Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendisi için kartal olabilirim
3011907_o55d6.webp

Sadece Gedson gelse ve takım iyice otursa bile kolayca şampiyonluğa oynarız kadromuz gayet iyi bence. Tabi Luyindama ve Diagne falan da kalacak bu durumda.
Gecen sene de oyle diyordu burada cogu kisi ben 3 tane iyi mac izleyemedim maalesef. Cok zorlaniyoruz aha Giresun macinda bile bu belli oluyor Trabzon gibi takim bu kalibrede olan takimlara 5-6 tane atabiliyor mesela. Bizde oyle bir oyun yok ben ayrica teknik heyetten rahatsizim daha cok, hani senin dedigin aslinda bir yandan da dogru ama elindeki oyunculardan maksimum verim alabilecek bir hoca ile ancak olur. Terim maalesef bunu son yillarda beceremiyor zaten o yuzden elestiriler artiyor her sene 10+ transfer yaptiriyor takima. Mevcut kadroyu sampiyon yapamaz bu teknik heyet aha buraya da yaziyorum.

Avrupa’da irite olduğum iki üç takım var. Biride şu Bayern Münih.
Önce saygımı sonra sevgimi kazandı Bayern.Önceden hep baş altı takımları desteklerdim Bundesliga'da(Wolsburg, Bremen vs.).Sonra bir takımın çalışarak ve hiç bahane üretmeden oyununu o kadar ilerletmesi ve her şartta Şampiyonlar Ligi dâhil çok formda Barça, Real,City,Manu gibi takımlara meydan okuması sempati uyandırdı bende.Üzerine Alman Milli takımını da yukarı çekerek Dünya kupası kazandırması ve Muller gibi durduğu yerde gol sevinci yaşayan profesyoneller bulundurması sıkı bir Bayern takipçisi yaptı beni.Olaya saygıyla bak,zamanla sevmeye başlıyorsun renktaş.

Gokhan Dinc: “Besiktas Gedson transferine girdi ama şartlar zor.”

gece gece anket perileri geldi serisinden bir gedson gelir mi gelmez mi anketi patlatacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt