- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Marcao diyelim ki 8 maç aldi, Avrupa'ya transfer olsa da 8 maç oynayamiyor değil mi? Yanlış mı hatırlıyorum yoksa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla sakin kalmak değilde ben ifadesinden şok oldu kıpırdayamadı gibi anladım. Çünkü bırak takım arkadaşını hiç kimse beklemez öyle bir hareket en fazla gelirsin dibine bağırır çağırırsın. Adam geldi kafa attı sonrada 2 yumruk salladı. Anasına bacısına sövdü sanki kerem gözü dönmüş.Gerçekten inanılır gibi değil. Bir de burada Kerem'i de tebrik etmek lazım. O yüksek nabza rağmen çocuk hiç karşılık vermedi, sakin kaldı. Eğer o da karşılık verseydi 9 kişi kalacaktık ve belki de puan kaybına kadar yolu vardı.
yumruk falan görmedim ben. sinirle çek elini der gibi eline vurdu sadece. yüzüne atmak istese atardı zatenValla sakin kalmak değilde ben ifadesinden şok oldu kıpırdayamadı gibi anladım. Çünkü bırak takım arkadaşını hiç kimse beklemez öyle bir hareket en fazla gelirsin dibine bağırır çağırırsın. Adam geldi kafa attı sonrada 2 yumruk salladı. Anasına bacısına sövdü sanki kerem gözü dönmüş.
var mı görseller vs. bakalım ne diyorlarmışDünya basınında Marcao sayesinde yer bulduk.
Aferim şopar.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Kovmak fesih gibi talepleri komik buluyorum. Devre arasına kadar kadro dışı bırakırsın en kötü ihtimalle o arada affını ister olumlu hal ve hareketler yaparsa cezasını çektiğini hissettiğinde affedersin. Kovmak idam etmek gibi birşey. Zaten kulubumuz ağır yara aldı birde fesihle muhtemel bonservis gelirinden olmayalım.Yav kardeşim Marcao öyle bir hata yapmış olabilir onun salaklığı ama haklıyken hata yapması ve bunu herkesin içinde yapması çok kötüydü.
Ama şuan bu takımın en değerli ismi Marcao kadar para edecek başka isim yok.
Öyle sat gitsin yolla falan hikaye hiç bir yere gitmez heleki 20 gün kalmışken bide onla uğraşılmaz
1 sene daha takımda kalıcaktır en kötü seneye örneğin 15-16 beklenti varsa 12-13 teklif olursa satılır daha fazla tutulmaz takımda bu iş böyle yürür.
Yok sat gitsin 6-7 milyonaymış falan filen yok öyle bir dünya çocuk oyuncağı mı beyler bu işler sen adamdan 20 milyon bekliyorsun şimdi bi olay uğruna göndericen kalemini çizip siz gidin FM oynayın.
Bu arada Marcao olay çıkarmasa haklıydı Kerem'e dön geri gel buraya diyor ki haklı oyunu yönlendiriyor geriden görerek Kerem napıyor sus sus diyor el kol yapıyor valla kim olsa orda Kerem'i döverdi kusra bakmayın 2 top oynadı diye havalara girmicek bi tarafları oynamıycak.
Neyse olan oldu boş yere uzatmaya gerek yok Başkan yönetim TD bunun için orda inşallah en güzel yoldan çözülür.
Yok usta iyi bak 2 tane salladı hemde Kerem refleksle geri çekiliyor yoksa yüzüne geçirmişti.yumruk falan görmedim ben. sinirle çek elini der gibi eline vurdu sadece. yüzüne atmak istese atardı zaten
Bu marcao yüzünden bize gelmek isteyen topçuda gelmeyebilir. Ya benide döverse falan der![]()
Bu marcao yüzünden bize gelmek isteyen topçuda gelmeyebilir. Ya benide döverse falan der

var mı görseller vs. bakalım ne diyorlarmış
m.bild.de
Asıl sen git fm oyna böyle olaylar yüzünden 30-40 milyonluk adamların üstü çiziliyor Marcao'ya 20 diosun. Kim böyle bir adama bu parayı verir büyük takımlar transfer yaparken sadece yeteneğe değil karaktere de bakıyorlar. Bırak 20'yi bu saatten sonra 5-6'ya bile satamazsın anca fm de satarsın o dediğin paralara. Hayal dünyasından çıksanız iyi olur Marcao bu yaptığıyla cv'sini mahvetti kimse böyle bir adamı istemez.Yav kardeşim Marcao öyle bir hata yapmış olabilir onun salaklığı ama haklıyken hata yapması ve bunu herkesin içinde yapması çok kötüydü.
Ama şuan bu takımın en değerli ismi Marcao kadar para edecek başka isim yok.
Öyle sat gitsin yolla falan hikaye hiç bir yere gitmez heleki 20 gün kalmışken bide onla uğraşılmaz
1 sene daha takımda kalıcaktır en kötü seneye örneğin 15-16 beklenti varsa 12-13 teklif olursa satılır daha fazla tutulmaz takımda bu iş böyle yürür.
Yok sat gitsin 6-7 milyonaymış falan filen yok öyle bir dünya çocuk oyuncağı mı beyler bu işler sen adamdan 20 milyon bekliyorsun şimdi bi olay uğruna göndericen kalemini çizip siz gidin FM oynayın.
Bu arada Marcao olay çıkarmasa haklıydı Kerem'e dön geri gel buraya diyor ki haklı oyunu yönlendiriyor geriden görerek Kerem napıyor sus sus diyor el kol yapıyor valla kim olsa orda Kerem'i döverdi kusra bakmayın 2 top oynadı diye havalara girmicek bi tarafları oynamıycak.
Neyse olan oldu boş yere uzatmaya gerek yok Başkan yönetim TD bunun için orda inşallah en güzel yoldan çözülür.
yok artık daha neler yaBu marcao yüzünden bize gelmek isteyen topçuda gelmeyebilir. Ya benide döverse falan der
Yazık etti kendinede şuanda rakip kim transfer etmek istese ilerleyen yıllarda da bu video karşısına çıkar. Sicili bozuldu.Yav ne anlatıyorsunuz 10 maç ceza yiyen adam kendine gelemez bir daha.
Sahaya çıktığında da o konu unutulmaz. Ne hakem unutur ne taraftar ne de rakipler. Kimseyi değersizleştirdiğimiz yok sanki gittim de ben attım yumruğu.
Engin Baytar, hakemin formasını çektiği anda bitti kariyeri, dönebildi mi bir daha? Günden güne eridi söndü.
Marcao için de satış tetikte olmalı artık, ederine yakın gelen teklifte gönderilmeli. Daha önce de satılmalı dediğimde, yok en değerli oyuncumuz yok 10 sene kalmalı diyordunuz, alın tepe tepe kullanın şimdi Marcao'unuzu.
var mı görseller vs. bakalım ne diyorlarmış
ilk salladığı yumruk var ya aslında o eline bi hamle o yumruğu sallamasa bu kadar büyümezdi zaten olay. aptal adam işte ne yapacaksın düşüncesizce davrandı, nabız 160-170 olunca bu brezil ve afrikalılarda beyne kan gitmiyor sanırımYok usta iyi bak 2 tane salladı hemde Kerem refleksle geri çekiliyor yoksa yüzüne geçirmişti.