Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw beni niye gömeyim keşke 20 verseler ama marcao normalde zaten maximum 12 eder.. Adam takım arkadaşını yumruklamis kadrodisi kalacağı konuşuluyor şu şartlarda ederini vermez kimse biraz gerçekçi olun..
Yok yahu mesele seni gömmek filan değil. Ben her oyuncunun değerli olduğunu, kusuru olsa bile kalitesine oyun oynamasına etki etmediği sürece değerinin indirilmesine karsiyimdir. İbrahimovic gördüğüm en acımasız adamdır. Yetenekleri sebebi ile halen istenilen biridir. Umarım ne demek istediğimi anliyorsundur

Belhanda ile ilgili de buna benzer bir istatistikler dönüyordu ortalarda.

Pek birşey ifade eden bir istatistik değil bu açıkçası.
Evet Marcao'nun olmadığı sürece bakalım :

Pandemi sonrası Muslera'nın ayağının kırıldığı maç ve sonrası, eldeki tek stoper Donktu, yanında Lemina oynamıştı stoperde o dönemde.

Geçen sene Hatay maçı; stoperde Gedson-Donk oynamıştı.

Geçen sene Göztepe maçı, Luyi-Donk oynadı 3-1 yendik.

Geçen sene 4-3lük Konya maçı, Luyi-Donk oynadı, Luyi'nin batırdığı maç, bu maçta olsa fark yaratırdı.

Yani oynamadığı dönemde zaten genelde stopersiz çıkmışız maçlara, Luyi-Donk ikilisi de bir maçı almış bir maçı da Luyi batırmış zira o maç Sarachi de kötüydü.

Bizde zaten bir stopere bir şey olsa yedeğimiz yok uzun süredir.

Pandemi sonrası Muslera'nın ayağının kırıldığı maç ve sonrası, eldeki tek stoper Donktu, yanında Lemina oynamıştı stoperde o dönemde.

Geçen sene 4-3lük Konya maçı, Luyi-Donk oynadı, Luyi'nin batırdığı maç, bu maçta olsa fark yaratırdı.

Yani oynamadığı dönemde zaten genelde stopersiz çıkmışız maçlara, Luyi-Donk ikilisi de bir maçı almış bir maçı da Luyi batırmış zira o maç Sarachi de kötüydü.

3 senedir 2.5 stoperle gidiyoruz.

Yok yahu mesele seni gömmek filan değil. Ben her oyuncunun değerli olduğunu, kusuru olsa bile kalitesine oyun oynamasına etki etmediği sürece değerinin indirilmesine karsiyimdir. İbrahimovic gördüğüm en acımasız adamdır. Yetenekleri sebebi ile halen istenilen biridir. Umarım ne demek istediğimi anliyorsundur

Bana sorarsan hiç satmayalim derim ama bu sartlarda k.dışı birakip illa satacağız dersek iyi fiyata satmamiz hayal maalesef ..
Normalde oyuncuyu prim yaptığı dönem satmak en mantıklısı biz ise tam tersi formu düşünce yaşı ilerleyince veya huzursuzluk çıkarınca satmaya çalışıyoruz..

Fbjkli serefizle marcao gitsin diy3 nasil ugrasiyor

Bizim malolarda canak tutuyor

Resmen gerizekali dolu kulup

Bjk kgumruklu topculari dovduler

Kimse sesini cikarmadi!!!!
Ben de 2 gündür hayretler içinde takip ediyorum milleti sanki beyinlerini kiraya vermiş gibiler. Ulan gırtlak kesme işareti yapan oldu bu ülkede protokol tribününe doğru. O mu daha vahim bu mu? Bizim taraftar niye bu kadar gazla çalışıyor

Takımda skora katkı saglayacak adam yok. Cok buyuk gol sikintisi cekeriz boyle giderse. Acilen sag kanata gol asist uretecek adam lazim. Feghouliye guvenip oraya transfer yapilmazsa sezonu cope atariz. Kucuk sikeciler ile bizim kadroyu karsilastirin hucum olarak bizden cok iyiler suan.

beşiktaş'ta ilk 11 ile yedek arasında gidip gelen nkudu bizde takımın tartışmasız yıldızı olur

hücum hattımız berbat
1629279745639.webp

mayalim

Konya maçında Linnes de sıçmıştı diye hatırlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt