı kadroları ve kullanacağı takımı görmek lazım. Nelsson ve Cica'yı bile transfer etmemize rağmen kullanamadık henüz biraz eli mecbur kadro tercihleri yapıyor şu anlık hoca.

Galatasaray'ın yeni transferi Victor Nelsson, lisansı yetişmediğinden dolayı bugünkü Giresunspor maçında forma giyemeyecek.
@memetozcan

Mostafa ya laf edene kadar onu kullanamayan oynatamayan insana niye laf edemiyoruz? Gerçekten padişahlık var gibi hissediyorum bu kulüpte

Hocanın kafa yapısı bence değişti yani bu transfer politikasından onu anlamak istiyorum en azından. Yaşlı ve yüksek maliyetli oyunculardan sıyrılma düşüncesi var şimdi son maçta Feghouli,Arda falan oynadı diyebilirsin ama bilmiyorum tüm takım oturduktan sonra oluşturacağı kadroları ve kullanacağı takımı görmek lazım. Nelsson ve Cica'yı bile transfer etmemize rağmen kullanamadık henüz biraz eli mecbur kadro tercihleri yapıyor şu anlık hoca.

Evet sonunda dediği gençleştirme operasyonuna imza attı tabi başkanın da aynı kafada oluşu bunu sağladı, 2-3 yıldır söylüyor bunu ama apoyla Cengiz’le yapamazdı.

Takım fiziksel olarak belirli aralıklarla kopma yaşıyor geçen sene hatta ondan önceki sene , idmanlarda ne yapıyor anlamış değilim bence aşması gereken en önemli sorun bu

Onun haricinde şu kadroya Gedson, Halil ve morutan/dreyer vb bir kanat gelirse Türkiye’de eşi benzeri görülmemiş genç ve potansiyelli bir jenerasyona imza atabiliriz , bu heyecanlandırır herkesi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ianis Rangers'ta yedek kalmaya devam ediyor.

Burak Elmas'ın da aklında Ianis var.

Son günlerde şartlar olgunlaşıp alırsak şaşırmayacağım, istemiyorum ama ben tabii.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt