Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marcao en ağır şekilde cezalandırılmalı

bu kadar terbiyesizlik olmaz

ama bu keremle ilgili daha geçen gün bir tarafı kalkmış yazmıştım ki sebebi alakasız bir yerde avrupa maçında hakeme sallamasıydı

bugün marcao ile yaşamasa yarın başkasıyla başka tonda gerilim yaşayacaktı

çünkü ciddi şımarıklık yapıyor

bu özgüven değil
Hareket icin ceza
kirmizi icn ceza
oynamayacagi her mac icin ceza

maxdan

Marcao kalmalı, gerekeni yap, ceza kes, terapiye yolla ama kalmalı.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

marcao çıktıktan sonra özlediğimiz Luyindama gördüm ben Marcao bu saatten sonra forma dahi bulmamalı biraz omurgamız olucak bazı konularda tutarlı olucaz pembe panter gibi Polyana gibi gezmicez yaptığı yanlışın cezasını çekecek

Ceza kesilir. TFF de okkalı bir ceza verir. Gaza gelip satılsın demek ne oluyor. Hemen gaza geliyorsunuz. Hatta bu olay bize pozitif doner

Maç 2-0 olmuş rakip 10 kişi . Takim iyi de oynuyor . Yıllar sonra rahat bir maç izleyeceğiz çok şükür derken Marcao 30 - 40 metre koşup kendi takım arkadaşına kafa atıp kırmızı kart görüyor . Böyle bir terbiyesizlik böyle bir sorumsuzluk olamaz 😡

Bende feghouli çıkarip Babeli sola çekecek diye bekledim sağa atınca kendini bir pozisyona falanda girdi ama malum olay oldu maalesef.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bizde etkili olduğu maçlar içinde solda oynadığı tek maç göztepe

solda oynarken muhtemelen alt liglerden alıştığı oyun ezberinden ötürü içe kayıyor ama kalabalığın içinde kayboluyor. kanadı sürekli boş kalıyor.

sağda oynarken kesinlikle daha aktif ve rahat oluyor saha içinde.

bence sağa transfer yapmak hata olacak. kerem etkili olduğu sağ tarafta kalmalı, sola bir oyuncu gelmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt