Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.907
- 28.135
- 1.933
bu kadar yılın ardından hala terse çekip orta yapabilecek bi kanada sahip olamamamız enteresan bi hadise.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Durum inşallah böyledir, alırlarsa orada biz yatarız.
Gedson da gelirse Berkan’la birlikte bu kulvarda hep ilk iki sırayı alırız
Sozlukte okudum da Benfica ile Marcao - Gedson takasi olur mu?
Sozlukte okudum da Benfica ile Marcao - Gedson takasi olur mu?
Hocanın bu huyu da çok kötü etkiliyor hakikaten topçuları. Hangi maçtı hatırlamıyorum dk 2 Luyindama uzun top atıyor , kenarda yedi sülalesine sövdü adamın. Böyle baskı kurarsan oyuncunun eli ayağına daha çok dolaşır. Senin de dediğin gibi özgüven futbolda her şeydir.Bu abartı sinir ve gerginlik beni çok rahatsız ediyor. FT de böyle, şampiyon olduğumuz Başakşehir maçında VIP tribündeydim tüm olaylar önümde oldu, maç boyu birilerine bağırdı çağırdı okey kazanıyoruz da sürekli gergin olunca oyuncuların da gerilmeme ihtimali yok.
Maçı izliyorsun sürekli birilerine bağırıyor, pas atan kenara bakarak atıyor falan, oyuncuları da geriyordur bu durum kesinlikle.
Marcao da geçen sene Alanya ve Rize maçlarında beni çok rahatsız etmişti, yok yere gergin hareketlere başlıyor sen profesyonel futbolcusun bu yönünü törpülemeden ilerleyemezsin.
ferro kasımpaşaya gelecekti olmadı heralde o işOlursa mükemmel olur, keşke olsa
Stoperleri çok iyi değil benficanın rotasyonda ferroyu kullanacaklarına marcaoyu kullansınlar 11 i zorlayabilir en azından
Bizde gedsona temelli kavuşmuş oluruz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğru, onu alalım en kötüferro kasımpaşaya gelecekti olmadı heralde o iş
ferro kasımpaşaya gelecekti olmadı heralde o iş
Neden verilemiyormus. Marcao gayet kaliteli adam. Ederi neyse sırf kavga etti diye gommenin alemi yok
gedsonla paket yapalım marcao gönderilecekseDoğru, onu alalım en kötü