Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brugge Daramy'e 12 m euro teklif etmiş, fazlası isteniyormuş Kopenhag tarafında.

Dreyer'i zaten istemiyorum Midyat topçusu diye. Geçmişte de Brighton'da tutunamamış.

İnşallah ama Burak gibi gazla çalışmaz her futbolcu.

Gaz almasına gerek yok 1,5 yıllık kiralık geldi bonservisi alınmadı diye oynamayacaksa defolsun gitsin. Hoca yanlış bişey söylemedi, performansına göre karar vereceğiz dedi. her maç 90 dakka oynasın sezon sonuna kadar mal gibi performans göstersin ilk sen alınmasın dersin. Daha Mustafa neyi ispatladı da bu kadar fanboy oldunuz ben bunu anlamıyorum. Alınganlık ise konu Diagne napsın, adam ekmeğini taştan çıkatıyor. profesyonel futbolcu değilmi bu, çıksın oynasın herkesi sustursun tutan mı var.

Hala pek bi duzelme göremiyorum. Bu gidiste randers ve hatay maclarini baska bi stadda oynicaz. Olimpiyat olsa bari

güzel görünüyor ,hatay maçı zemine sıkıntı çıkaracaksa başka bi stadta oynayalım.o kadar para ve zaman verildi bu zemine ,tam olmamışssa heba olur para ve zaman

Nelsson'un lisansının çıkmaması baya saçma bir durum yani Ozornwafor falan neden gönderilmez bu zamana kadar da yeni oyuncumuzun lisansını çıkartamayız anlamıyorum.

mostafa'nın tavanı her türlü halil'den yüksek. biri 5 milyon euro, biri 3 milyon dolarsa mostafa'yı almamak enayilik olur.
İksini de alalım konu kapansın. Mustafayı aldığın anda 10 üstü teklif gelecek gibi bir hissim var. Almazsak Mısırlılar sevinir çünkü daha yükseğe satacaklar zatende pişman oldular bize verdikten sonra.

Yani madem bu sene ateşi yaktık ve seneye limit ffp durumları devreye girebileceği düşünülüyor o vakit hem Halil hem Mustafa alınmalı. Yatırım olarak düşünülmeli. Tam 30 milyon üstü çıkış maddesi koymalık topçu.

Mohammede ve Onyekuruya karşı art niyetli. Aksini kimse bana iddaa edemez.
ikisini de aldıran hoca ve art niyetli öyle mi ?

Euro 2020'yi muhammedle izledim ona günümüz forvetlerinin neler yaptığını göstermek için diyen adam mı art niyetli ?

Onyekuru babası gibi sevmese neredeyse sana hak vereceğim

işiniz gücünüz hayal gücünüzle eleştiri yapmak

Oğulcan muhabbeti yüzünden mi çıkmıyor lisansı acaba
Bir öz evlat ta o oldu, Mostafadan daha pahalıya patlicak kendisi. Mükemmel oynuyormuş harikaymış tam o esnada yasak gelmişmiş, Hocamız efsanedir iyidir hoştur çok severim ama çok adam kayırıyor bu bir gerçek. Hagi yi çok mu seviyordu sanıyorsunuz, Sneider i falan alırken karşı çıkmamışmıydı. Drogbayı da aynı şekilde. Nedennn çünkü bazı öz evlatları ıskartaya çıktı. Başkan kimdi Ünal Aysal. Dragbayı da alırım Sneideri de alırım gerekirse onları oynatacak hocayı da alırım dememişmiydi ?

İksini de alalım konu kapansın. Mustafayı aldığın anda 10 üstü teklif gelecek gibi bir hissim var. Almazsak Mısırlılar sevinir çünkü daha yükseğe satacaklar zaten piiman oldular bize verdikten sonra.

Yani madem bu sene ateşi yaktık ve seneye limit ffp durumları devreye girebileceği düşünülüyor o vakit hem Halil hem Mustafa alınmalı. Yatırım olarak düşünülmeli. Tam 30 milyon üstü çıkış maddesi koymalık topçu.

diagne 1 yıl içinde giderse ikisii de alınabilir dediğin gibi. falcao zaten gidiyor. ama diagne kalırsa mecbur tercih yapılacak, o şartta da mustafa'yı tercih ederim açıkcası. yoksa iki oyuncunun da diagne'den farklı olarak maddi bi yük yaratmayacakları aşikar.

Gaz almasına gerek yok 1,5 yıllık kiralık geldi bonservisi alınmadı diye oynamayacaksa defolsun gitsin. Hoca yanlış bişey söylemedi, performansına göre karar vereceğiz dedi. her maç 90 dakka oynasın sezon sonuna kadar mal gibi performans göstersin ilk sen alınmasın dersin. Daha Mustafa neyi ispatladı da bu kadar fanboy oldunuz ben bunu anlamıyorum. Alınganlık ise konu Diagne napsın, adam ekmeğini taştan çıkatıyor. profesyonel futbolcu değilmi bu, çıksın oynasın herkesi sustursun tutan mı var.
Kaç maçta mal gibi performans göstedi Mostafa.

Bu ozon mudur nedir onu satsınlar neden devamlı yolluyorlar. olmaz bundan işte daha ne bu çaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt