Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sassuolo'dan ayrılmaya karar veren Kaan Ayhan için Tjk 1 yıllık kiralama teklifi yapmış diyolla

Oğulcan için 500 bin verilecekse alacağı ücretten oyuncuyu madur etmeyecek şekilde kesinti yapılabilir. Ali Yavuz bana olmayacak gibi geliyor. Ha ümidimiz varsa 1 milyona geri alma maddesi eklemek lazım. Yunus ve Atalay için kesinlikle oynama şartı olmalı bu iki çocuk Ali ye göre daha yetenekli oyuncular. Oğulcan oynadığı dönemde faydalı oldu bence, ayrıca onun tarzında forvetimiz eksik rotasyon oyuncusu için fazla uğraş ve masrafa girdik ama yapacak birşey yok.

Bu abartı sinir ve gerginlik beni çok rahatsız ediyor. FT de böyle, şampiyon olduğumuz Başakşehir maçında VIP tribündeydim tüm olaylar önümde oldu, maç boyu birilerine bağırdı çağırdı okey kazanıyoruz da sürekli gergin olunca oyuncuların da gerilmeme ihtimali yok.

Maçı izliyorsun sürekli birilerine bağırıyor, pas atan kenara bakarak atıyor falan, oyuncuları da geriyordur bu durum kesinlikle.

Marcao da geçen sene Alanya ve Rize maçlarında beni çok rahatsız etmişti, yok yere gergin hareketlere başlıyor sen profesyonel futbolcusun bu yönünü törpülemeden ilerleyemezsin.
Hocanın bu huyu da çok kötü etkiliyor hakikaten topçuları. Hangi maçtı hatırlamıyorum dk 2 Luyindama uzun top atıyor , kenarda yedi sülalesine sövdü adamın. Böyle baskı kurarsan oyuncunun eli ayağına daha çok dolaşır. Senin de dediğin gibi özgüven futbolda her şeydir.

Marcao gerekirse öfke kontrolü sorunu ve altta yatan başka bir sıkıntısı varsa, ayrıca şu an maruz kaldığı medya ve taraftar tepkisinin etkisini de göz önüne alarak psikolojik destek almalı. Kerem de gerekirse maruz kaldığı şiddet ve yaşadığı stres ve kaygı için aynı yardımı almalı. Gerekirse terapi hatta ilaç tedavisi de eklenebilir. İki genç insanın üzerine bu kadar gitmemek gerekir.

IMG_2835.webp

Onların stopere bizim Gedson’a ihtiyacımız var..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

- Göztepe'nin İrfan Can Eğribayat için istediği bonservis ücreti 3.5 milyon Euro.

Alınacak mı acaba

Neden verilemiyormus. Marcao gayet kaliteli adam. Ederi neyse sırf kavga etti diye gommenin alemi yok

Yaw beni niye gömeyim keşke 20 verseler ama marcao normalde zaten maximum 12 eder.. Adam takım arkadaşını yumruklamis kadrodisi kalacağı konuşuluyor şu şartlarda ederini vermez kimse biraz gerçekçi olun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt