Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.477
- 102.560
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim diyor?ama diyorlarki marcao kereme sürekli bağırarak darlıyormuş, antrenmanlarda bile. sabrı taşmış bi sus işareti yapmış çok değil bence.o da ona sus deseydi olay bitseydi ne hale geldi.
Kerem daha geçen sene 3. Ligde oynuyordu.ama diyorlarki marcao kereme sürekli bağırarak darlıyormuş, antrenmanlarda bile. sabrı taşmış bi sus işareti yapmış çok değil bence.o da ona sus deseydi olay bitseydi ne hale geldi.
ali naci küçükKim diyor?
Aynen öyle renktaş.Keremin de marcaonun özrunu kabul ediyorum ben de hataliydim aslolan Galatasaray'dir diye bir açıklama yapması lazım
Kadın virtuozunu cildirttiniz burdaKeremin abisi tam bir gerizekalı. Fenerli olabilirsin kardeşinin kariyeri söz konusu burda araya salça olup ne diye olayı başka yerlere çekiyorsun. Kerem affetse sana bok yemek düşüyor. Haklıyken haksız yapacak kardeşini gerizekalı
marcao da aynısını ardaya veya feghouli diagneye falan yapamazdı. sonuçta bunlar yaşları birbirine yakın oyuncular marcaonun kereme üstünlük taslaması doğru değil. arda feghouli bağırsa keremin zoruna gitmezdi yaş farkından dolayıKerem daha geçen sene 3. Ligde oynuyordu.
Yabancı sınırı yüzünden ona muhtacız bunu biliyor.
Aynısını Ardaya ya da başka Türk oyuncuya yapmazdı.
Biraz ayakları yere bassın.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Tipe bak, fenerli it! Tipine sakalına soktuğum!
Açıkçası bana bir çocuk sus işareti yapsa bende çıldırırım.Kerem'in de çıkıp bir şeyler söylemesi lazım. Sütten çıkmış ak kaşık değil, her dediğine sus yapmak illaki tahrik eder insanı.
Kolunu sok renktasTipe bak, fenerli it! Tipine sakalına soktuğum!
Boş ver kim olduğunu Musap, transfer lazım.
Kim bu
Kolum da girsin!Kolunu sok renktas