Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası Fatih Hoca’ya bu olay konusunda güveniyorum. Melo-Riera kavgasında play-off dönemindeydik ve çok iyi bir şekilde çözülmüştü. Sene sonu Melo-Riera ikilisinin şampiyonluk kutlamalarındaki ilişkiside ortadaydı. Gönderilmesi gerektiğini düşünsemde kulüp menfaatleri gereği en doğru kararı almak zorundayız. Ne karar alınırsa saygı göstereceğim.

Marcao Halil'le kavga ettikten sonra Halil milli maçta hat-trick yapmıştı. Randers maçında Kerem show bekliyorum.

Ben bir Galatasaray topcusunun genç bir futbolcuya bu denli ölümüne saldırdığına ilk defa şahit oldum.

Başka kulüpte olsa bile içi gider insanın, Melo filan ne alaka ya 70 milyonun önünde Melo'nun bir olayı var oda sabri ile girdiği diyalog. Orda da işi uzatmadan ordan uzaklasıyo.
Marcao'nun anasına küfür mü edilmiş, Galatasaray forması bu kadar ucuzmu, herif kart göreceğini bile bile gitti vurdu. Benim tuttuğum kulübe saygısı olmayan böyle gamsız bir herifi ben affedemem kusura bakmasınlar.

Bu adam bir daha bu formayı giyerse Galatasaray değeri filan kalmaz gözümde

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canlı yayında gördük diye akılda kaldı daha beteri vardı Melo gitti Riera'yı odaya kapatıp darp etmişti Riera filan yüzü gözü morluk içindeydi

Ben bir Galatasaray topcusunun genç bir futbolcuya bu denli ölümüne saldırdığına ilk defa şahit oldum.

Başka kulüpte olsa bile içi gider insanın, Melo filan ne alaka ya 70 milyonun önünde Melo'nun bir olayı var oda sabri ile girdiği diyalog. Orda da işi uzatmadan ordan uzaklasıyo.
Marcao'nun anasına küfür mü edilmiş, Galatasaray forması bu kadar ucuzmu, herif kart göreceğini bile bile gitti vurdu. Benim tuttuğum kulübe saygısı olmayan böyle gamsız bir herifi ben affedemem kusura bakmasınlar.

Bu adam bir daha bu formayı giyerse Galatasaray değeri filan kalmaz gözümde

genç diolar ama aralarında 2-3 yaş arası bir şey var öyle sabi sübyan durumu yok tabii olayo hafifletmez fakat yanlış yerleden alınıyor

Bize bundan lazım bu arada
Kerem çok iyi ve çok güveniyorum kendisine
Kesinlikle iyi yerlere gelecek ama hem solu hem sağı garantiye almak şart

1629153288158.webp

Hadsiz herif Galatasaray'ı sıkıntıya sokacağını bile bile yaptı bu hareketi ve kırmızıyı görmeyi beklemeden soyunma odasına gitti.

Önemli bir maçta olabilirdi bu bizi yakabilirdi de.

Kötü senaryoyu söyleyeyim dk 55'de Marcao Kerem'e kafa atıyor üstüne Kerem'de Marcao'ya yumruk atıyor 2'si de kırmızı kart görüp 9 kişi kalıyoruz kalan dakikalarda Giresun 1 kişi fazlayla üzerimize gelip puan kaybı yaşatıyor. Şu senaryo yaşamış olsak bu gece bitmezdi Allahtan Kerem soğukkanlı kalmayı tercih etti başkası olsa 2 tane kırmızıdan 2 oyuncuyu kaybetmiş olurduk.

şu dakikadan sonra marcao'nun bir daha Galatasaray forması giymesini zor görüyorum. olası bir af senaryosu sonrasında da tribünlerden yoğun tepki alacağını ve performans olarak geriye gideceğini düşünüyorum.

ayrıca başkanın da disiplinli ve otoriter bir tavrı var gibi görünüyor bugüne kadar yaptığı konuşmalarda. muhtemelen yarın terim ile oturup konuşurlar. sonrasında da marcao'nun menajerini çağırıp transfer sezonu bitene kadar kendisine takım bulmasını isteyip en iyi teklif yapana satarlar.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt