Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karttan bağımsız ben kesinlikle luyi nin kalması ve nelsson ile oynaması yanlısıyım. Eski formunu bulmak üzere… kartla alakalı bi zahmet marcao gitsin…
Kerem için ikinci kez aynı yorumu yapacağım, fakir messisi… bence bize ilk lazım olan ise ikinci kerem veya hızlı bir açık ( gedsonu çok sevsem de)…

ulan kendi yaptığın hataları bir kenara bırakıyorum hiiiç sorun değil koyduk kenara..

luyindama tonlarca hata yaptı nerdeydin? cagne'de yaptı nerdeydin? falkao çöpü yaptı nerdeydin? muslera yaptı nerdeydin? feghouli keli,belhanda bunlar da yüzlerce defa hata yaptı nerdeydin kardeşim, bi uyarı bile yapmadın onlara ne bu böyle 50mt koşup kafa atmacalar, yumruklar falan?

Marcao satış. Kaan Ayhan in.

Sağ kanata Onyekuru gibi bir adam lazım.

Hocanin oyuncu degisiklikleri skandaldi. Kötü giderse bahanesi hazir. Marcao üstünden takim kuracaktik o da bizi yari yolda birakti falan filan inter milan

Hakan Keleş: "Emre Taşdemir'i istiyoruz"

taylan hemen dibinde kaç defa top kaptırdı ona da yapsaydı ya orda gözünün önünde kaç defa hata yaptı orada taylan?

bu işin büyük ihtimalle bir arka planı var öyle 2 top kaptırmayla bu kadar öfke hiç normal değil. takımda top kaptırmayan mı var zaten en büyüksorunumuz bu takımda. hiyerarşi eksikliğinin yanısıra bir gruplaşma mı var ne var çok merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt