- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.588
Önce bi gedson+ halili 1.9den önce bitirsekBoş ver kim olduğunu Musap, transfer lazım.
Bilmesek daha iyi, belki Boey gibi çıkar.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önce bi gedson+ halili 1.9den önce bitirsekBoş ver kim olduğunu Musap, transfer lazım.
Bilmesek daha iyi, belki Boey gibi çıkar.
Kim bu
Özgür Sancar söylese o boş herif de... bağlandığı herifi tanımıyorum. Onun kelimeleriydi bunlar.Bomboş 1 herif o.
Kim bu
İzleyeceğiz.Eğer Nelsson Marcao tandemini izlemesem ben kahrımdan giderim.
Yapmayın bunu bana.
İnşallah.İzleyeceğiz.
DegilBu Gedson sikeciler olayı sahici mi?
Cicaldau gibi o da anca gruplarda, ki halen lisansi yokNelson Randers maçında oynar herhalde
Kadın virtuozunu cildirttiniz burda
Oynayamaz diger takiminda avrupa macina çıkmış gruplara kadar yok.Nelson Randers maçında oynar herhalde
Yüksel Yeşilova değil mi? Cicaldau için de 1 m euroluk yetersiz bir adam demişti, adamın ülke içi transferi zaten 3 yıl önce 1 m euro ve 30 gol 30 asist yapmış takımında.Özgür Sancar söylese o boş herif de... bağlandığı herifi tanımıyorum. Onun kelimeleriydi bunlar.
Manyak çok renkdaş bizde en akillilari Diagne galibaValla durduk yere kendi kendimize olay çıkardık. Bekle kardeşin fikrini söylesin affetmiyorsa sende çık ben de affetmiyorum de anlarım yine sonuçta ailesi ama daha kardeşin hiçbir şey söylememiş, takım içinde kimse konuşmamış bu çıkıp ergen ergen konuşuyor. Bari eski tweetlerini sil
İlk defa dinledim. O olabilir. 3 milyon iyi rakam 8 10 milyon abartı rakam dedi.Yüksel Yeşilova değil mi? Cicaldau için de 1 m euroluk yetersiz bir adam demişti, adamın ülke içi transferi zaten 3 yıl önce 1 m euro ve 30 gol 30 asist yapmış takımında.
Yolla marcaoyu dövsün bunu