Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftaya içeride kazanamazlarsa TD değiştireceklerini söylemiştim bir ahbabıma; o kadar da sabredemedi memleketimin takımı. Şu ligde bulunmayı en hak etmeyen takım, tartışmasız KS dur. Senede ortalama 1.5 kez silbaştan kadro kuran, 1-2 kötü sonuçla TD değişikliğine giden kulüpten bir halt olmaz; düşerlerse de bir daha zor çıkarlar...
Güzel statlari var ve seyir zevki yüksek bu yüzden düssünler istemiyorum ama cekirge 1 ziplar 2 ziplar :)

E87Dg_XXIAQVJYl

Iyi bir Copa America gecirmisti Hincapie. Leverkusen 6,35 milyona almis. Eger uzerine koyarsa Leverkusen’de de fazla kalmaz. 3 Ekvadorlu oyuncunun scout bolumunde konularini acmistim, Moises Caicedo Brighton’a gitti, Hincapie Leverkusen’e gitti, bakalim digeri ne olacak.

Bence Nelson transferi sonrası Dieng alınamaz, alınmamalı şöyleki bu arkadaş gelirse Taylan kadroda olamıyor. Tabi o vakitte sağ kanat alınamıyor, alınsa da oynayamıyor. Saçmaladı artık durumlar. Hele birde Gedson alınabilirse kanada yabancı konulamıyor.

Renkdaşlar çoğunuz durumun farkında değilsiniz gibi geliyor, lütfen açın bir kağıda kadro yapın ve görün garabeti.

Son düzenleme:
Burada kilit oyuncu bence Halil Dervişoğlu. Gedsondan da Morutandan da önemli şuan. Stopere Kaan Ayhan monte edebilseydik farklı olurdu fakat mevcut yabancı kuralında Halilin santrfor başlaması kadro kurarken bizi rahatlatır

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kocaelisporumun kalesine minicoper Korcanı nasıl aldınız yav.. 1 Tane atsak bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt