Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkan - Gedson orta sahası rakibe basmadık yer bırakmaz gibi gözüküyor Gedson neredesin aslanım gel bir an önce bir şeyler denemek istiyoruz.

Marcao bizi olmayacak zamanda çıkmaza soktu, yiyeceği maç cezası bile ayrı problem olacak, bir daha dikiş tutacağını da düşünmüyorum, Kerem de kolay kolay affetmeyecektir.

Pandemiden beri kulübün başına gelmeyen kalmadı herhalde Feneri yenip cenabetliği onlardan aldık.
Geçen sene bi ara tirsmadim değil bjk nin kupayı bizim sahada kaldirmasindan. Büyük facia olurdu adımıza.

GSCimbom Mobile App

Hoca 1 eylül sonrası hareketli olacak ama o zamana kadar da düşündüklerimiz var demiş
Düşündüklerimiz dediği gönderilecekler mi yoksa başka transferler mi acaba

Hoca böyle demis de. Uefaya son bildirim 2eylul degilmi? Ondan sonra gelenleri iyi de olsa avrupada oynatamiyoruz. Ne anladim bu transferden ozaman?

Boey, Berkan, RVA ve Cicaldau sonrası Nelsson'da aşırı heyecanlandırmaya başladı şimdiye kadar çıkanlar baya iyi çıktı demek ki transfer yaparken iyi iyi araştırıp güzel elmaları seçip alacaksın çürük elmalar almayacaksın ki takımı da çürütüp başarısızlığa götürsün. Boey ve Berkan 1 aydır Terim antrenmanı yiyor adam git gide daha fazla koşmaya başladı demek ki neymiş sorun antrenmanda değil futbolcuların bireysel yaşantılarında gizliymiş.

Hoca 1 eylül sonrası hareketli olacak ama o zamana kadar da düşündüklerimiz var demiş
Düşündüklerimiz dediği gönderilecekler mi yoksa başka transferler mi acaba
1 eylüle kadar gedsonla halil

Sonrası fırsat transferleriyle değerlnedirilecek benim anladığım o.

Boey, Berkan, RVA ve Cicaldau sonrası Nelsson'da aşırı heyecanlandırmaya başladı şimdiye kadar çıkanlar baya iyi çıktı demek ki transfer yaparken iyi iyi araştırıp güzel elmaları seçip alacaksın çürük elmalar almayacaksın ki takımı da çürütüp başarısızlığa götürsün. Boey ve Berkan 1 aydır Terim antrenmanı yiyor adam git gide daha fazla koşmaya başladı demek ki neymiş sorun antrenmanda değil futbolcuların bireysel yaşantılarında gizliymiş.
Oynayan ve yükselişte olan adamları aldık hep, bu uzun süredir olmamıştı.

1 eylüle kadar gedsonla halil

Sonrası fırsat transferleriyle değerlnedirilecek benim anladığım o.
Bende aynı şekilde hissettim Gedson ve Halil olmazsa olmazımız kanat transferinde fırsat kovalıyoruz. Şu gidişata bakarsak da Diagne, Mohamed, Halil forvet rotasyonumuz olacak. Feghouli'de performansını yükseltmeye başladı acaba kanat transferinde ibre sol kanada döner diyorum Babel'i yollayıp güzel bir sol kanat oyuncusu ilaç gibi olur.

Oynayan ve yükselişte olan adamları aldık hep, bu uzun süredir olmamıştı.
İşte bunu demek istiyorum yükselişte adamlar alınca bir şekilde başarıya götürüyor bizim geçmiş kadro da çok tembel adamlar var geriye koşmaya yeltenmiyorlardı bence antrenmandan öte kendilerini vazgeçilmez gördükleri için böylesi süreçler yaşadık.

Takımda son 2-3 maçtır bazı parçalar yerine oturuyor. Boey, PVA, Berkan, Kerem gibi. Tabi Kerem inşallah bu olaydan sonra motivasyon kaybı yaşamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt