Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rekdaş ben dedim art niyetli diye ama şu yazdıklarının altına imzamı atarım aynı düşüncedeyim fakat, Mostafa ve Onye konusunda çok aşırı kızgınım hocaya, hayır bide medyanın önünde ayar çekiyor Mostafaya. 4 milyon dolar yahu nelere kimlere vermedik, bir Tarık çamdal kadar hatrı yokmu bu adamın adam milli takımı bıraktı geldi sakatlandı covid oldu, 1-2 maç kötü oynadı diye tüm medyanın gözü önünde azar yedi, bahanesi var yav adamın sakatlandı garibim,
İşte buna isyanım benim
oyuncular için gereksiz duyar kasıyonuz. siz biz gibi düşünüp öyle yaşayan tipler değil bunlar. antrenmanlarda neler yaşanıyor, ne kadar özverili, nası motive olur bunu biz değil onlarla gece gündüz birlikte vakit geçiren hoca bilir. saha kenarından mustafa denizliye taktik veren polis gibi davranıyor taraftar. bu da çok yanlış. adamı yıllarca takip edip getirilmesini sağlayan da o, istediğini alamadığında gönderecek olan da. buna böyle düz ayak bakmak lazım.

1629129859818.webp

Babel'e 2.5 m euro yıllık
2 m da imza parası vermişiz

yuh yav

İşte bu hocamın kazığı. Falcaoda diagnede falan sadece hocaya suç bulmam ama babel konusu direk hoca
Alioski yıllık 2.5 m isteyince
bu yaştaki adama 3 yıl 7.5 m veremeyiz diyen adam
Babel'e niye bu parayı versin
Tamamen Abdür'ün beceriksizliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt