- 1 Ocak 2011
- 15.476
- 10.475
- 1.838
Knka sen hocayi begenmiyordun bu adama bunu yazmam beni sasirti ve sevindirdi.Neden futbol?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Knka sen hocayi begenmiyordun bu adama bunu yazmam beni sasirti ve sevindirdi.Neden futbol?
Bu veriyi hem oyuncu hem takım olarak her hafta veren bir yer varmı müdür ?
Aynen her şey taraftar yüzünden.Maç günü asalım keselim diye TFF'nin ekmeğine yağ süren her GSlinin boynunadır kaybedeceğimiz puanlar.
Aynen her şey taraftar yüzünden.
Allah akıl fikir versin.
Sebep?Size verse daha iyi olacak gibi.
Bein programlarında denk geliyorum ama Opta falan veriyor mu emin değilimBu veriyi hem oyuncu hem takım olarak her hafta veren bir yer varmı müdür ?
Kardeş berkana 4M vermedik mi ztn4m bir topçuya vereceğime 4 tane alırım Berkan,Nelsson,Sacha gibi
5 mac ceza yeter marcaoya.fazlasina lüzum yok.kerem inanilmaz kotu oynarken,giresun macinin o ana kadar en iyi ismiydi marcao
Belhanda ile ilgili de buna benzer bir istatistikler dönüyordu ortalarda.Nelsson bu istatistiği düzeltmeli
Cicaldau ya laf etmiş, Hagi ve popescu ya etmiş ayrıcaKnka sen hocayi begenmiyordun bu adama bunu yazmam beni sasirti ve sevindirdi.
Jorge Jesusa sokayım
Maaş lan maaş.Kardeş berkana 4M vermedik mi ztn
Adamlarin maddi durumu o kadar mi iyi? Gedsonu tek 6 AL grup macinda oynatmak icin, 10-11 milyonluk teklifi geri cevirme lükslerimi var?
Maaşı 300b filan.Adamlarin maddi durumu o kadar mi iyi? Gedsonu tek 6 AL grup macinda oynatmak icin, 10-11 milyonluk teklifi geri cevirme lükslerimi var?
Bence gecen senelerden alacagi vardi emre'nin ona karsilik biraz da para vererek uzattik. Birde yabanci sinirida malum elde dursun kafasiyla uzatılmıştır.Madem kiralık yollayıp kadroda tutmayacaktık o zaman biz niye kronik sakat Emre Taşdemir'e garanti ücretli iki yıllık kontrat yaptık. Her işimiz tutarsız.