- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
HY: “Atalay Babacan ve Yunus kiralik, Ali Yavuz bonservisi ile + bir miktar para karsiliginda Rize ile sorun cözüldü.”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen seneki kadroyu sezon başında çok beğenmiyordum helede orta sahamız çok zayıftı Etebo ve Taylan vardı sadece merkezde eğer Gedson gelirse orta sahamız çok daha iyi olacak geçen sezon başına göre, Diğer tüm mevkilerimizde geçen sezona göre iyi gibi ama bakalım tabi. Teknik kadro için eleştirilerin bir kısmına katılıyorum ama istedikleri kadroyu kurma şansını ilk kez buldular biraz şans verilmesi taraftarıyım.Gecen sene de oyle diyordu burada cogu kisi ben 3 tane iyi mac izleyemedim maalesef. Cok zorlaniyoruz aha Giresun macinda bile bu belli oluyor Trabzon gibi takim bunlara 5-6 tane atabiliyor mesela. Bizde oyle bir oyun yok ben ayrica teknik heyetten rahatsizim daha cok, hani senin dedigin aslinda bir yandan da dogru ama elindeki oyunculardan maksimum verim alabilecek bir hoca ile ancak olur. Terim maalesef bunu son yillarda beceremiyor zaten o yuzden elestiriler artiyor her sene 10+ transfer yaptiriyor takima. Mevcut kadroyu sampiyon yapamaz bu teknik heyet aha buraya da yaziyorum.
HY: “Atalay Babacan ve Yunus kiralik, Ali Yavuz bonservisi ile + bir miktar para karsiliginda Rize ile sorun cözüldü.”
Nouma 6 ay ceza aldı. Ondan gönderdiler. Toreyi adamdan saymiyorum
Sabah aksam boyle muhabbetler yap sonra millete Tinerci de kimin Tinerci oldugu ortada By DoctorBJK alıyormuş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Umarim oyle olur cunku artik bu taraftar iyi futbol izlemek istiyor.Geçen seneki kadroyu sezon başında çok beğenmiyordum helede orta sahamız çok zayıftı Etebo ve Taylan vardı sadece merkezde eğer Gedson gelirse orta sahamız çok daha iyi olacak geçen sezon başına göre, Diğer tüm mevkilerimizde geçen sezona göre iyi gibi ama bakalım tabi. Teknik kadro için eleştirilerin bir kısmına katılıyorum ama istedikleri kadroyu kurma şansını ilk kez buldular biraz şans verilmesi taraftarıyım.
Galatasararayli diye biliyorumkendisi dişi kartal olur
Net olarak beşiktaşlı malesefGalatasararayli diye biliyorum
ADAM eksilten skorer kanat oyuncu almadan şampiyon olabilirsinde eziyet cekersinilk 3'u unutalim en iyisi. Giresun'a bile zorlaniyoruz Gedson gelse Ronaldinho gibi oynamayacak ki. Bize ileriye oyuncu lazim, frikikten gol atacak ara paslari ile gol pozisyonu yaratacak kreatif topla iliskisi cok iyi biri.
Tek taraflı kaos buHani KAOS bize yariyordu
Biraz direnci yuksek takimlara karsi 90 dakika eziyet cekeriz bunun icin ileride fark yaratacak bir oyuncu isimizi rahatlatir.ADAM eksilten skorer kanat oyuncu almadan şampiyon olabilirsinde eziyet cekersin